Analize trimestrul III

Analize trimestrul III | Autor: miruna28

Link direct la acest mesaj

Medicul meu mi-a recomandat in primul trimestru de sarcina analizele uzuale de sange (hemograma, calcemie, rh, grup sanguin, hiv, probe hepatice, rbw si sifilis), toxoplasmoza, citomegalovirusi,examen urina, culturi col.
Apoi pana in saptamana 32 nici o alta analiza.Iar acum, culturi col numai.
Analize de sange nu mai este nevoie sa fac ? Mai merg la control doar cu 3 saptamani inainte de a naste (caci va fi cezariana), asa ca putin probabil sa-mi dea atunci si altceva.
Medicii vostri ce v-au dat pentru trimestru III ?

Multumesc,
Miruna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

salut..mie dr mi-a dat acum, in trim III cam aceleasi ca si in primul..adica hemograma, glicemie, ex.urina, urocultura, ...eu in plus am mai facut anticorpi anri RH (am RH-)si niste analize pt ficat (am avut ceva probleme inainte sa raman insarcinata).
am inteles ca in ultima luna, inainte de cezariana (si eu tot cezariana fac) ar fi bine sa faci niste analize pentru coagularea sangelui, tinand cont ca te operezi.. ..parca ceva Timp Quick..nu stiu sigur cum ii zice..
saracina usoara in continuare si nastere si mai...

bebe alex la purtator
31 sapt.

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

hemoleucograma, ex. urina, secretie vaginala-streptococ B.

cristina 35+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxit spune:

deepui : cand ai inceput sa faci determinarile pentru RH, din ce sapt si la ce perioada lunar , unde ?
Eu am tot Rh neg si dr mi-a spus din sapt 16,18.
Merci

Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

eu chiar astazi am fost la medic.un simplu control. am 34 de sapt.
analize nu mai mi-a dat de facut dar mi-a luat secretie vaginala si culturi de col.

Mergi la inceput