Scorpiutzele... unde sunteti? (18)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Gabriela,ce vesti bune ne-ai dat despre Cristina Ninei....Of,saracuta:trebuie sa faca insulina,doua pe zi?Pai pana cand face insulina asta?Pana se stabilizeaza nivelul glicemiei si va ramane pe vre-un tratament sau va face cand e navoie dupa ce scade nivelul glicemiei?Intreb si eu,ca nestiutoarea...Transmite toate gandurile de bine si sanatate Ninei si Cristinei....!!!
Lori_k,la multi ani! si lui Alinushu' student la cresa!...Inteleg perfect prin ce stari sufletesti treceti cu cresa asta...Nu vezi?Cand am zis ca eu am scapat de asta...o iau de la capat cu Luana....Sa ma vezi pe mine la anu',cand voi avea fata studenta grupa mica la gradi...am pus-o!Bafta la studentel!Bona o sa inceapa din ultima saptamana de septembrie sa vina...
Ema,scuipa-l pe tati de Daria,sa nu se deoache si lauda-l la greu,ca de il critici vre-un piculet nici nu-l mai prinzi sa sada cu fata....Nu-i bai ca dai informatii telefonic,bucura-te!Bravo!Mancare nu pregateste?Sa te astepte cu masa pusa?Ca domnul meu asa facea in concediu...mmmm...ce bine eraaaaaa.....dar ii vine lui randul,ca o sa ajunga inaintea mea acasa si n-o sa aiba incotro....Va pup!
Mina....chiar ca esti plina de surprize!Bravo tie!Offtopic,cum se prepara friptura aia....ca ,sincer,am un taifun in gura....E greu?
Se poate prepara si cu carne de porc?De exemplu cotlet sau pulpa?
Yrys,spor la treaba in continuare....si mai gandeste-te si la pauze!Pentru sanatatea ta!
Scorpiute ,sa aveti un weekend minunat....
PS.Cand zicea Elena ca se intoarce?Maine?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Carmen,cred ca am postat amandoua odata.....Pai,daca zici ca si mama ta la fel te-a pazit de lovituri si cazaturi....asa faci si tu,e firesc!La noi,de exemplu,pentru ca tata si-a dorit baieti si a avut parte numai de fete(suntem 3 surori),noi am primit o educatie ceva mai spartana,in sensul ca toate trei am jucat fotbal si am facut sporturi barbatesti:judo,karate...si ne-am batut tot ca baietii,de ne stia cartierul de frica....iar bubele...hehehe...aveam bube care nu mai apucau sa se vindece,sa faca coaja...erau mereu supurande....De capete sparte ce sa-ti mai spun?
Asa ca poate d-aia nu prea ma strofoc de cucuiele zapacitilor mei....
Daca Luana se intinde pe asfalt si eu si Marius ne uitam la ea,ea la noi si,daca cumva fac vre-un sunet sau gest ca ma inspaimant,incepe plansul.Daca nu dau importanta la cazatura nu zice nici pis,se ridica,se scutura pe hainute si palmele si fuge mai departe,chit ca e julita in genunchi sau coate....Pai sa-i vezi coatele...te sperii:are julitura peste julitura....Aaaaaa,nu ti-am povestit cand i-a tras lu' tata-su un cap in gura ,de Marius a avut buza sparta ,iar ei i-a zburat o bucatica cat un varf de ac din unul din dintisorii din fata.Stomatoloaga noastra a zis ca nu-i nici un bai,ca doar e putin din smalt sarit....Asa ca iti dai seama ce baietel de fata am eu....
Pupam pe Anduta si mamica ei harnicuta!(sa trimiti si la mine 2-3 gogsari virtuali)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

quote:
Originally posted by Ana68

Gabriela,ce vesti bune ne-ai dat despre Cristina Ninei....Of,saracuta:trebuie sa faca insulina,doua pe zi?Pai pana cand face insulina asta?Pana se stabilizeaza nivelul glicemiei si va ramane pe vre-un tratament sau va face cand e navoie dupa ce scade nivelul glicemiei?Intreb si eu,ca nestiutoarea...Transmite toate gandurile de bine si sanatate Ninei si Cristinei....!!!

Vestea buna e ca glicemia Cristinei de la 380 a ajuns la 70 - 90, care inseamna ca e foarte bine la nivelul asta.
Vestea buna e ca a inceput sa umble, sa zambeasca, sa fie mai activa, sa puna in greuate, pt ca slabise 2 kg doar in 3 zile.
Insulina va face tot restul vieti ei, doza de insulina este in functie glicemiei, dac acreste trebe sa urce doza daca scade sau se mentine la 70 - 90 sa ramana la 2 injecti pe zi de insulina. Momentat ea face 5 injecti pe zi cu insulina.
Acesta e tratamentul ei pe viata, injecti zilnice cu insulina si restrictie de la dulciuri si de la grasimi.

O zi buna si sanatate

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

of mititica.numai cu injectii.bine ca a inceput sa mai puna la loc in greutate si ca este vioaie.multa sanatate aninei si fetitei.

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna seara fetele, va pup pe toate si va urez numai bine mai ales fetitei ninei
nu mi-a mers net-ul abia acum am ajuns la zi cu cititul, va pup si mai vorbim
noapte buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

ma bucur enorm pt Cristinuta ,sa-i dea D-zeu putere si sanatate!
Carmen,stai linistita ca si sotul meu imi reproseaza ca ma iau dupa reviste carti si mai nou forum!
in seara cand am observat ganglionul(acum stiu ce e)nu a spus nimic,nici nu s-a lamentat dar nici nu m-a incurajat dar dupa ce ne-a lamurit d-na doctor vai!a sarit cu o gura la mine:"ti-am spus ca sunt ganglionii limfatici,te gandesti tu numai la prostii!"fetelor degeaba am incercat eu sa -i aduc aminte ca nu-mi spusese nimic in seara cu pricina ,el o tinea pe a lui.
si ziua de zi a fost ratata de dimineata,din momentul in care a sunat soacra-mia la sonerie!
nu va mai povestesc ca va transmit starea mea de spirit si nu are rost!va pup pe toate!

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut!

Multe urari de sanatate micutzei Cristina! Ma bucur ca se simte mai bine.

Ana, he he, cand oi afla reteta ti=o zic, momentan nu am dat de ea.... am gasit reteta de sos de piper verde da' nu-s foarte lamurita cum manufacturez carnea s=o pun alaturi. Plus ca eu si carnea de vita...baba si mitraliera... mi=e drag s-o gatesc de mai bine ma lipsesc. Chiar si pentru cupil cumpar borcanele gata facute. Drept pentru care cand am fost impreuna de a mancat el asta minunatie nu m-am bagat ca de obicei sa gust. Deci voi gati ceva care habar nu am cum trebe sa iasa... asa ca rabdare si tutun, fac io si dupa aia iti zic si tie.

Yrys, multam de felicitari. O iau incet, adica incerc sa-mi schimb stilul de viata. Daca vad ca nu se poate nu vreau s-o fac cu pretul sanatatii. Profit cat mai pot de fructe si legume ca eu am ramas defecta din sarcina, seara nu ma pot duce la culcare fara o masa de fructe reci-reci de la frigider. Si dupa ce mananci o tona de pepene de la rece nu=ti mai trebe mancare. Si nici nu ingrasa
Nu=mi povesti de gemeni si poftele lor culinare... al meu de cate ori mananca ceva nush'cum la cate un restaurant vine acasa cu idei. Si nu stiu cum se face ca ideea incepe asa cu "sa-ti fac iubito ceva bun" si se termina cu "da' nu mai bine faci tu ca esti mai priceputa?". Norocu lui ca-mi place sa gatesc.....

Noapte buna va doresc tuturor, dragelor. Ma mai concentrez si io la rapoartele alea de care era vorba in mesajul anterior (sau macar incerc) si sper sa prind cateva ore de somn inainte sa se ceara biberonul.

Paaa

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE LA TOATA LUMEA!In primul rand va multumesc pentru urarile aduse Alinutului meu!LA FEL LE DORESC SI EU COPILASILOR VOSTRI!Sa stiti ca eu sarbatoresc in fiecare luna cu tort si sampanie.Asa ne-am obisnuit,si nu in ultimul rand si ceva cadou ca asta e...un copil avem.IMI PARE FOARTE RAU DE FETITA ANINEI!CUM DE S-A PUTUT INTAMPLA ASA CEVA?NU AM CUVINTE!EMMA,cred ca exagerezi un pic,esti o frumoasa,daca tu iti faci probleme atunci eu...nu mai zic nimic.Oricum poate ne-om intalni vreodata si se rezolva problema.ANA,cand il iau pe Alin de la cresa,nici nu se dezlipeste de pieptul meu.Vrea numai in brate,nu-l intereseaza nimic altceva,cum ajungem acasa...show time.Asta e!YRYS,merge treaba?VA PUP PE TOATE!Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata!ca de obicei sunt prima care posteaza dimineata.il asteptam pe tati sa mrgem la doctor sa ne cantarim si sa ne masuram si sa intrebam daca ne schimba lapticul.aseara razvan a mancat la culcare pe la 8 si la 12 noaptea deja cerea iar lapte.pe la 3 iar ar fi vrut dar l-am prostit cu putin ceai pana la 4.30 si de la 4.30 si pana la 6 nu a dormit ca avea chef de joaca.s-a jucat singur ca eu muream de somn.eu sunt de parere sa-l schimbe laptele ca nici cand era mic nu se trezea de doua ori sa pape.sa vedem ce zice si va tin la curent.
ana, am ras cu lacrimi de fata ta cu "capul in gura ".si ce daca e mai baietoasa.lasa fata in pace.pe mine ma amuza ori de cate ori povestesti.
pana ne intoarcem de la doctor va doresc o dimineata placuta!

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Buna dimineata!

's chioara de somn, cupilu s-a frichinit azi noapte de a trebuit sa-l iau cu mine in pat, la 6 jumate s-a trezit, nu a vrut lapticul nici pana acum, si nici sa doarma. Acuma incerc sa-l pacalesc nitel sa doarma inainte de masa de 10 ca mi-e ca nu ma inteleg cu el.

Va pup si ma duc sa iau o cafea la bord.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput