Scorpiutzele... unde sunteti? (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza scorpiute,
syd...nici nu stii cat mai bucur ca ai aparut, ti-am simtit lipsasi sper sa intri mai des pe la noi. pupici printesei tale.
euu ma pregatesc de meditatii acum si dupa aceea imi propusesem sa merg un pic la cumparaturi...dar a venit mama de la piata cu vreo cateva zeci de kg de vinete, ardei, rosii ceapa si cica vrea sa ne apucam sa facem zacuscaasa ca trebuie sa stea cineva cu astia mici...dar ma mai gandesc poate-i iau si pe ei cu mine la cumparaturi.
va pup si sa aveti o zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

gabriela, felicitari pentru rares.sa te tii de acum ca incepe calvarul.
ana,multam pentru pupicii lui razvan.dar sa ne mai povestesti faze de-astea ca mie tare imi mai plac.
fetelor, noi intram in santier cu balconul asta care nu se mai termina.
va pup pe toate si va urez o zi super!

albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

'neata dragelor!
Acum m-am trezit, daca aseara m baut, si ma doare capul, George asteapta sa fie intepat indata, il imbrac si am plecat la vaccin, nu vreau sa ma gandesc ce ma asteapta!
Syd, ma bucur ca ai mai dat pe la noi, dar ce aiurea e cu soacra, acar cu ea trebuia sa fi cate de cat ok. Se pare ca varianta aceasta cu barbatul iti merge si poate esti mai linistita! Pupa cretulina!
Gabriela, bravo puiului mic, harnic! Asa de repede s-a desprins de tine?
Fug ca nu ma mai lasa bebe aici!
Mai povestim incolo!
Elena

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890&whichpage=1" target="_blank">Povestea Sabinei - are nevoie de noi

Mami ”de George”

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut scorpiute,

Monica,cat timp are Alex?Sta cuminte sa ii citesti povesti?Cu Luana nu am sanse sa fac asa ceva,in sensul ca nu are rabdare si in plus trage de carte pana rupe macar o bucatica din ea....
Elena,bafta cu roscovanu' la vaccin azi...Tinem pumnii si pupam flacaul sa treaca buba!Mey,Marius e innebunit oricum,ca de ar fi sa fac asa o comparatie...zici ca semenam cu familia Ozborn...tot asa sariti de pe fix si noi patru....Am gasit femeie pentru Luana,saru-mana de oferta,am sa tin minte....E o tanti moderna,a mai lucrat si in Germania tot cu copii,are baieti mari la facultate(doi),imi place ca e deschisa la minte,nu e o baba de aia de moda veche.Arata trasnet pentru varsta ei....Ce sa zic?Ne-a fermecat!Am stabilit deja cu ea si de saptamana viitoare o asteptam in vizita,sa se acomodeze cu copiii,cu noi....Luana,dupa ce a venit femeia in casa,in doua minute s-a dat la vorbe cu ea....Are lipici la copii...Un lucru extraordinar este faptul ca a acceptat suma care i-am oferit-o noi,2 mil/luna,i-am explicat ce si cum are de facut si nu a comentat nimic...Cam asta ar fi!
Mina,nu mai fi invidioasa,ca dansul a fost doar cu vorba,nu si cu fapta....i-a placut tare rau ce a halit si asa a gasit el de cuviinta sa-si exprime multumirea si satisfactia fata de ceea ce a mancat...Bey,esti plina de surprize!Mai ai reteta d-astea "ciudate"?!Zi si la mandea sa incerce...daca nu-i secret!Spor la treaba in bucatarie,sa-ti uimesti socrul!Te pup!
Iri,imi pare rau ca ai probleme cu sotul!....Poate ca veti ajunge cumva la un compromis,intr-un tarziu....nu stiu!Zic si eu....
Adriana,am sa incerc sa te tin la curent cu prostiile Luanei...hehehehe....Razvanu' nu va ajuta la treburile cu balconul?
Scorpiute sa aveti o zi buna!va pup si mai vorbim!
PS.Ce o mai face Nina si Cristina?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Buna fetelor,

Hellen draga mea, am remarcat ca cititul meu in diagonala nu a fost prea eficient, tocmai pe pagina pe care am postat nu am citit nimic. Te rog din suflet sa ma ierti ca l-am uitat pe George al tau. Ii doresc din suflet LA MULTI ANI! sa fie iubit si fericit toata viata. Sper ca la un moment dat il voi vedea in carne si oase :) Pana atunci ma multumesc cu pozele.

Mai tineti minte sportul? :) Pana pe la mijlocul verii am tot jucat tenis, dar apoi am avut musafiri, program social prea incarcat si cred ca de o luna intreaga pana duminica nu am mai miscat nimic. Ieri am iesit din nou la miscare si acum am o febra musculara de era sa pic de pe bicicleta... :P

Bah, io i-as strange pe sotiorii vostri dragi (ma refer la cei cu probleme) intr-o casa in care sa stea ei singuri de capul lor, sa nu aiba nici un semipreparat si un buget cat se poate de strict si nici o scapare de acolo...Va puteti imagina cam ce ar iesi si cam cat de repede s-ar intoarce cu coada intre picioare si v-ar cere iertare ???

Syd draga, daca tot iti iesi masina si o intinzi la mediterana, 600km. Intoarce masina spre nord vest si hai la mine ca ai doar 200km max in plus, pe langa faptul ca o mare parte din ei sunt pe Autobandul nemtilor, ajungi mai repede. Vorbesc extrem de serios. Promit ca nu te tin in scaun te scot la plimbare unde vrei, daca vrei facem un tenis sau ne baltim in piscina (evident ca nu e nici pe departe ca lacul tau, dar asta este cu asta defilez).

Yrys va doresc CASA de PIATRA, multa dragoste, respect si intelegere reciproca. Eu garantez ca daca pe astea le aveti alaturi de voi o sa aveti o casnicie exceptionala. Si mai inmultesti si tu randurile de partea astalalta a baricadei :wink:

De curand am facut o praji cu mere (astea cu mere ma dau pe spate din orice pozitie :P ) dupa o reteta noua si senzationala, daca vreti v-o dau si voua, pe ea reteta, e culeasa de pe alt forum (nu culinar) si reprodusa cu modificarile mele (ca altfel nu pot).

Aaah si vreau sa imi cumpar masina de cusut, ca asta e singura chestie (cred) de facut cu mana pe care nu o stiu si musai vreau sa invat. Intreb cunoscatoarele, in afara de cumparatul masinii de unde sa incep?

Va las pentru moment, musai sa dau o fuga la cafea ca arde :)

O zi superba si pusici la toate

Esme

Mergi la inceput

intre doua ore mai intru si eu un pic
ana, alex are acum 4 ani si3 luni dar de cand este mic vrea sa-i citesc povesti...la un moment dat chiar radeam cu sotul meu de cum ne zicea el nou pungutza cu 2 bani. a fot odata, ca niciodata, un mos...avea un cocosh...o baba aveo o gaina...gaina face oua...cocosul nu face mimic...nana...a batut moshul cocosul...peaca de la casa mea...si megea supaiat...a gasit o punga cu 2 bani...dataaaaaa....
din 3 cuvinte termina povestea...dar intelegeam ce vroia sa ne zica...avea vreo 2 ani, l-am inregistrat cu toate povestie si toate poeziile de cand e mic...si acum zice ca nu e el...
elena, bafta la vaccinlui georgica pe intepatura sa-i treaca mai repede.
am fugiiiit

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

neatza fetelor!!!cam rar apar,dar de la serviciu nu prea mai pot,acasa nici atat..ufff...
ana,am impresia ca ai un sot aproape la fel de pervers ca al meu.mai,mai....mai poti???
adriana,exploateaza-l la maxim!!!!asta incerc si eu cu al meu.spor la treaba!!!
monica,am si eu o mandra la fel de expeditiva cu povestitul.acum se chinuie sa gaseasca o solutie...sa castige bani.azi dimineata a zis ca vrea sa scrie la calculator,la serviciu, sa castige bani de huba-buba.i-am explicat ca nu poate acum.s-a resemnat,de-abia asteapta sa cresca mare,sa castige bani.aaa,si joaca teatru,mi-a tras o sperietura,facea pe moarta azi-dimineata.nu misca deloc, toata moale,nu clipea deloc.dupa vreo 2 min a inceput sa rada in hohote.morbida modalitate de a atrage atentia.
mmm,vreau si eu zacusca...nu a mai facut nici mama de ceva ani...e mai usor sa cumpar.
elena,dc sunt poze normale,nu cred ca ar tb chestia cu dreptul de autor.chiar ,sa inteleg ca ai iesit cu bine din petrecere!!!promit ca o sa ma uit la poze,mai tarziu.
mina,lasa ca mai stiu una ca tine.si eu eram obsedata de acleasi lucru.acum ma enervez,ca nu pot face prea multe in casa.asta e,scorpiutze harnice.dc nu ne lauda nimeni....
syd,bine ai revenit..si-asa deci,inca nimic nou......pe dl barbuta,vad ca l-ai dat la o parte.macar fostul sa va mai ajute financiar un pic,caci tare greu.cretulina ce face??????
esme,ce mai faci????macar tu ne mai imbiai cu calatoriile tale?ce hobiuri noi mai ai????ti-as cere eu prajitura de mere,dar ma chinui sa slabesc,asa ca.......si mi-e o foameeeeeee!!!
cat ma bucura intalnesc prietene vechi!!!!!
yrys,ocupata nu gluma!!!la ce delicatese am vazut ca pregatesti,mai ca imi vine sa-ti fac o vizita.chiar,nu am fost atenta,va faceti poze in verde,undeva,de ex la gradina botanica.am vazut un reportaj asemanator,dar era vb de cluj.cica ies bestiale.
lory,oare cum sunteti.am vazut si la tv despre taifun.sa dea domnul sa treceti cu bine.
apropo de taifun,iri,e mai bine???

Ema

Ziua Dariutei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Monica.....sa-ti creasca mare si sanatos flacaul...M-ai facut sa rad cu relatarea "Pungutei..."
Mi-am amintit din copilaria lui Alex...citind postarea ta...Aceste momente chiar ca trebuie inregistrate...Foarte frumos!
Ema,tocmai cu perversitatea asta a lui m-a cucerit...hihihihihihihi....si cu ochii,ca m-am mai laudat eu cu asta p-aici...hihihihihi...Mai pot,ca mai rarut e mai dragut(la capitolul asta nu prea ma incadrez in standardele scorpiutelor,asa cum se zice,ca unii ne-ar pune pecetea de nimfomane...hihihihi....)
Ce face Daria?Tot cu tati pe acasa?Sau a inceput facultatea de gradinita?Va pup pe amandoua!!!!!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Cine mai e la cura de slabire? Cum stati cu ea? Am nevoie de informatii care sa ma mobilizeze. De fapt tocmai scriu un material despre cum sa-ti infrumusetezi viata si cred ca as face bine sa ma iau dupa propriile mele sfaturi. Suna tare frumos !

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput

saru' mana ana...si tie sa-ti traisca ingerashii
danitin, eu nu am reusit sa tin nici macar o zi de cand a plecat sotul...nu stiu ce-i cu mine...dar macar nu m-am mai ingrasat...tot e un lucru bun.
fetelor pana acum nu am facut mare lucru din ce mi-am propus azi...am fost cu astia mici dupa mine sa caut niste medicamente pentru bunica mea si cred ca am intrat in mai mult de 10 farmacii si ba imi spuneau ca nu au, ba ca au terminat fondul, ba ca il au pe primul si nu-l au pe al doilea...etc...pana la urma am gasit...dar imi venea sa ma intorc acasa sa iau camera de filmat si sa trimit filmarea la televiziune sa vada toata lumea cum umbla cineva dupa o retetama intreb daca bunica mea era nevoita sa umble singura dupa aceste medicamente si nu as fii fost eu cum s-ar fii descurcat...sigur ar fii renuntzat dupa prima farmacie...ea are cancerul oaselor(denumirea populara a bolii) si nu poate merge mai mult de 5 min pe jos.
asa ca dupa ce-i adorm pe astia mici poate, poate reusesc sa fac si ce mi-am propus si mama sa se apuce de zacusca
va pup

monica

Mergi la inceput