Mamici din Arad...???(34)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by osolita

Fetelor ma ajutati putin si pe mine? Vreau sa iau legatura cu cristinacsa dar vechea adresa de e/mail nu mai e valabila iar numarul de telefon nu/l mai am. Tineti cumva legatura cu ea? Imi dati si mie un PM?
Multumesc.

Osolita,ti-am trimis PM cu numarul de telefon al Cristinei.
Eu am vorbit cu ea ultima data in iulie.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Multumesc Alina, am dat deja de Cristina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

LA MULTI ANI FABIANA SI O VIATA PLINA DE IMPLINIRI!!!
Fetelor am terminat ieri camera, mai trebuie sa curat vitrinele si sa pun cartile(nu mai vreau bibelouri).Eu vroiam sa dormim acolo dar sotzul meu care e topit dupa "bibeloul"(Bianca) lui zice" lasa ca si asa ne apucam sa mai finisam o camera sa ramana aici camera lu Bia sa se joace", asa ca ramanem tot pe parter cu dormitul.El ar dormi si-n curte pt Biutza.Maine fac poze si va pun sa vedeti la ce am muncit.
Acum va las ca am o remorca de vase de spalat (ieri nu am apucat din cauza camerei de la etaj) si de facut papica pt oamenii care tencuiesc gardul.
pupici pt mamici si copilasi normal

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

No "shiau shiau" fetelor!

Clau imi place tare mult cum saluta Raul

Magda acum ce mai aveti de lucru? Si cand estimati voi ca terminati cu toata treaba si stati sa va odihniti?

Alinutza13 cum a fost cheful?

Noi acum ne pregatim sa iesim afara la plimbare ca nu mai are stare gombotzul meu !

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Ioana draga noi estimam a termina lucru peste vreo 4-5 ani, asta depinde de cum ne intra "matreata" in casa, avand in vedere ca terminam totul cu vreo 40 000 euro (sper!!!).Acum sotul meu a tras curentul in gard (ce gard de gard o sa avem ),poate apucam sa-l si zugravim ceva din el anul asta, eu vreau sa fac curat pe tot etajul si apoi pe parter ca la cat nisip e in curte cu tencuitul am carat o gramada in casa.Pe saptamana viitoare sper sa reuseasca sotziorul sa se apuce de gletuit dormitorul in care ne vom muta noi.Asta va mai dura cam o luna cu zugravit si pus de parchet.Dar si aici trebuie sa vedem cu iesim cu "matreata" ca sunt scumpe jaluzelele.Dupa ce terminam si cu acel dormitor mai avem de pus tavanul din rigips la o baie la etaj si sa "imbracam" peretii exteriori in rigips pe parter.Trebuie facut chenelul la caini.Sa-ti mai spun Ioana?

Magda si Bianca

Mergi la inceput

Vai de voi Magda draga ca aveti ce trage(dar dupa ce terminati nimeni nu va fi ca voi cu casa mare si frumoasa si aranjata super....si cu gard cu "bzzzzz")! Spor la lucru va doresc!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Fetelor am niste emotii pt ziua de maine .Am invatat-o pe Biutza cum sa-si puna servetzele pe colacul de la wcNu-mi vine ca cred ca am scolaritza!.Acum merg sa-mi vopsesc parul ca deh nu pot sa apar fiesh-cum la deschidere.
Mai Alina gata cu trandafirii mei.N-ati venit toataaaaaa vara la noi acum ieri i-am tuns ca sapt viitoare tencuiesc gardul si acolo, am smuls toate florile...arata ca vai si amar fara flori, dar anul viitor va fi perfect cu flori si gard zugravit.
pupici la toate

Magda si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor.
Noi am fost plecati la tara,asta seara am venit.A fost super,timp frumos,distractie mare...pentru Dragos.
Magda,succes Biancai la scoala,spune-i ca o pupam. Sa faci poze si sa ne pui maine.

Ioana,mersi ca ai vorbit,nici o problema daca si-a gasit asistenta,mai cautam noi,nu e asa urgenta.Cand m-ai sunat ieri il culcam pe Dragos si telefonul era in curte,de aia te-a sunat Calin.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

No ceau fetelor!

Alinutza13 La multi ani pentru ieri sotului tau!

Alinush imi pare rau ca nu te-am putut ajuta... Oricum Marius mi-a mai zis o chestie: ca el nu vrea asistenta la care ii trebuie carte de munca....

Magda cum a fost prima zi de scoala pentru Bia?Dar pentru tine?

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Salutari salutari

Am revenit acasa desi as fi preferat sa raman acolo.

Nu pot sa va scriu mult acum, dar am pus poze din concediu daca vreti sa vedeti cate ceva.

O dupamiaza placuta.

pozici

Mergi la inceput