Mamici din Arad...???(34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

feylor am ajuns acasa de doua zile , dar nu am avut timp sa scriu. A fost super,dar opt zile nu mi-au ajunsa ca sa imi si reincarc bateriile.Am stat la busteni 4 zile si de acolo am mers in fiecare zi undeva. Am urcat cu telecabina pe Craiman, la babe si sfinx, am fost la Peles si prin Sinaia. in sinaia am urcat la cota 1400 si de acolo am vrut sa urcam la 2000, dar ploua cu galeata afara asa ca ne-am intors. De la Busteni am mers la moeciu de sus, langa Bran intr-un complex hotelier superb, cheila gradiatei ii spune. Era acolo loc de joaca pentru copii, cu trenulet, casuta , hinte,topogan. Sunt terenuri de tenis acolo, de badminton, sau volei, fodbal etc. Am avut sauna jacuzzi si hidromasaj. Hotelul are si piscina dar era in reparatii in perioada asta. Ne-am simti super acolo ca nu as mai fi plecat.
azi am fost cu tudor la urgenta ,ca a cazut pe gresie in bucatarie si a dat cu capul. a fost putin ametti saracutul, era sa asoarma dupa, dar in cateva minute si-a revenit. Totusi pentru linistea noastra am fost cu el la spital. Din pacate nu a vrut sa stea nicicum la radiografie, asa ca nu i-a mai facut. Medicul pediatru ce era de garda era in operatie asa ca nu am mai stat dupa el. Ne-a spus si radioloaga si asistenta ca daca nu face febra , vomita sau delireaza e in regula . Are un cucui rosu saratul de el. sper sa nu aiba complicatii.
Miine mergem la nunta la Timisoara.
Flavia, iti doresc concediu placut ... si relaxeaza-te! O sa aveti un concediu frumos! De unde luati avionul, din Timisoara?
Ioana, chiar ca ai bazuc atomic
Alina, felicitari pt gradi! Cum a fost a doua zi?

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi frumos concediu ati avut....ceva poze ati facut?
Imi pare tare rau de Tudor si sper sa ramana doar cu cucuiul, sa nu fie nici un fel de alte urmari! pe cucui!

Alinush, chiar asa ca bine intreaba Gabi: cum a fost azi la gradi?

Gabi serios ca e dezastru bazucu meu.Stii cat sta cuminte?Cand doarme si cand aspir!Atat!!!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi,bine ai revenit!
Imi pare rau de Tudor,sa se faca bine cat mai repede.
Asteptam sa ne pui poze.
Noi am fost la Busteni in luna de miere si ne-a placut foarte mult.Atunci am fost si eu prima data la Peles.

Flavia,concediu placut sa aveti,sa va distrati bine si sa aveti drum bun.

Ioana,super faza cu linsul gunoiului.

Clau,sigur alpinist il faci pe Raul!Cred ca e tare scump cum se catara peste tot.Aveti grija sa nu cada!

La gradinita a fost bine si azi,putin a facut mutre cand au ajuns ca iar se servea micul dejun si i-a zis la Calin ca el nu vrea la gradinita sa-l duca acasa.L-a luat ingrijitoarea de mana,el l-a pupat pe Calin si nu a mai zis nimic.Calin il duce dimineata ca el merge la lucru in Aradul Nou si e in drumul lui.
Nu a plans deloc nici azi,sper sa fie tot asa.Azi a fost mai incantat ca era cealalata educatoare pe care o stia de cand l-am inscris si mi-a povestit ce facut Nico(educatoarea) cu ei,printre altele mi-a spus ca i-a dus in gradina,adica in curte.
Ma duc sa aspir si sa fac curatenie ca maine am musafiri.

Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici

Mergi la inceput

'Neata fetelor!

Noi ne-am trezit cu chef de lucru azi...adica eu....deja am facut curat in toata casa(numai bine a stat si Alesio cuminte cat am aspirat!

Alina dar ce-i cu Dragos de nu-i place cand ii vede pe copii la masa?Are probleme cu mancarea?Adica nu e prea mancacios?
Ma bucur ca a fost ok la gradi !S-o tina tot asa!

Gabi cum e Tudor?Nu a avut probleme, nu?(ameteli, varsaturi..)

Noi azi am zis ca mergem in vizita sa vedem o bblusha....sa vedem daca o sa si ajungem....ca Ovi doarme....si nu-l prea vad eu cu chef de vizite....

Pupici si sa aveti un week-end superb!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Ceau fetelor!

Ce fain a fost sfarsitul asta de sapt. pentru noi ca nu am plecat nicaieri ci am stat amandoi cu bebloiul nostru scump in Arad, si si ieri si azi am fost cu el in parcul copiilor....I-a placut la nebunie!!!
Tot in nisip si la tobogan era!

Voi ce ati facut?

Pupici!

Mergi la inceput

salutare! cam liniste pe aici!
Noi am fost ieri la o nunta in Timisoara de 530 persoane. N-am mai fost la o nunta asa mare. Am fost cu Tudor si cu socrii. Tudor a fost inebunit de atata lume, la 23.30 au plecat socrii cu el acasa, era rupt saracutul de cat a alergat.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Ioana, am facut poze in concediu, dar inca nu le-am pus pe net.
Tudor e bine, nu a avut nici o repercusiune cazatura.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

Fetelor,am fost azi cu Fabitzica mea in oras sa-i caut o rochitzuca frumoasa care sa se potriveasca cu marele eveniment de sambata(vineri ii ziua ei dar o tinem sambata).Nu am gasit absolut nimik fain niciunde.Am fost peste tot:raggalo,tiffany,kinder,ziridava,teba,piatza soarelui,aici in vlaicu la 2 magazine.....etc.Mai spuneti-mi voi daca mai stiti pe undeva ceva magazine faine pt copii.Cred ca in cel mai "rau" caz o sa-i cumpar niste pantalonasi dragutzi si o bluzica.
Pupici!!!

P.S.- Maine va fi operatia Sabinutzei care va dura 6 ore.Saracutza de ea.Doamne ajuta sa fie bine.Sa ne rugam pentru ea la noapte!!!

Alinutza si
ingerasul Fabiana Alexia
http://photos.yahoo.com/alina13fan
http://photos.yahoo.com/alyfabi

"Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei!"-- Raymond Ruyer

Mergi la inceput

Gabi ma bucur ca e bine Tudor!

Alinutza13 din pacate nu te pot ajuta ca nici eu nu cunosc magazine de bebici pe aici...!Cati invitati aveti la chef?

Alinush voi ce mai faceti?

Clauuuuuuuu?????????

Era sa uit: AVEM POZE NOI DE IERI SI DE SAMBATA DIN PARC!!!

Pupici!

Mergi la inceput

Alinutza, eu sunt mama de baietoi, asa ca nu pot sa ti dau sfaturi. Mi-ar placea si mie sa cumpar fustite si sa fac codite. dar las' ca poate bb2 o sa fie fetita Ma mir ca ai fost la atatea magazine si nu ai gasit o rochita.
Ioana, ti-am vazut pozele. Bazucul tau e tare scump, dar pe tine tare de mult nu te-am vazut intr-o poza. si la felix , nu ti-ai aratat o buca sa vedem si noi ce scoaba esti!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput