Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 56

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Amely trebuie doar sa-mi spui ce repertoriu preferi si cam intre ce ore si vine fata cu tot band-ul ei .
Cristinico, deci Peterpan shpioneaza pe la vestiarele fetitelor dupa 'temperaturicile' lor, iar tu shpionezi pe la oligo. Sa nu-mi spui ca ai si tu certif'cat de oligospermista, ca sa stii ca la noi e o inghesuiala...., dupa cum ai observat prin gaura cheii.....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Buna fetelor! Azi...parca ceva mai bine si asta multumita incurajarilor voastre. Mai am putin pin a la plecare, acuma incep sa intru in criza de timp ca am o gramada de rezolvat, un examen pe cap de care scap pe 10 septembrie si la servici de lasat lucrurile in ordine inainte de plecare.

Diciu, ce faci? Nu te-am "vazut" azi pe aici.

Cristina, bine ca ai rezolvat cu pasaportul! Vezi sa nu il uiti acasa cind plecati in vacanta

Andicu, bravo tie, o tii din distractie in distractie! Vezi cu botezurile alea, poate se prinde si la tine!

Marrina, cred ca tie ti-am promis ca ma uit pe instructiunile de la testele de ovulatie, nu? Nu mai tin minte, imi pare rau ca am uitat efectiv cu vestile astea proaste ale mele. Uite le scriu acuma: (lungimea CM/ziua de inceput de testare)
21/5, 22/5, 23/6, 24/7, 25/8, 26/9, 27/10, 28/11, 29/12, 30/13, 31/14, 32/15, 33/16, 34/17, 35/18, 36/19, 37/20, 38/21, 39/22, 40/23. Adica 21/5 inseamna ca la un cm de 21 de zile se incepe testarea in ziua a 5-a, samd.
Si sper sa fi vazut tu bine in ochii mei verzi...

Amely, chiar asa: nici o veste? Si poze vreau si eu sa vad! Ajungem acasa pe 23 luna asta si deja pe 27 am programare la doctor. Nu stiu daca ai citit din urma dar am hotarit cu fetele sa organizam o intilnire in Herastru la tobogane. Te inscri?

Princess, chiar mi-a fost dor de tine. Am sa citesc si eu pe la povesti de succes, cu toate ca trebuie sa gasesc un moment linistit si fara lume in jur ca de fiecare dtaa ma apuca bocitul cind citesc acolo...

M Oana, de cite ori citesc mesajele tale ma umfla risul! De unde ai atita optimism in tine? Sa-mi dai si mie cind oi ajunge acasa ca o sa am nevoie, sunt sigura! La tobogan, da?

Va dulce pe TOATE, fara nume ca s anu uit pe cineva, la ce harmalaie e inc apul meu acuma, sigur as uita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Sa afac coada la tobogan din seara asta sau sa las pe maine la prima ora?
Te superi daca vin si cu de la oligospermie, unde avem 3 baietzei??? Ca sa nu fim numai fetitze pe toboganele copiilor, sa zica lumea c-am fi femei .
Faptul ca te concentrezi pe alte probleme e o veste superbissima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Buna fetelor
Danutza tu cum te mai simti azi?...
eu sunt foarte ocupata zilele astea cu nunta...asa ca asta-i motivul pentru care n-am prea mai aparut...si a trebuit sa las si totul gata la birou ca saptamana viitoare mergem la munte....
in rest nimic nou la mine...astept rezultatele saptamana viitoare si analizele din nou pentru ziua 21...
te pup dulce daca nu mai vorbim o vreme....sa ai grija de tine!
M Oana...ce faci iubita? sa nu-mi zici ca iar ardei umpluti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut fete frumoase si delicios de dragute!!
Desi este o zi innorata la noi si ploua de ieri( ca doar trece ce a mai ramas din uraganul Katrina) parca sunt ceva mai...optimista si asta datorita voua in mare parte!! Un alt motiv pentru care sunt mai vesela este ca azi am fost sa stau cu fetita unei prietene care este absolut.. nemaipomenita ( al meu sot zice ca asa zic eu de toti copii.. ce sa fac daca imi sunt dragi!!)si ne-am jucat o groaza!! Cred ca atunci cand o sa am bebe al meu o sa ma joc cu el pana face 20 de ani!!!

Danutza uite iti trimit niste si merci de mesaje!! Sper ca azi esti mai bine!! Nu ne lasam noi cu una cu doua!!Pana la urma tot ajungem sus!!

Catty multumesc pentru incurajari si pupici si uite iti trimit si eu niste !! Imi pare rau ca ai patit si tu asa un necaz. Lasa ca trece vorba ta.. si cand vine ingerasul pe care il asteptam sa vezi ce vesele o sa fim!!

Andicu vorba aia e tare adevarata eu stiu asta pe pielea mea dar in alt context!! Sper sa se aplice si aici. Oricum deocamdata am spart butoiul!! Sa vedem cat tine!! Ei, cum e vremea la mare? Sa ne trimiti si noua scoici sa auzim marea!!

Marrina am primit floarea ta electronica. Tare draguta este!!

Princess ai perfecta dreptate e muuult mai bine aici!! Nu plec nici daca ma dati afara!!

hai ca m-am lungit cu mesajul asta!! Sorry!!

Numai bine si sa cu luna asta!!\
Multi tuturor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Marina m-a bufnit risul...cita dreptate ai...am gresit pozele cu tiramisu si pizza...ma revansez acum si-ti zic ca la pozele de la "munte 2005"..ultima am pus-o acum si este cu o pizza de la Sighisoara...pentru fetele care nu au pofta de mincare merita sa va uitati!

Cafeluta draguta
Bianca19+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

M Oana, cred ca e OK sa te duci maine la prima ora si sigur ca poti sa vii cu echipa de oligospermisti, ne mai cunoastem si noi vecinii de salon! Macar sa stim cine baga capul pe la noi pe aici la endometru...

Diciu, sper sa te distrezi la nunta! Sunt ceva mai bine, merci de intrebare. Nici nu am alta solutie decit sa ma "pun pe picioare" si sa ma gindesc ca o sa fie bine, nu? Inca nu mi-am epuizat toate optiunile si mai pot sa lupt, asa ca imi revin eu si merg mai departe. Sper ca analizele tale sa fie bune si sa nu ai surprize neplacute. Mai e putin pina la progrmarea ta din octombrie. Poate incepem stimularea impreuna? Ne-am putea incuraja una pe alta si ar fi mai uso asa. Iti tin pumnii pentru rezultate.

CamiM, sper ca la voi nu e asa prapad de la Katrina. La noi aici:soare cit cuprinde, azi chiar e groaznic de cald, mie sincera sa fiu mi-e dor de putina ploaie... Iti mai scriu, poate azi mai incolo un pic, mai am ceva treaba si mai am de alergat. Sigur ca nu ne lasam noi asa, cu una cu doua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Nuuuu Danutza nici pe departe nu avem asa o Katrina furioasa ca cei din Louisiana in special, saracii vai de.. cozonacul lor !! Pana a ajuns la noi a ramas doar o furtuna micuta si o serie de ploi care nu inseamna nimic decat doua zile intunecate si nu asa de calde si frumoase cum a fost toata vara asta. Pana anul asta nu aveam asa veri calde . Au fost ani in care cei care au piscine pe aici le-au deschis pentru o luna si atat dar vara asta a fost super!!cald de tot si fara ploi prea multe ... am fost razbunati dupa o iarna cam friguroasa si cu multa zapada( din asta avem in fiecare an gramezi ca avem ceea ce se numeste "lake effect snow" ).
Nu te stresa cu mailul daca ai treaba ca inteleg si nu , chiar daca imi plac asa mult mesajele de la tine!!
si noapte buna ca cred ca doar noi am mai ramas la ora asta pe aici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna,
Am venit sa va dau vesti despre Anina_n, si nu sunt prea bune.
Din pacate fetita ei Cristina a facut diabet si se afla acuma in spital.
Nina a suspendat toate planurile "cel putin pt viitorul apropiat" pt bb nr. 2.
Va doreste la toate sanatate, si sa aveti bb cat mai curand.

O zi buna si sanatate

Nicole mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)

Exerciti Animate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Cristinna Ai vazut ca te-ai descurcat... Bine ca nu te-ai uitat la pasapoarte inainte de plecare... De avion nu-ti fie frica. Inchipuie-ti ca esti pe si te indrepti spre . Poti? Iar pentru prietene ta bucurate. N-ai de ce sa fii invidioasa. Bebelusul tau e pe drum...

danutza Iti multumesc mult si... n-ai intarziat deloc ca de-abia sunt in z21 si ma ocup de testele de ovulatie luna viitoare. Testele le-am cumparat deja. Ca sa fiu sigura ca nu-mi scapa momentul. Tu daca esti ocupata la munca incearca sa nu te mai gandesti la lucruri rele. Si daca ai nevoie de inca o incurajare eu vin pe aeroport de mana cu barzuta. Promit!

diciu Sa te distrezi la nunta!!! Ca poate nu mai apuc sa-ti spun.

CamiM De acord cu tine. Luna septembrie o sa cu pe aici.

utocatalina Asa pizza stiam si eu ca e prin Sighisoara dar ma gandisem ca au schimbat modelul.
pentru tine si Bianca.

Mergi la inceput