Cate kg ati luat ? (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinus spune:

Draga Toanca, gandeste-te ca sunt femei care iau 30 de kg si dupa nastere raman cu 25. Eu zic ca 6-7 e rezonabil, altfel le muncesti si le dai jos.
Eu am plecat de la 48 si am ajuns la 53.5 kg si am 24s fara 3 zile.Mi-am propus sa nu trec de 60. Dar vad ca nici tu nu stai rau, 6 kg , nu?
Lavinus 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

eu am luat 25 (am avut sarcina dificila si am stat numai in pat, fara miscare absolut deloc)

am dat jos 18 si ma lupt acum si cu restul. Le dovedesc eu pana la urma!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

lavinus eu am plecat de la 55-56 kg. si acum am cam 62...
Eu mi-am propus sa nu trec de 65-66 kg., da eu stiu daca o sa reusesc????????

Toanca si bebe Matei 21+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Fetelor , viitoare mamici eu in sarcina am pus cam 19 kg..am nascut-o pe Amanda cu 4,435 Kg la 41 de saptamini .. Iar acum dupa 7 luni jumate mai am doar 2,5 kg extra avind in vedere ca atunci cind am ramas insarcinata aveam 62 iar acum 64, 5..Dar eu zic ca sunt ok pentru inaltimea mea de 1,68m si virsta mea..
Imediat dupa nastere pierdeti cam greutatea lui bebe si a plancetei..Restul de kile se dau in timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

8 kg in plus la 31 sapt. Sa vedem ca mai urmeaza!!!!

Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_C spune:

Eu sunt o de 28+ saptamani si pana acum am pus 7 1/2 kg.
La prima sarcina am pus in total 22 kg, acum insa stau mult mai bine. Din fericire la prima sarcina am plecat de la 53 kg si din pacate acum am plecat de la 74 kg.

Cred ca o sa mai pun cca 4 kg pana la final, pentru ca numai bebe trebuie sa mai ia vreo 2200 g.

Din ce stiu eu, dupa nastere dai jos cca 8 kg (bebe, lichid amniotic, placenta, etc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Eu am plecat de la 65 si am ajuns la 82.La un an dupa ce am nascut eram inapoi la 65.Acum , la 2 ani dupa , sunt la 63.

Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu nu prea inteleg de ce punem noi asa de multe kg. din moment ce bebe cantareste max. 4 kg?
Voi intelegeti?
Ca mie mi-e graoza....
Deja cu 6 kg. in plus la activsi mai urmeaza!!!!

Toanca si bebe Matei Alexandru 22 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_C spune:

quote:
Originally posted by toanca

Eu nu prea inteleg de ce punem noi asa de multe kg. din moment ce bebe cantareste max. 4 kg?
Voi intelegeti?
Ca mie mi-e graoza....
Deja cu 6 kg. in plus la activsi mai urmeaza!!!!

Toanca si bebe Matei Alexandru 22 fix

Explicatia ar fi (se pare) ca trebuie sa iei in calcul nu numai greutatea lui bebe, care in medie e de cca 3300 g. In afara de aceasta mai este si lichidul amniotic, si placenta, si sanii, care cresc in volum in timpul sarcinii, si volumul de sange din corp, care creste si el + ce iei tu si al tau ramane sau nu !

De aceea se spune ca greutatea medie optima este de 10-12 kg pe parcursul sarcinii. Tot ce e peste va fi greu de dat jos (sau poate usor, in functie de organism). Eu am luat la prima sarcina 22 de kg si la 1 saptamana dupa ce am nascut aveam cu 10 kg mai putin. Totusi, restul de 12 le-am pastrat, desi am incercat si regim si sala si altele, ba chiar am mai si pus ceva in plus.

Este posibil (din cate am auzit) ca dupa o nastere sa faci o dereglare fie hormonala, fie a glandei tiroide si sa te ingrasi mult si repede. La mine cred ca s-a produs o dereglare a glandei tiroide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Eu nu sunt asa de avansata ca voi, dar pana acum nu am luat in greutate, ci am dat jos 2 kg. Sper sa nu ma fac cat tancul pana la final!
Cory cum ai facut de ai luat pana acum doar 2,5 kg?

Laura 12+
Puiutul meu

Mergi la inceput