DR HOMEOPAT

DR HOMEOPAT | Autor: gabid

Link direct la acest mesaj

As vrea sa merg cu sotul meu la un dr homeopat care sa ne dea tratament pt oligoastenospermie.E singura sansa!Stie cineva un astfel de dr in Bucuresti si care sa aiba si rezultate?

Va pup,

Gabi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Cabinete homeopatice si dr.cu rezultate bune:

Dr.Daniela Coros:6506510;7764835
Dr.Trifa Mariana
Dr.Ramiro Tomescu-Buc.,6594745

Toti lucreaza la centrul de acupunctura si homeopatie Buc.Str.Visarion.,nr.4-6,sect.1,(zona p-ta Romana)relatii si programari:6593170,6594244


D-na Dr.Maria Chirila-Cab.Naturalia
4915133,4915136,4916052-Am auzit numai de bine (si sotul ei este homeopat dar ea este mai buna)Com.Voluntari(langa Buc)

Pupici!!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matia spune:

Ai incercat cu branca ursului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matia spune:

Plantele lunii august

Ginseng-ul romanesc

BRANCA URSULUI

(Heracleum sphondylium)

Ca si angelica, prezentata in numarul anterior al revistei, branca ursului este un remediu foarte vechi, folosit inca din Antichitate (romanii ii spuneau Brancae ursinae, insusi Dioscoride o mentioneaza in tratatul sau ca planta cu proprietati revigorante si antiinflamatoare). Celebritatea si-o datoreaza efectelor sale revitalizante cu totul deosebite, exercitate atat asupra femeilor, cat si asupra barbatilor. In zonele de munte, era mai folosita decat napraznicul sau sculatoarea ca revigorant sexual si reintineritor, iar frunzele si florile sale erau folosite extern in tratamente foarte dificile, cum ar fi cel al bubei negre (antraxul) sau al sperietului (afectiune neuro-pshica produsa la copii de socuri emotionale). Studiile stiintifice moderne confirma valoarea terapeutica a acestei specii, prea putin cunoscute la noi, despre care vom invata insa cate ceva in cele ce urmeaza.




Unde gasim si cum recoltam branca ursului

Cele doua plante, angelica si branca ursului, nu pot fi deosebite una de alta de la distanta, intr-atat sunt de asemanatoare. Amandoua sunt inalte de pana la doi metri, cu tulpini viguroase si drepte, terminate cu inflorescente alburii. Branca ursului are insa frunzele mai viguroase si paroase, semintele mai late si un miros destul de greu (cel al angelicai este mult mai rafinat). Radacina de branca ursului este mult mai putin ramificata decat cea de angelica si este foarte adanca.
De la branca ursului se culeg frunzele, florile si semintele, acestea din urma avand si cel mai puternic efect. Uscarea plantei se face la fel ca si la angelica.




Boli care se vindeca cu branca ursului

- Impotenta hormonala si vasculara, sterilitate masculina. Se ia de trei ori pe zi cate o lingurita din acest preparat, amestecat intr-o cana cu apa. Pentru a avea eficienta, este bine ca administrarea sa se faca pe nemancate. Acest preparat stimuleaza secretia gonadelor, dilata vasele din zona genitala (o actiune extraordinar de importanta pentru cei la care impotenta apare pe fondul restrangerii calibrului vaselor sanguine), creste numarul spermatozoizilor si le imbunatateste motilitatea (este mai puternica decat napraznicul). Spre deosebire de alte medicamente, este recomandata si celor cu hipertensiune arteriala, deoarece este un hipotensor excelent. Este un remediu unic in flora noastra, atat prin puterea sa, cat si prin complexitatea actiunii sale. Totusi, puterea sa fiind foarte mare, este bine sa cunoasteti si precautiile pe care trebuie sa le luati atunci cand il folositi (precautii pe care le gasiti la sfarsitul articolului).
- Boli venerice (gonoree, sifilis, chlamidya etc.), anexita, metroanexita. Inca din Antichitate se stia ca cei care consuma branca ursului, atat barbatii cat si femeile, sunt feriti de bolile organelor genitale. La agresivitatea germenilor infectiosi care exista astazi nu va sfatuim insa sa va bazati exclusiv pe puterea acestei plante, ci sa urmati strict indicatiile medicului in ceea ce priveste profilaxia si tratamentul acestor boli. Pe de alta parte, branca ursului poate fi un ajutor extraordinar la tratamentul clasic al acestor boli, deoarece mareste imunitatea locala si intensifica foarte mult circulatia in zona genitala. Tratamentul medicamentos in anexita, de exemplu, este facut in perioada ciclului menstrual, atunci cand circulatia sanguina, care de obicei este deficitara, este mult amplificata in aceasta zona. Folosirea acestei plante sub forma de tinctura rezolva aceasta problema si da o eficienta deosebita tratamentului, fie el naturist sau alopat. Se ia o lingurita de tinctura de trei ori pe zi, cu apa. Tratamentul cu branca ursului se face minimum o luna, iar pentru afectiunile cronice - minimum trei luni.
- Amenoree, sterilitate feminina. Se foloseste pulberea de branca ursului, administrata pe stomacul gol, cu putina apa - o lingurita de trei ori pe zi. Efectele apar din prima luna.
- Frigiditate. Se face tratamentul cu tinctura de branca ursului recomandat in cazul impotentei. Ca afrodisiac feminin, branca ursului este ideala, actionand simultan pe mai multe "fronturi": stimuleaza activitatea ovarelor, favorizeaza relaxarea musculaturii vaginale si uterine prin efectul sau antispastic, are un efect foarte interesant de reducere a anxietatii, simultan cu sporirea dorintei. Are insa si un dezavantaj: mirosul - pe care unele femei il gasesc atragator, dar altele il resping vehement. Pentru a compensa aceasta deficienta, la prepararea tincturii se adauga 5 linguri de seminte strivite de cardamom (planta condimentara foarte placut parfumata, care se gaseste in plafarele specializate si in magazinele arabesti).
- Menopauza prematura. In cazul in care cautati un miracol care sa va redea ca prin farmec tineretea si fertilitatea, l-ati gasit. Dupa doar o luna de tratament, timp in care veti lua zilnic pulbere de seminte si flori de branca ursului, cate o lingurita de patru ori pe zi, pe stomacul gol, vor aparea si efectele. Pentru a-i intensifica actiunea, puteti lua simultan si pulbere de seminte de marar in aceeasi cantitate. Acest remediu a fost descoperit "din greseala", cautand tratamente revigorante pentru femeile aflate in pragul varstei a treia, care prezentau afectiuni cum ar fi osteoporoza, cistita si nefrita cronica, sensibilitate excesiva la boli infectioase, reumatism etc. Folosind aceasta planta, ele s-au confruntat cu redeclansarea ciclului menstrual, fenomen care le-a speriat la inceput (in patru dintre cazurile investigate, ciclul se oprise in urma cu... 10 ani), dar care le-a bucurat cand, dupa multiple analize, medicii nedumeriti au recunoscut ca pur si simplu organismul lor a intinerit. De mentionat ca tratamentul cu branca ursului a fost insotit de o dieta vegetariana cu multe cruditati.
- Epilepsie, afectiuni psihice la copii. Se iau de trei ori pe zi cate 20 de picaturi de tinctura de branca ursului (a se vedea metoda de preparare de mai sus) obtinuta numai din seminte. O substanta continuta de seminte (alcoolul octilic) are o actiune sedativa si reglatoare cu totul exceptionala asupra activitatii sistemului nervos central.
- Digestie dificila, balonari frecvente insotite de colici, insuficienta renala. Atunci cand una din aceste afectiuni este asociata cu o puternica devitalizare, cu oboseala ori cu disfunctii ale gonadelor, tratamentul cu branca ursului poate face adevarate minuni. Se prepara un macerat din trei lingurite de branca ursului si trei lingurite de boabe de ienupar pisate, care se pun in jumatate de litru de apa si se lasa vreme de opt ore la temperatura camerei. Dupa trecerea acestei perioade, se filtreaza preparatul, iar planta ramasa se infuzeaza vreme de 20 de minute cu inca o jumatate de litru de apa clocotita. Se filtreaza infuzia, dupa care se combina cu maceratul, iar preparatul astfel obtinut se consuma pe parcursul unei zile.




Aplicatii externe:

- Ulcere pe piele, antrax (ca adjuvant), buboaie. Se aplica dimineata si seara cataplasme cu branca ursului preparate conform retetei de mai sus.
- Intepaturi de insecte, muscaturi de caine sau de sarpe. Se storc ranile rapid si foarte bine, dupa care se aplica comprese cu frunze de branca ursului. Este o masura de prim ajutor la care se va recurge pana se ajunge la un punct sanitar.
- Scleroza in placi (leuconevraxita, scleroza multipla). Timp de patru ore pe zi se vor aplica pe traseul coloanei vertebrale comprese cu frunze proaspete sau cataplasme cu frunze uscate de branca ursului.
- Descalcirea parului. Se foloseste decoctul de branca ursului (1-2 litri). Dupa spalare si clatire, se inmoaie foarte bine parul in acest decoct, dupa care se piaptana cu grija. Este un tratament foarte bun pentru persoanele cu par uscat ori care se incurca usor. Si pentru persoanele care folosesc "sampoane" naturale - galbenus de ou combinat cu diferite tincturi: urzica, brusture, ardei iute -, clatirea cu decoct de branca ursului este foarte utila, acesta putand inlocui cu succes balsamul din comert.




Contraindicatii si precautii

Intern: Planta le este contraindicata femeilor gravide. Problemele de prostata manifeste sau latente pot fi activate de aceasta planta - in cazul in care apar jena la urinare sau inflamatia prostatei, se va intrerupe tratamentul cu aceasta planta si se va trece la o cura cu pufulita si ghimpe (a se vedea penultimul numar al revistei), dupa care tratamentul va putea fi reluat. In caz de hipotensiune, aceasta planta va fi administrata impreuna cu maghiranul (Majorana hortensis), care are rol compensator pentru aceasta deficienta.
Extern: Dupa tratamentul extern cu branca ursului, este interzisa expunerea la soare, deoarece are proprietati fotosensibilizante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Gabi, daca mai tii minte iti spuneam odata de centrul asta din P-ta Romana de care zice Livia. Si eu am auzit numai lucruri bune despre ei si nici nu au preturi ridicate fata de alte cabinete particulare din Bucuresti. Dupa fiv mergem si noi la ei.
Te pup, k.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Pentru Matia,

Dan ia de o luna branca ursului.Oare trebuie 3 luni de tratament ca sa se vada rezultatele?Voi ce spuneti?Cred ca da pt ca spermatogeneza tot 3 luni dureaza.


Pentru Livia,

Crezi ca dupa 3 luni ar trebuis a opresc tratamentul?De exemplu telina o ia de 3 luni.Napraznic ceai de 3 luni.Pastile ii dau doar e cateva zile 6/zi.Apilarnil,propolis ,polen tot de 3 luni.Zinc are doar 2 luni si restul cate o luna.saracutul ia un pumn de pastilute odata.
Multumesc pt adrese.Vrem sa mergem la un cabinet homeopat imediat ce se face mai frumos.Chiar la noi ninge ca de Craciun chiar sotul meu mi-a spus sa cumparam un bradut si sa-l facem.Ninge de aseara si nu s-a mai oprit.

Pentru Karula,

O sa mergem la dr homeopat si apoi daca nu reusim in toamna mergem la FIV.

Va pup,

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Da Gabi,trebuiesc 3 luni ca sa se vada rezultate si sa fie durabile.
Bataitza,bataiza...de ce nu a inceput cu toate odata ca ,ele lucreza impreuna...e?Cum ia el branca -ursului?Ia si maghiran ca sa nu-i fie rau?La cele care le-a luat 3 luni poate renunta dar...il sfatuiesc sa nu renunte la naprasnic findca este foarte bun impreuna cu branca -ursului,ele merg mana in mana,da?Chiar daca a luat 3 luni va lua in continuare ca sigur nu-i dauneaza.Dupa trat.ar trebui sa faca o spermograma si apoi sa incercati la homeopat ca sa stie exact cum stati in momentul respectiv.
Pupicei !!!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Branca ursului ia de 3 ori pe zi cate o lingurita.Are abia o luna de tratament deci oricum continuam.Eu totusi cred ca nu are ce rau sa-i faca telina chiar daca este pastile.Cu aplilarnil,prpolis si polen nu stiu ce sa fac.Oare sa-l intrerup?Restul le continuam.O sa facem si spermograma saptamana viitoare .Poate ca luna aceasta chiar va fi bine.Eu inca tin tratamentul tau cu ceaiuri si tincturi chiar daca este a treia luna.Am renuntat la Kamayany pt ca e tare scump.La noi in Bacau a ajuns 100000lei si sunt doar 10 pastile deci tratament pt 3 zile.Sper sa nu fi gresit cand nu le-am mai luat.Oricum vad ca si ceaiurile actioneaza bine pt ca ovarele sunt dureroase.Sunt in a 10-a zi a ciclului.Maica-mea imi zicea sa beau cate o lingurita de bitter pe zi ca face bine.are o gramada de plante.Tu ce stii?Ajuta la problemele noastre?


Te pup,

Gabi.

PS:Simonica merge toata casa fara sa o tin.Trebuie sa stau in spatele ei pt ca uneori se dezechilibreaza si buf!Ce face Christian?Ti-am scris un email.A ajuns la tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Da, cele apicole le intrerupe iar cu restul sa-i dea inainte!Si bitterul este bun dar nu stiu cum react.cu plantele din trat.Daca ai luat kamayani pana acum ,e bine,poti renunta acum la el.


A..... nu am primit e-mailul!!!Mai scrie-mi de Simonel,te rog!Lui Christian ii dau dintisorii intr-o veselie si iti dai seama...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Am readus acest subiec despre centrul de acupunctura si homeopatie in caz ca aveti nevoie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Mersic, Livia, am notat!
k.
P.S.: cred ca daca te intreaba cineva in ce piata din Bucuresti sunt rosiile mai ieftine, tu chiar ai raspunsul!...

Mergi la inceput