Mamici de ianuarie-februarie 2006 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

BUNA GRAVIDUTE!
Iar nu mi-a mers netul cateva ore.
MARAKI, sa porti sanatoasa hainutele!
DENISA, felicitari pentru fetita! Eu credeam ca ai baiat, nu stiu de ce! Sa fie sanatoasa si frumoasa si norocoasa!
GIOVA, tocmai am vazut hanutele lui bebe al tau. Sunt superbe! Sa le poarte sanatos!
CATA, eu cu sanii am avut probleme in primele 3 luni de sarcina, mi-au mai crescut si ma dureau foarte tare la atingere. Dar de atunci, nici o problema. Doar sfarcurile sunt ceva mai sensibile la atingere.In rest nici nu mi s-au mai marit sanii.
Il simt chiar acum pe Ayan cum se misca! Doamne, ce sentiment minunat!
DANA, cred ca ai dreptate cu poza, nu face refresh la mine.
JANINA, eu stiu ca nu avem voie deloc masaj. Iar despre crema anticelulitica iar n-am auzit. Trebuie intrebat un dr.
PISOI, casa de piatra in continuare, sa fiti fericiti si sa va iubiti mult!
ANCUTZA, bine ai venit!
21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Ciao fetele,

Nu stiu cum va descurcati voi sa scrieti de la lucru, dar mie mi-e tare greu. Mai prind cate o gaura, dar si atunci abia reusesc sa citesc ce ati scris ...
Acum sunt in pauza de masa si am mancat repede ... asa ca mi-a ramas ceva timp liber :))
Giova o sa trec si pe la mamicile si taticii din Timisoara, chiar mi-ar placea sa ne intalnim. Problema mea e ca nu reusesc sa scriu foarte des.
Denisa felicitari pentru fetita! Sincer si eu ma astept sa avem tot fetitza, asa am eu un feeling, dar sa vedem cand o sa ne arate bebicul ce e ... in momentul asta sunt ca un ou Kinder cu surprize

Am vazut ca vorbiti de concediu deja. Poate ca o sa va ajute si ce a scris una din mamicile de noiembrie-decembrie. Ea a dat acolo un model de cerere pentru compensarea pana la 100% a salariului pe perioada concediului prenatal. Din cate stiam eu 85% da statul si restul il da firma daca vrea...
Eu una imi doresc sa vin cat mai mult la lucru, pentru ca ma avantajeaza ... sper sa si pot.

pup burticile,
Angi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mai avem o sarbatorita pe 2 sept.
Nou- venita Anca.
Esti pe lista. Bine ai venit pe !!!!!!!!!

Canda_H te asteptam la Impreuna Timisoara!!asa se numeste mai nou subiectul.
Scrii cat poti, nu trebuie sa fi prezenta asa ca maniaca de mine pe forum.

Ma bucur fetelor ca va plac hainutele. Sa dea Domnul sa le poarte sanatos. Si cate vor mai veni inca... noi nu i-am prea luat nimic, ca nu au aparut, numai sora-mea.

poze
gio si bb Marco 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Toanca, acum a plecat Oana. Ce s-o las sa tasteze, ca a resetat de 2 ori calculatorul ? Ea vroia neaparat sa vada MAEEA (in traducere MAREA), adica wallpaperul care prezenta o imagine cu o apa.

Eu de maine intru in concediu pana pe 8 septembrie.
O sa mergem si 3 zile la munte, abia astept.
Sunt sigura ca ne vom simti cu totii foarte bine.
Pana atunci insa ma preocupa petrecerea de sambata.

Daniela (16+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Ancutza pentru vineri !

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Canda mercic de informatia cu compensarea pana la 100% a salariului pe perioada concediului prenatal....m-am interesat si la mine nu se aplica ca sunt la institutie publica...se aplica numai la societatile comerciale...Giova se pare ca in noiembrie o sa fim si noi in prenatal..dar alte fete vor intra chiar mai repede...cum e Ioana!Eu una abia astept ca sa pot sa ma concentrez numai asupra camerei Biancai si a necesarului pentru ea! Cit priveste necesarul ei...o sa ma inspir de la colega mea graviduta care intra de maine in prenatal![;)

Cafeluta draguta
Bianca19+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Giova, foarte dragutze hainutzele lui Marco! Ce bine ca are matusica in Italia ... acolo are de unde sa aleaga si sunt mai ieftine.
Eu m-am uitat la Miniblue si mi s-au parut tare scumpe hainutzele. Noroc ca o sa primesc multe de la cumnata mea care are o fetita de 3 ani si un baietel de 2 luni.

Maraki sa porti sanatoasa hainele ce le-ai luat!

S-a terminat pauza ... la lucru cu mine!
pup toate fetele!
Angi 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

burtici cu bebici,

Si eu am dureri de sani dar stiu ca asa se intampla de acum incolo si este normal.Ce nu imi convine este ca am inceput sa obosesc fara sa fac nimic, respir mai greu, cand merg am mersul ala ciudat de gravida( uneori leganat) si mie se pare prea devreme pt. astaPai fetelor, daca incep de acum...ce ma asteapta pana la 9 luni?Voi simtiti uneori o jena in coaste? E prea devreme sa ajunga bebe acolo?Vad ca si astazi imi este mai bineImportant este sa nu stau in pat intinsa ( altfel iar ma simt rau )
Giova sant super hainutele lui bebe MarcoIn poza cu incaltamintea am vazut ceva si nu stiu exact ce este: arata ca incaltamintea,culoare bleu insa sus parca are niste capace de plastic.Ce sant alea?
Denisa pai dupa cum am vazut la Ina babyshower-ul, nu are nici un rost sa cumperi ceva pt. fetitaMai asteapta, nu cred ca o sa fie cazul sa cumperi cine stie ce in afara de mobilaAdevarul e ca ne-ai cam tinut in suspans ieri pana sa ne scrii
Alina mercicpt. urari!
Ancutza bine ai venit in grupul nostruSarcina usoara si bebe sanatos
Florinini ai dreptate, imi place mult sa colind magazinele dar sa am si bani ca altfel mai rau imi facAcum a fost o urgenta sa cumpar pt. mine.
Mirela ai venit?
Irina vad ca mitul cu simptomele pt. fetita a cazutDenisa nu a avut nimic, s-a simtit bine si uite ca are fetitaSi eu sant tare curioasa ce am
Dana te anunt eu cand pun poze in album, o sa intru in bucatarie sa gatescTrebuie sa le scanez si sa ma mut la birou la comp.
Va pup pe toate, servici usor

19+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

DANA, distractie placuta in concediu! Ce scumpa e Oana cu MAEEA!
Eu camera lui Ayan n-o mobilez de acum pentru ca noi vrem sa tinem patutul in camera cu noi vreo 2 ani. De la dormitorul nostru si pana la cel al lui Ayan e prea mare distanta ca sa-l las singurel: e hol, sufrageria si iar un hol mare. Nici nu l-as auzi ca plange, asa ca am hatarat sa-l tinem cu noi. Sa vedem cum o sa suporte tati plansetele, ca el trebuie sa mai mearga si la servici!
TOANCA, si pe mine ma batea gandul cu vopsitul, dar nu cred ca e o idee buna, ca imi cade parul destul de mult.
21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Catalina si eu tot la institutie publica... asta e !

Maraki, ce faci ? Cum te simti azi ?

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput