Mamici de ianuarie-februarie 2006 (29)
Raspunsuri - Pagina 15
utocatalina spune:
Irinel ma bucur tare pentru tine...ce bine ca bebelina este sanatoasa
...Ralu si eu transpir noaptea si ma foiesc in pat, cu somn supeficial de 2 zile...Dan a zis sa fiu cuminte si sa incerc sa dorm ca nici el nu se poate odihni
...Sper sa-mi treaca starea asta, ca nu vreau ca Bianca sa fie agitata noaptea cind apare!
Toanca tu luni, Maraki marti si eu miercuri sapt. viitoare la eco morfologica...Da Doamne sa fie bine si bebeii sa fie sanatosi si mari!
Cafeluta draguta
Bianca
19+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
iuliiuli spune:
Felicitari ptr fetita Irinel
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de ea!
Catalina , ai putea te rog sa-mi dai detalii despre doctorul tau, caci tare ma bate gandul sa ma mut la Elias! Daca ai timp poti sa-mi scrii pe mail cam cum se comporta, ce faci cand mergi la control , e obligatorie ecografia?, o sa nasti cu el? ati discutat aceasta problema?
Stiu ca are aici pe site un subiect dar m-ar fi interesat si parerea ta! Multumesc frumos!
pupicei,
iulia
17+
http://community.webshots.com/user/iuliiuli
toanca spune:
Cata, saptamana viitoare o sa avem ce povesti...
Eu sunt convinsa ca bebeii nostri sunt bine
; ca doar mamicile sunt bine.
Referitor la somn, eu dorm de poti sa tai lemne pe mine![]()
In afara de faptul ca ma trezesc cam de doua ori pe noapte sa facem pipilica, in rost dorm ca o valiza in gara!!!!
Macar ca raman asa in continuare
Cu sutienul, am sarit de la marimea 70 inainte de sarcina la 85![]()
Sotul se bucura
si chiar ma intreba daca dupa ce o sa apara bebeica o sa ramana asa sau se fac la loc cum erau inainte........
Toanca si bebe Matei 20+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
utocatalina spune:
Iulia ti-am trimis un maile mare cu toate detaliile!![]()
Cafeluta draguta
Bianca
19+
utocatalina spune:
Da Toanca si eu astept cu nerabdare sapt. viitoare...noroc ca am fost plecata si nu mi-a mai stat gindul atita timp numai la eco de miercuri, ca as fi innebunit!
Acum mult a fost...putin a ramas!
Nici eu pina acum 2 zile nu am mai avut probleme cu somnul...parca acum vreo 2 luni am mai avut citeva zile de insomnii...sper sa nu se reia si sa-mi treaca...si eu fac pp tot de 2 ori/noapte...aseara am facut de 3 ori ca am bagat pepene
Si mie si lui Dan ne-ar placea sa ramine cu
mari dupa nastere...cine stie?![]()
Cafeluta draguta
Bianca
19+
lacramioara t spune:
Buna dimineata fetele,
Imi mai fac si eu aparitia dupa cateva zile in care doar am citit ce ati scris.Ma bucur ca sunteti bine.
Irinel felicitari pt.fetita si sa va bucurati de ea.Ma bucur ca totul a iesit bine la final.
Denisa felicitari pentru bulinuta mica si sa va bucurati de ea.
Fetele si eu de doua zile am aceiasi problema ca Alina si Toanca,cand merg mi se intareste burta si ma si doare in partea stanga jos.Si colac peste pupaza Andreea(fetita mea)nu ma asculta deloc si aseara imi venea sa mor de nervi.Diseara merg la doctor sa vad ce mai face bebe.Este un super miscacios si la mine se vede uneori bine cand misca,mai ales seara.
Giova dar ai crescut mama la sani nu gluma,de la 1 la 5.La fel si Catalina.Super.Eu de la 1 la 3 doar.
Mamici va pupicesc pe toate si numai bine la bebici.
Lacra,
22+
utocatalina spune:
Lacra si eu tot de la 1 la 3
Eu nu am patit inca faza cu intaritul burtii, dar sa stiti o chestie...mie mi se pare ca este mai umflata in partea dreapta si in general pe partea asta misca cel mai tare si in zona buricului...mie mama mi-a zis ca ar avea capul in partea unde este mai umflat..eu stiu acum ce sa zic??!!!
Cafeluta draguta
Bianca
19+
iuliiuli spune:
Multumesc frumos Catalina , am primit mail-ul!
Cat despre sani , imi pare rau sa va dezamagesc , dar nu vor ramane asa, vor reveni la forma initiala, ba chiar se lasa un pic daca alaptati o per mai mare de timp si nu faceti vreun masaj sau niste exercitii pet zona respectiva!
Si ai mei s-au marit si sunt tare frumosi acum, incerc sa ma bucur cat mai mult posibil de marimea lor!
pupicei,
iulia
17+
http://community.webshots.com/user/iuliiuli
J G spune:
Neata fetelor!
Catalina sa stii ca si eu am burta "colturi" si ma distreaza foarte tare. Azi noapte am adormit foarte tarziu si acum sunt rupta de somn. Dar BB a dat o reprezentatie care s-a simtit bine de tot!
Irinel felicitari, ma bucur ca ai scapat de griji! Ce bine ar fi daca nu s-ar mai face prostia aia de triplu-test!
Si eu am auzit ca cea mai buna saltea este cea de iarba de mare, dar eu am atins una si mi s-a parut ca se simt cam prea bine firele de iarba, adica pe mine daca ma puneai sa dorm pe asa ceva... ma trezeam cu zgarieturi! Sau poate trebuie pus un pled mai gros deasupra...
Eu mai am fix doua saptamani pana la ecografia morfologica... foarte mult!
J 17+
Giova spune:
fetelor am deschis un nou cap.
am putina treaba dar va raspund la toate, imediat ce termin.
poze
gio
si bb Marco 21fix