Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 4
pufymic spune:
Mina cred ca ar fi cazul sa-i explici lui Teiu ca pe fetite trebuie sa le stranga si pupaceasca(asta cand invata)!
Andora si bazucu meu culege mucuri de tigari de pe jos, si hartii, si dopuri, si toate porcariile pe care le gaseste....dar nu merge cu distrasul atentiei ca nu se lasa imbrobodit cu una cu doua, asa ca-l iau pe sus si ne departam de locul cu pricina....pana dam de altul!
Naty am vazut-o pe frumoasa ta! E tare dulce!...iar la noi nu dintzocii sunt problema(atunci face mai urat) ci cred ca nervisorii din el(mance-l mama de bebic cu personalitate!)
Patricia tinem pumnii pe maine si sa fie bine!
S-a trezit Alesio dupa un somnic de 2 ore jumate!!! Ceea ce-i o raritate pentru el!Si parca nu-i mai asa marait....vad eu cand iesim afara.....
Pupici!
Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
sofiabebe spune:
Bre, trebe sa fie ceva prin aer, ca si al meu (al mic) e tot intr-o caraiala. De dimineata de la 5 juma'!
La multi ani, felicitari si multa sanatate puilor care serbeaza sau au serbat ziua de nastere sau de nume!
Despre COCA-COLA: este un tratament anti-voma si in acelasi timp hidratant. Nu mai stiu numele si nu sunt sigura de prima parte: dupa o jumatate de ora de cand a vomitat ultima data, se incepe cu cate o lingura de apa cu mai mult sodiu (peste 3% parca, nu-s sigura) la... aici nu mai stiu... 20 sau 10 minute, cam asa ceva, timp de o ora, dupa care se da cate o lingurita de coca-cola pusa la aer din timp sa-i iasa acidul (cred ca nu si altfel de cola, da' n-as baga mana-n foc) la 5 minute, timp de o jumatate de ora. Si de obicei ii trece, dar nu trebuie sa insisti sa manance cam o ora, chiar daca te mustra cugetul ca are stomacelul gol, caci papa il invita sa verse iar daca nu s-a calmat burtica. In acelasi timp nu va sfatuiesc sa folositi acest tratament fara sfatul medicului, caci e un tratament serios, demonstrat stiintific, si-apoi vedeti si voi ca nu imi aduc aminte toate amanuntele. Doamna dr. Nanu imi mai zicea: "da-i cate o lingurita de coca-cola cand si cand", fara cronometrare stricta. Iar eu i-am dat in prima noapte cand nu se mai oprea din vomitat apa fiarta si racita cu lingura, apoi cola la 5 minute, iar in zilele urmatoare din cand in cand, cam de trei ori pe zi, zic eu. Dar nu ii dati daca medicul zice ca nu, poate are altceva cupilu si Doamne fereste!
Vreau sa va zic ca FIlip e baiat foarte maaaare, la... mare, desi ii era tare rau, a invatat sa zica primele lui cuvinte adevarate: "bau" (cucu-bau - se "piteste" cu manuta pe fatuca la nas mai mult, si "pa" - face si cu mana si uneori duce manuta la gurita sa faca bezea.
Pupuri,
bebe si puii:
Trageti cu ochiu'
Poze de la Ploiesti (august)
Acasa, inainte de mare
Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun
mina spune:
salut!
Andora, eu m=am specializat in suturi. Iau la suturi orice atrage atentia cupilului: mucuri de tzigari, pietre mai ochioase, sticle goale, gunoaie de tot felul... nu mai am mult si iau la suturi si cainii din parc, ca fi-miu se delireaza de placere cand ii vede...Mai ales pe aia mici, doi la kg
Sa vedeti in seara asta. Am iesit cu Eliana&Elena. Stam noi ce stam pe banca in parc si hai sa pun vizigotu sa mearga... exercitii, na, ca tre sa se invete sa mearga singur si pe afara...A mers el ce a mers si intr-un moment de neatentie (al meu, evident) a luat-o de-a busilea pe asfalt L-am interceptat inainte sa ajunga la o banca pline de babe care-mi aruncau priviri dezaprobatoare - mama denaturata las cupilu pe jos. Il examinam si eu si Eliana, avea genunchii murdari si din loc in loc punctulete rosii. Ma uit la el: vesel nevoie mare, mai voia, nici gand sa il doara. Inapoi in carut, curatat cu servetele umede, distrag atentia copilului un timp dupa care iar "se cere " pe jos. Il tin intr-o pozitie atarnata sa-i punem sandalele, Eliana fiind cooptata in proces. Imi scapa din maini si o taie in sosete. Acuma putea sa mearga singur
Ma duc sa ma culc!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
ana_a spune:
Salut fetele!
Noi am fost cateva zile in concediu la Colibitza, la munte, am pus cateva poze, daca vreti sa ne vedeti.
In mare, Stefan sa simtit foarte bine, a dormit ca ursu si cand nu a dormit ne-a obosit pe noi pentru ca vrea numai de manutza sa umble peste tot.A invatat "apa" si ne-a aratat apa din lac, din lighean, din butoi...de peste tot...
Am avut si un catel cu noi cu care tare sa mai distrat, nu a vrut sa-l atinga deloc si nici cainele sa nu cumva sa-l atinga in schimb de la departare era disperat dupa el....
Mai revin dupa ce mai citesc pe aici cred ca am pierdut un capitol....
Va pup si urez si eu "La multi ani" celor cu numele de Alexandru si Alexandra si am vazut ca ati schimbat topicul cu "copilasi si bebelusi"
pozele de la colibitza le puteti vedea cu linkul atasat la semnatura.(la sfarsit am pus cateva cu peisajul...care a fost superb!Inclusiv cu cabana pozata de pe lac, e poza preferata de mine )
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
aissa spune:
Am avut o zi plina, mai ales cu cadouri multe. Pe langa cele de la noi am mai primit o rochita de la niste colegi de ai mei (acum astept sa vad cate perlute au fost la floricica pentru ca domnisoara a mancat cu spor la ea...si cred ca maine am surprize in kk), a venit comanda de la Buburuza asa ca am primit si cheile, si bandanele (care i le-a pus tati amandoua odata in cap...), la Mc am primit si o gaina si stelute fosforescente s apunem pe tavan, un tricou roz, si m-am intalnit si cu Witchie si am primit jucaria licitata de mine la bazarul Sabinei...ce mai. A adormit Ale in timp ce manca, era doborata.
Mi s-au incarcat greu pozele, daca mai aveti rabdare le puteti viziona aici
andora spune:
Sara buna!
Am intrat sa vad ce mai spuneti si sa mor de ras, nu alta, imaginandu-mi piciorul Minei sutind vartos tot ce prinde-n cale, inclusiv catelusii nevinovati adorati de vizigot. Intr-adevar sutul e si sportul meu favorit pe afara, iar cateii cam fug de Uca mea cea tipatoare la ei.
Cat despre mucuri de tigara, chiar ieri era o mamica in parc scandalizata ca sunt pe jos chiar in nisipar... nimic nou sub soare. Alta mamica m-a avertizat sapt trecuta sa nu merg cu maimuta de mana 1 m mai incolo ca era un.. deseu de caine sa-i zic asa pe o frunza... si-si stropea de zor rotile carutului cu un pulverizator. Noi viteze (ca e normal sa vedem din astea peste tot) am schimbat locul dar cand am revenit pe trotuar fiica-mea era pe sosete si sandalute numai .. shit. Ca sa nu mai zic de carut, ca n-as mai fi ras de saraca mamica ce vartos stergea ea rotile... Asa ca a mers maimuta mea desculta pana acasa in carut, iar eu am consumat toate servetelele umede parfumate . Probabil iar nimic nou, dar mie mi s-a-ntamplat prima oara.
Pufy forta maxima la carat bazucu'-n spate!
Sofiabebe FELICITARI pt cuvintelele lui Filip!!! Si pt pozele super de la mare (eu abia acum le vazui)!
Ana.... am vazut si pozele de la Colibita, ce mai, mi s-a facut o ciuda si-un dor de munte... vrem sa mergem sambata doar o zi la Predeal cu maimuta, sper sa fie vreme buna ca ne-am obisnuit sa ne fie mereu deturnate planurile...
In Fagaras n-am mai apucat din cauza concediului lui Miti Atata m-am laudat ca mergem la Negoiu si n-as vrea sa treaca toata caldura pana s-ajungem noi acolo Aissa parca tu ziceai ca dupa 15 august ai merge la munte? Nu stiu ce-ati mai facut, o sa citesc din urma cand am timp...
Azi am luat maimutei roata tzacanitoare. Manerul deja s-a rupt , dar copila'-i fericita. Sa vedem cat tine.
Vroiam sa va mai intreb.... am vazut o mamica cu bebe de maxim un an care isi dadea singur drumul pe tobogan. Am ramas cu ochii cat cepele si-am zis sa va-ntreb daca ai vostri fac asa (il urca pe scaun sus, se ducea jos si acolo il prindea, dar isi tinea perfect echilibrul pana jos)- si era tobogan din acela mare. Si fizic era mai scund si mai "bebe" decat Uca.
Gata termin. Pupici multi-multi-multi!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
ana_a spune:
andora, si Stefan se da singur pe topogan, nu stiu cat de mare e cel de care zici tu, eu il dau pe unul obijnuit, de fapt dintre toate cele 4 topogane diferite din parc eu il dau pe cel mai mic, dar se tine bine pe pozitie. El a invatat la nepotica mea care are topogan mic in curte, eu sunt hotarata sa cumpar unul pentru Stefan, am vazut ceva la 60 de lei dar si la 300 de lei care era super frumos, mare si cu cos de basket sus langa scara Oricum...ma bate gandul sa dau atatia bani pe unul ca al meu e innebunit dupa topogan
aissa, acuma ma uit la pozele voastre, ce dragutza e Alexandra in rochita roz!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze de la Colibita
andora spune:
Aissa pupa Alexutza cea scumputza . Am vazut-o cu bandanele, dar cea mai dulcica e cu rochita roz cu floricica.... sa poarte sanatoasa cadourile si poate ne vedem anul asta ca eu ard de nerabdare
Ana pupa si tu Stefanutul, si noi vroiam sa luam tobogan sa-l punem in curtea bunicii. Deocamdata ne dam doar daca ne tine mami de o manuta
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
sofiabebe spune:
Poate o sa ziceti ca suntem nebuni de legat, dar noi lasam baiatu sa se taraie prin parc (dar pe pamant sau iarba), daca n-are chef de mers de maini (nu vrea cu o mana, se pune-n pozitia favorita: in fuuuuund) sa ude scormonit altceva. Cat despre gunoaie, gunoierii mamii scumpi ce sunt ei, am incercat si eu metoda "sutul", da rcel mai eficient e sa fii cu ochii bulbucati tot timpu' ca la freaca ce le freaca in mana (mizeria, chistocul, shitul etc.) pana le proptesc drept in gura.
bebe si puii:
Trageti cu ochiu'
Poze de la Ploiesti (august)
Acasa, inainte de mare
Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun
danyce spune:
Aissa, ptiu, ptiu, ptiu sa nu deochi un pisoi scumpic si oaches in rochita roz si care papa nuggets singurica. Sunt tari pozele alea cu toti trei piticii.
Ana,scump tare e Stefanel. Baiat mare, nu gluma!
Mina, ma distrez mereu de vizigot. Si daca tu te crezi mama denaturata, atunci ce sa zic de mine care tin copila mereu in curte cand e cald si care copila nu poate sta locului pe paturica ei la umbra, sub parasol si o ia la sanatoasa de-a busilea, peste daliile de piatra, pana ajunge la gazonul de iarba sa o scoata de acolo ca sa-i usureze munca lui tati (de a taia iarba) si sa o mai pape din cand in cand, sau face vizite la gradinita cu buruieni a mamicii si inspecteaza rozmarinul si oreganul (a se citi "rupand si frecand frunzulitele cu degetelele sau chiar papandu-le pana la urma";ciudat ca alte buruieni mai des intalnite, gen patrunjel, telina, nu o intereseaza prea tare), ori se duce la dalii (flori de data asta) si la gladiole si scurma pamantul cu ambele manute (ą propos, mai are cineva bebelus cu unghiute negre?). Nu pot spune cat e de fericita patruland asa pe-afara.Oricum e mai bine decat sa-mi scurme pamantul de la plantele de interior ca atunci ar trebui sa spal parchetul non-stop in urma ei.
A propos de afectiunea pt ceilalti pitici, Alma adora copilasii in general. Ii place tare mult sa se joace cu ei, sa-i mangaie si sa-i pupe. Numai daca aterizeaza vreun copilas la mine in brate ii seamana mangaierile mai mult a palmute date peste cap la copilas. Ieri eram cu ea inca la bunici si a venit verisoara ei de 1 anisor si un piculet in vizita. Alma era enorm de vesela si s-a dus tinta la fetita sa o imbratiseze. S-a ridicat in picioruse tinandu-se de ea (ea era pe picioarele mamei ei) sa o magaie si vreau sa spun ca ea trebuie sa fie tare determinata sa se ridice in picioare daca e bine si in 4 labute. Mai tarziu stateau amandoua pe cate un picior de-al bunicului si iar s-a ridicat Alma in picioare, tinandu-se de gatul bunicului, si a acaparat-o pur si simplu cu bratele pe verisoara Marjolein, care s-a speriat si a inceput sa planga de spaima.Alma a plans si ea putin de ciuda, dar apoi atat a mangaiat-o pe fetita pana i-a trecut frica si chiar a vrut sa se joace cu ea.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei