Subconstientul o respinge - s-a terminat :(

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

rilbuc1,

ma bucur foarte mult ca nu va-ti separat, va fi greu dar merita sa lupti pt familia ta, e foarte bine ca ea si-a luat un angajament sa nu te mai jicneasca si e hotarata sa mearga la medic, eu zic ca e un pas inainte.
-eu zic sa nu amane si sa mearga cat mai urgent la doctor si sa incerci sa treci peste tot ce a fost , adica sa aveti un nou inceput, fixati si voi niste limite peste care sa nu treceti, de ex: ea sa nu te mai jicneasca si etc, aceste reguli trebuie stabilite de la inceput si trebuie respectate de amandoi, mult succes.
poate nu ar fi rau sa incerce sa lucreze undeva parttime , sau sa inceapa niste cursuri ar ajutao foarte mult cu moralu.

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

ati fost la dr?
cum e?
speram ca merge spre bine.
in orice familie sunt probleme. trebuie doar sa luptati pt voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Cand vroia nu putea (va imaginati de ce), acum cand ar putea nu mai vrea. Acum suntem hotarati 100% - ne separam. Ciudat... nici nu ne-am certat. Sta ganditoare, crede ca ar avea nevoie de liniste, de odihna. La un moment dat zice ca nu stie cine ar suporta-o asa... De psiholog nici nu vrea sa auda. Nu mai vreau nici eu sa merg asa in continuare pt. ca ma epuizez psihic, e un fel de alba-neagra.

Asa e criza de 36 de ani??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

poate gasesti aici raspunsuri referitoare la criza de 36-40 de ani.

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=51811&SearchTerms=criza,de,40,de,ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

problema cu dimensiunile se poate rezolva intr-un fel sau altul daca exista sentimente...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Nu dimensiunile sunt cauza principala ci lipsa sentimentelor ei.
Ieri mi-a zis ca a zis la unele cunostinte ale ei ca vrea sa divorteze si a zis si motivele. Toate au criticat-o si s-a hotarat sa nu mai explice nimanui nimic.. nici la tribunal (cand va fi cazul).

E in starea ca nu mai suporta aproape nimic si pe nimeni. Nici pe mine, uneori nici pe copil, nici apartamentul in care sta... nimic.

Mergi la inceput

rilbuc,
poate ca sotia ta sufera de depresie..si se poate trata daca ar vedea un medic...........

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

rilbuc,
tu poti sa suni la medic si sa-i faci o programare pt ea, incearca tu sa-i rezolvi problema caci daca sufera de depresie nu stiu daca se va duce din propria-i initiativa, cum ar fi ...vrea nu vrea vede un dr. si poate se rezolva problema, pt linistea ta sufleteasca si a ei nu amana cu dr.

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

imi cer scuze ca am sa fiu putin mai dura, dar de ce sa nu fim de acord ca mama sa fie realista si sa lase copilul unde considera ca este mai bine? Eu am sa va intreb un lucru: este oare corect fata de un copil ca tatal sa-l cedeze mamei pt ca asa se spune ca e mai bine pt. copil(ii este mai bine langa mama), apoi sa realizeze ca a facut cea mai mare greseala din viata pt. ca mama il foloseste pe post de obiect al razbunarii (procese intregi pentru drepturi la vizita, drepturi de a avea legaturi cu minorul, retragere de drepturi si asa mai departe doar pentru ca mama sa se razbune pe tata) si in cele din urma mama sa plece din tara lasand copilul in plata domnului ( cui i s-o face mila de el sa-l creasca), fara sa mai dea semne de viata?
Este corect?
SI TOTUSI ESTE O POVESTE REALA PE CARE O POT CERTIFICA ( poate ca stiti despre ce este vorba deoarece am mai postat si la alte subiecte )SOTUL MEU A TRECUT PRIN ASA CEVA SI INCA MAI TRECE CU FOSTA SOTIE CARE E PLECAT DE O LUNA SI 6 ZILE DIN TARA SI NU A DAT NICI UN SEMN DE VIATA IAR COPILUL SE PLIMBA DE LA BUNICI LA MATUSELE EI...
SI ARE DOAR 6 ANI
eSTE CORECT, VA INTREB EU, ACTUALA SOTIE SI VIITOAREA MAMICA A FIULUI SOTULUI MEU ( DE DUMINICA VA STA CU NOI)?

Mergi la inceput