bebelusi nov-dec 04 (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS, cum mai esti??????

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by onitza

FELIS, cum mai esti??????

pozele noastre

Mai bine da aglomerata rau... Incerc sa te rezolv de un nr de tel cu ce m-ai intrebat da abia deseara ca e de la cumnata
E mult de povestit si nu am timp... Daca vrei amanunte stie Raluca... M-a rezolvat... si scos dintr-o mare depresie!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Mie mi s-a facut rau de tot... am o ameteala cumplita, curg niste ape reci pe mine pana pe picioare inclusiv, am un gol groaznic in stomac (am mancat de dimineata) si nu ma mai tin in picioare. si maria abia s-a trezit. si nu stiu ce sa fac sa ma repar la loc ca sunt singura.

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Mie mi s-a facut rau de tot... am o ameteala cumplita, curg niste ape reci pe mine pana pe picioare inclusiv, am un gol groaznic in stomac (am mancat de dimineata) si nu ma mai tin in picioare. si maria abia s-a trezit. si nu stiu ce sa fac sa ma repar la loc ca sunt singura.

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Cine are nr RALUCAI sa o sun sa ma duc la ea?????? ii e rau!!!!!! si e singurica!!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Tocmai am vorbi cu mami-sirena si se pare ca e un pic mai bine, cred ca are un pic de anemie, a luat calciu de la Maria, am sfatuit-o sa si manance!!!!!! spera sa isi revina ca are musafiri dupa-masa!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna
LA MULTI ANI!!!!! ,Maria Alexandra (Andreap),Alexandru(Eliza),Maria Alexandra (Raluca),Alexander(Miki),Bianca Alexandra (Ioana_du)!

va multumim de urari si eu si taticul lui Silviu

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

carnita noua ne-a zis pediatra 75 gr pe zi asta avand in vedere ca eu ii fac 250 ml iar el din ei mananca maxim 100 ( asta in cazurile cele mai fericite)

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

La Multi ani ,Paxela, sa ne traiesti si sa fii sanatoasa si fericita alaturi de "baietii" tai!

Eliza, Alex e un dulce, abia astept sa ne mai intalnim!

La multi ani Alexandrilor si Alexandrelor, sa cresteti mari si sanatosi.

Noi avem rosu in gat...

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Roxana, tocmai am terminat de vizionat pozele (cu pauza de plimbare, papa si facut mancare si ptr noi...) si pot sa-ti spun cu mana pe inima ca: cei doi mici ai tai seamana...parca ar fi frati......si ... sa nu razi...mey, da seamana perfect cu tine, mey....mie asa mi se pare...te bucuri, nu? Cred ca a fost super vacanta...si la munte ... le-a priit la pitici.

Vad ca Vladi al meu se inscrie in grupul celor fara prea mare podoaba capilara...Paul al Onitzei, ce zulufei frumosi...toti copii pe care i-am vazut au par nu gluma...Vladut, are el, da e si blondut...bine ca are din ce-i lua nas'sa motul....o sa-i creasca, sanatos sa fie...Copilu a fost cu mami la piata, a stat cat am facut de mancare si a cazut frant-frant...nici n-a avut timp sa protesteze...era obosit, atatea cumparaturi...

Mey, fetele si eu ma simt cam nasol, ieri am ametit pe strada, era si soare, eram cu carutul si ma rugam sa ajung acasa, in siguranta...o fi fost si de la rushii astia, azi vad ca m-au lasat la fel de brusc cum au venit, ieri am schimbat iar vreo 5 tampoane...nu ma gandeam decat sa nu cad...trebuie sa-mi fac analizele si mai vedem...oricum e un fel de sfarseala...asa...tre' sa ma mineralizez...vitaminizez...

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput