bebelusi nov-dec 04 (74)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Multumesc mult Diana, Felis!
Asa a fost si la noi, dimineata nu avea nimic, cand ne-am intors de afara, 38, a cedat cu eferalgan si apoi a tot crescut, pana la 38,7, asa ca i-am pus un Novocalmin (pediatra mi-a spus dupa 38.5 Novocalmin). Vad ca a mai si tusit/stranutat de cateva ori .

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

Raluca, sunt mandra de Marmarutza!!
nu-i este dor de Darius?

Miche si
Darius
(26.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Miche

Raluca, sunt mandra de Marmarutza!!
nu-i este dor de Darius?

Miche si
Darius
(26.11.2004)

OCHI FRUMOSI suceste mintile la toti baietii... Ehei... Frumoasa nora ai!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetele,
roserb eu nu am resit sa vad pozele...sanatate multa lui mihnutzu.
felis,lui mihaitza cel zambaretz
michelinace frumusei sunbteti
eu am tras o fuga pana la tzara cu astia mici, am facut un gratarel am stat la aer...a fost f misto dar acum ma simt un picutz obosita, sper sa doarma bine astia mici la noapte.
va pup, noapte buna

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Nu-mi dau seama de ce nu se vad pozele, la mine par OK!

Merci, Monica, cu Novocalmin abia am ajuns la 38 dupa 1 ora jumate, sper sa nu creasca din nou...

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

mai, mai, dar ce copii frumosi s-au adunat pe forumul asta, pupa mama toti frumuseii

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Mihnea, la multi ani, pupam un baietel frumos si voinic...si o pupam si pe surioara ta, ca-i tare draguta.

Felis, e asa scump Mihaita si a crescut atat de mult...si seamana din ce in ce mai mult cu tine.

Darius, Alex, ce bine va distrati voi impreuna si ce baietei mari v-ati facut...

Iustin s-a iritat putin pe spate, am vazut in seara asta la baita, a fost si ceva mai maraici azi...eu am pus pe seama dintisorilor noi care-i ies. Acu ne documentam, sa vedem daca nu e vorba de vreo boala a copilariei...nu are febra, nici alte simptome inca, speram sa fie doar de la caldura.

Va pupam pe toti, noapte buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

moamaaaaaaaaa , ce poze frumoase am vazut!

Roserbina mama eroina, chiar imi era dor de tine mey...
am reusit sa vad pozele pana la urma ( a trebuit sa ma loghez pe yahoo ca sa le pot vedea) ...
bravos! V-ati distrat fratzilor ...hehe la mare, hehe la munte...asta da trai pe vatrai, nenicule..

Michelina, mey, noroc cu ym -ul ca te-a lasat balta, ca asa scrii si tu mai mult pe DC ...
moaaaaaaama da ce vesta de salvare ai...
si ai salvat si tu vreun tip aratos pacolosha sau un pestisor musculos?
mey ce m-a distrat poza aia cu Darius si cu Alex(ELiza) in pozitzie de start

Felis, ce pleata are Mihaitza!si ce va iubaritzi voi doi...
ce se mai aude cu operatzia?cand plecatzi in Italia?

Onitzo, de cate ori sarisi mey coarda aia azi? il vazui si pe fitu in una din pozele Paxelinei, da ce pleata mare are si el..nu se vede ca i-ai tuns bretoana..

lui David pushlamelu' (1 dec. 04)
pozitze noi noutze

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Please, cand va treziti, raspundeti-mi si mie la intrebarea asta:
cata carne le dati picilor pe zi(aprox., in g) si de cate ori pe sapt, carne?
Io fac ce fac si iar am cate-o nelamurire de asta...acum ii dau cam 40-50 g pe zi(2 zile pui/curcan; 1 zi carne de vita; 1 zi ficatel, asta mult mai putin; 1 zi peste) si cum haplea mananca tot, m-am gandit daca n-o fi prea mult...
Merci.

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Delia, Ana ar trebui teoretic sa pape zilnic carne deoarece i-au iesit analizele la fier la limita inferioara. Eu ii dau cam 2 zile carnitza de pui, 1 zi ficatzel, si uneori ii dau peste sau spanac (loboda, stevie ca si astea au fier). De cantarit nu pream am cum, eu primind carnitza de la tara. Eu ii dau 1 aripioara sau 1 ciocanel de pui la o masa iar puiul are minim 1,5 kg. Acum stau si ma gandesc, cred ca Ana papa cam 100 de grame la o masa.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput