bebelusi nov-dec 04 (74)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!!!
ADRIANNA, multumim de ambele urari!!!! Puiul meu a tinut azi sa ma impresioneze, adica s-a purtat exceptional...a dormit doua ore la pranz si doarme si acum, cat fac eu mancarica pentru tati!!!! asa sa-l tina DUmnezeu....aaaaa si la pranz, a papat supica de pui 250 ml!!! uraaaaaaaaaaa!!!!! ce fac gemeneii???? pupam pe amandoi !!!
FELIS, ce face Mihaita?? papa la fel de bine???? sau...poate mai bine!!!! explica-i tu mai e loc prin burtica, mai incape, ca sa ia baiatul in greutate, pt operatie, si scoate arsenalul ca sa pompeze baiatul, ca am vazut ca tot tzatzi, il face fericit!!!!!!!!
RALU, mersi ca m-ai anuntat ca merge DC-ul!!! ca eu uitasem sa mai incerc!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

COOKIE, lasa lenea la o parte , si hai sa incepem sa facem exercitii ca sa scapam si noi de kg in plus de pe , si de burtica!!!!!!! ne facem program, in fiecare dimineata si seara, la apel, abdomene, si tot c eiti trece prin cap, eu ca sa imi stresez si vecinii pe care "ii iubesc mult", vreau s aimi cumpar coarda, ca sa sar mult, pana transpir......ce zici incepem????? da' nu mai ine vb pe messenger???? id meu e: onytza81...o ora dimineata si una seara..te bagi?????
S-a trezit Pepelino, fug!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Onitza, mama, ma, bag, cum sa nu...de vreo doua luni tot ma bag...la , ca merg la sala acum de trei ori pe saptamana. Ma simt excelent, dar cu slabitul...mai usurel...
Astept sa se lase Sabinuta de tzitzi ca sa tin si eu oleaca de regim, ca altfel nu se dau jos suncutele!

La ce etaj zici ca stai? Baga coarda, streseaza vecinii!

Id-ul meu e cookiesrv

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

ooooooooo... sa-mi traiesc! sunt membru matur!

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Ralucuto, bine ca te-ai maturizat si tu!
Sa-ti fie de bine, mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Am dormit si eu o ora... Am reusit sa-mi adorm baiatul si am dormit... Buna si asta da tocmai ce ziceam... as dormi o saptamana zi si noapte

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Multumim de urari!Asemenea si celorlalti sarbatoriti!

Iata si Poze din vacanta.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Roserb, am incercat, dar nu-ti pot vedea pozele.
O fi de la mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by roserb

Multumim de urari!Asemenea si celorlalti sarbatoriti!

Iata si Poze din vacanta.

Roxana&Co

POZE CU PITICII

De ce nu le pot vedea?... Imi zice "please sign in and try again"

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

las' ca le-am vazut eu
cata invidie poate urla in mine...
pupici

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Eu le-am vazut si sunt superbe! Acuma vad si eu ca Alex al lui Try seamana cu Mihnea .
Apropos, Try, Miki, maine ne sarbatorim baietii, stiati? E Sfantul Alexandru!

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput