2 nunti , una la el si una la tine!
E o situatie mai speciala......
Poate o mai fi vreun subiect pe tema asta.....dar m-am gandit sa abordez totusi subiectul, poate mai e cineva in situatia asta!
Noi, adica eu+iuby, suntem din orase diferite si atunci cand ne-am hotarat sa ne casatorim ne-am gandit cum vom face nunta.......
Oricum la fiecare nunta ai rude din alte orase pe care trebuie sa le cazezi....dar in situatia in care suntem noi sunt cam multi care trebuie cazati, ceea ce ar fi foarte costisitor.....pana la urma am hotarat...facem 2 nunti!
Si abia acum ne dam seama ca ne va fi cam greu....sa aranjam 2 restaurante, 2 formatii, 2 torturi.....etc
Da oare eu sa ma imbrac cu rochia de mireasa de doua ori???
Mai sunteti in situatia asta careva? Cum procedati?
Parca vazusem la Miresicile de 2005 pe cineva care a organizat tot asa in dublu exemplar.......
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Raspunsuri
ralu_trancu spune:
Draga Oana,
Si noi suntem din orase diferite, dar din fericire sunt destul de apropiate, adica intre Bucuresti si Calarasi sunt 120 de km.
Si facem 1 singura nunta la calarasi ca ne ajunge mult mai ieftin.
Da, eu zic ca daca e nunta, tre sa aiba mireasa, chiar daca te imbraci de 2 ori
poze
ooana spune:
[b]Ralu[/b] asa mai merge.........la noi sunt 250 km.......si chiar alta varianta nu stiu decat asa...sa facem 2 nunti!
Daca m-as ambitiona sa fac numai una ar iesi dicutii, mai ales ca eu as dori sa o fac la mine.........si in cazul asta lista lui iuby ar trebui sa sufere mari modificari si nici lui nu ii convine sa nu sarbatoreasca cu ai lui.........si chiar daca ar fi de acord vreo 50 de persoane minim tot ar fi de la el........si atunci vai de noi cu cazarea!
Oana & Marius
Wedding Day
adimercedes spune:
Eu am fost nasa la o astfel de nunta "in reluare": o data in Ardeal, o data la Constanta. Fiecare petrecere a fost o nunta de sine statatoare, cu mireasa in rochie alba si mire, buchete, tort, meniuri si tot tacamul Doar alti invitati. Fiecare petrecere a avut in jur de 140-150 de invitati. Daca r fi fost sa faca nunta intr-un singur loc, nu ar fi venit multa lume si ar fi fost risipa. Asa, toti au fost multumimti si "nuntile" au avut fiecare farmecul lor. Aaa, era sa uit, civila a fost la Bucuresti. Deci au fost 3 petreceri . Desi a fost obositor si poate costisitor pentru miri, totul a iesit bine, iar ei nu au regretat nici un moment ca au facut nunta de 2 ori. Amintirile sunt de 2 ori mai multe si mai frumoase!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
te cred. noi o sa cazam cam 80% din lume, adica cam 90 de persoane
poze
intre noi este o distanta de aproape 300 km (Bucuresti-Braila) si facem o singura nunta, in Bucuresti . Nici nu ne-am pus problema sa facem 2 nuni si cu riscul de a ofensa pe cineva si de a-mi atrage un kg doua de rosii in spate, nici nu mi se pare prea romantic...acum depinde ce inseamna nunta pentru fiecare
Daca nu ar fi cazut de acord lumea sa facem in Bucuresti am fi ales un alt oras, poate Brasov, ca sa nu mai comenteze nimeni .
Eu pledez pentru o singura nunta, intai sufletul si apoi banii . Nu zic ca n-o fi distractiv sa te fac mireasa de 2 ori, dar nunta trebuie sa fie unica...momentul unirii spirituale in fata lui Dumnezeu .
Depinde de fiecare ce prioritati are .
Inca o data pls nu va suparati, voiam sa imi spun si eu parerea, hiar daca e poate una pe care nu o veti agreea .
Pisu_Miau
Mai am 1 saptamana
si 5 zile pana la nunta
Ioana-Cristina spune:
Si la mine este situatia asta cu 2 nunti. Nunta principala ca sa-i zic asa va fi la el ,iar la mine doar partea de petrecere la restaurant.Voi fi tot imbracata in mireasa. Motivul pt care facem 2 nunti este ca nu-i putem lua pe cei din Slatina in Tirgu Ocna , pt ca nu ne permite bugetul sa cazam 30 de familii.
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"
ralu_trancu spune:
nu da nimeni cu rosii, stai linistita. Daca oana si al ei iubi asa au hotarat stiu ei mai bine ce au de facut. Noi stam acum in Bucuresti. Poate normal ar fi sa ne facem nunta aici, dar o facem in Calarasi ca ne scoate mult mai ieftin la o calitate buna.
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
ooana spune:
pisu_miau chiar mi-ar fi placut da putem face o singura nunta.........ca si alergatura e dubla dar ce sa facem, crede-ma ca daca se putea asa faceam....dar unul din noi trebuie sa renunte la o parte din familie si prieteni si nu e corect fata de nimeni.....apoi eu sunt nascuta in Cluj si am o gramada de rude care vor veni si de acolo si chiar nu avem un buget care sa ne permita sa cazam vreo 20 de persoane din partea mea plus 60-70 de persoane care ar fi din partea lui iuby! M-am interesat si chiar m-ar costa o avere aceste aprox 100 de persoane!
....si apoi care renunta....ca nu vrem niciunul....si nici nu e corect sa renunte unu dintre noi!
...banii sunt ultima preocupare.......ba din potriva gandeste-te ca vom cheltui mai mult fata de 2 persoane care sunt din acelasi oras si fac o singura nunta pentru ca.....2 torturi, 2 formatii.....etc.
Oana & Marius
Wedding Day
m_monique spune:
eu am avut doua nunti si a fost mai bine decat daca as fi facut o singura nunta. e drept ca am avut ceva mai mult de alergat, dar eu sunt multumita.
eu sunt din Tg. Mures, iar sotul meu din Bucuresti, asa ca am facut o nunta la Bucuresti si una la Tg. Mures.
La Bucuresti ne-am casatorit civil (si eu am buletin de Bucuresti) si religios si am facut o nunta de 90 de persoane. Marea majoritate a invitatilor au fost rudele si cunoscutii sotului meu. Din partea mea au venit prietenii si colegii de serviciu.
La o saptamana am facut nunta la Tg. Mures. Aici am avut o nunta de 70 de persoane. Aici au fost rudele mele. Am mai avut si invitati de la Bucuresti care nu au putut veni la nunta de la Bucuresti, dar care au spus ca vin pe cheltuiala lor si ca le face placere sa participe la nunta mea.
Asa ca la Tg. Mures am platit camere la hotel pentru nasi si parintii lui.
Bineinteles ca si la Tg. Mures m-am imbracat mireasa, pentru ca si pentru acesti invitati eram mireasa.
Eu recunosc ca la nunta de la Tg. Mures m-am simtit mireasa, poate fiindca am plecat de la mama de acasa cu lautari, poate fiindca eram printre ai mei.
http://photos.yahoo.com/micumonica
m_monique spune:
in facultate am avut doi colegi, care tot asa, au facut doua nunti. el era din Calimanesti. acolo au facut casatoria civila, logodna la biserica si nunta. ea era din Dej. la o luna au facut la Dej cununia religioasa si nunta.
http://photos.yahoo.com/micumonica