Nasterea in Cluj

Nasterea in Cluj | Autor: ludmmyla

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor! Sunt o mamica in devenire si as dori sa aflu care sunt conditiile care le asteapta pe vitoarele mamici in maternitatile din Cluj. In special m-ar interesa conditiile de la Gine 1 pt ca medicul meu ( dr. Muresan Daniel ) e acolo. Dar deschid acest subiect si pt alte viitoare mamici care vor sa stie si ele care sunt conditiile in alte locuri sau cum se comporta alti medici.
Astept impresiile voastre!

Monica 38 sapt

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Monica, te asteptam pe topicul "m-am suit in dealul Clujului!" unde toate clujencele ini moase de pe forum te astepata la povesti

cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si doua luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Da te asteptam la "Prieteni dintotdeauna" la topicul de care zicea si Cristiana!
In mare, si destul de obiectiv(nu am nascut acolo) pot spune ca sunt conditii destul de acceptabile.....stiu sigur ca e voie sa asiste sotul la nastere, ei chiar incurajeaza treaba asta, exista o doamna superdragutza(Angela se numeste) care e kinetoterapeut si are nitele cunostinte in practicarea tehnicii de respiratie Lamaze, si care e si ea prin zona cand gravidutza e in travaliu, si o ajuta cu respiratul & relaxarea. Ce mai pot spune e ca au si o neonatoloaga de treaba, foarte devotata..... nu stiu in schimb care sunt conditiile de "cazare", de vizitare(la stanca spre ex. nu poti primi vizite cat esti lauza)......Am discutat cu o moasa de la gine 1 si ei sustin ca sunt in plin proces de modernizare, atat al spitalului cat si al instruirii personalului....
Informatiile astea le-am aflat cand eram si eu gravidutza si am participat la un curs prenatal organizat de o fundatie numita provita.....a fost sincer de ajutor...daca te intereseaza da un semn si vin cu mai multe detalii!
Sarcina usoara si frumoasa
Florina, mamica -ei Elise(1 an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Sorry, acum vad ca tu esti in saptamana 38....deci nu ti-ar fi de mare folos gimnastica prenatala....daca ai alte intrebari despre gine1, si am raspunsurile acestor intrebari te ajut cu drag!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Am nascut la Gine 1 tot cu acelasi medic. Daca vrei pot sa dau note... de altfel si ei iti aduc un chestionar sa il completezi in care sa le evaluezi munca si conditiile!
Dr. Muresan Daniel- 10
Moase-10
Asistente ginecologie- 5
Asistente neonatologie- 5
Medic neonatolog- 8
Conditii de cazare-3 salon comun, 8 rezerva
In rest, travaliul e fix pix pe langa nesimtirea personalului!
Nervi de otel si nu te enerva ca eu am pierdut laptele din cauza asta si sincer nu merita! Nu stai o viata acolo... numai 3 zile amarate!Daca vrei sa ma mai intrebi, da-mi un p.m., si apropo, si pe primul si pe al doilea copil, i-am nascut la 38 si 2 zile, asa ca... vezi, poate e aproape momentul cel mai frumos din viata ta! Pentru mine au fost cele mai frumoase 2 zile din viata mea, zilele in care i-am nascut pe baieti! A fost ceva ireal! Succes!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Si eu de Stanca nu pot zice lucruri deloc bune sau frumoase.Daca ar fii sa dau note,ar ramane repetenti la toate capitolele dar mai ales la respect si ingrijire.Inuman si atata nesimtire....3 zile am stat si o asistenta si o infirmiera au fost cumsecade macar ca toate au primit la fel,sunt cadru medical la fel si mama mea dar fix degeaba.Nu as mai merge acolo nici in vizita ca sunt traumatizata pe viata.Noroc cu medicii care s-au purtat bine cu mine,caci,de pe undeva eram colegi...
De Gine I numai de bine iar pe doamna Angela de la gimnastica pt.gravide o cunosc personal si e o scumpa.As naste numai acolo daca ar mai fii cazul de BB2!sanatate la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

MONICA- acum vad ca ai DPN-ul pe 10 sept. Exact ca mine! SUCCES! poate deja ai nascut! Sa vii cu povestea nasterii!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Nonna, imi pare rau ca ai ramas asa dezamagita de Stanca...de fapt nici eu nu pot sa spun foarte multe lucruri bune, totusi, la capitolul ingrijire copilasi - care sunt CEI mai importanti, nu am ce sa comentez. Eu nu am contat, chiar daca am avut momente grele si m-as fi asteptat la mai mult ajutor si cooperare. De fapt ideea e ca in zilele acelea noi suntem foarte foarte sensibile si percepem totul un pic amplificat. Nemultumirile oricat de mari sunt, par enorme...asa e peste tot...oricum, stiind cum se trateaza bb-ii la Gine 1 si cum sunt tratati la Stanca, eu personal, tot la Stanca as mai naste odata.

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Draga Monica, iti doresc sa ai parte de un travaliu scurt si o nastere rapida si usoara. Eu am nascut dupa o zi de dans la o nunta in famile, asa ca a fost super repede...Daca ai nascut deja, FELICITARI, SANATATE si SA CRESTETI MARI! si eu am nascut acum un an tot la gine 1, tot cu dr. Muresan Daniel, dar cu moasa Hurducas Mirela- mi s-a parut superok din pctul lor de vedere... in rest, cum au zis si celelalte patite, totul cam lasa de dorit...poate din cauza hormonilor care ne stapanesc atunci, cine stie?? Daca va fi sa mai am un bb, tot cu acest dr. as vrea sa il nasc.
Mai asteptam vesti de la tine tot la topicul mentionat de Carrie.
Te pupam mama Raluca si bijuteria ei de un an, Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

.
Cam la spartul targului, e drept, dar nu ma pot abtine sa nu scriu si eu la topicul asta.
Sunt un pic nedumerita, deoarece aud tot felul de opinii contra despre Stanca si nu inteleg de ce.
Eu am nascut de doua ori acolo si am fost f multumita! Si am vazut si ce inseamna sa nasti la Gine 1 (doua verisoare au nascut acolo) si nu m-as duce sa nasc acolo!
Va imaginati ca nu sunt masochista, nu? Pai, daca era nasol la Stanca (dupa cum spun unii) mai mergeam si a doua oara?!?
Iata ce am gasit eu la Stanca:
- medic ginecolog super profesionist si super om;
- asistente de pe ATI f promte si grijulii;
- asistente de lauze dragute foc;
- sectia neonatologie - nota 10;
- curatenie
- etc.
Nu mai stiu despre ce sa pomenesc. Si va spun sincer ca nu exagerez si nu infloresc! Oare ce-ti poti dori mai mult de la o clinica de gine? Ca doar nu m-am dus sa ma cazez la hotel de 5 stele!
Sigur ca daca kkk cauti nod in papura, poti sa si gasesti, dar printr-o privire de ansamblu eu zic ca Stanca e net superioara clinicii Gine1. Si nu merg mai departe decat la programul de vizite: pe cand la Stanca e strictete maxima (mi se pare normal!), la gine1 intri de zici ca e bulevard! Ca sa nu mai vorbim de saloanele de "n" paturi de la gine1!
No, cam astea am avut de spus! Ar mai fi, dar zic ca e suficient!

si.....nasteri usoare, oriunde ar fi!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (39 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titina spune:

Si eu vin tot la spartul tirgului dar ma gindeam ca o parere in plus e binevenita.Sora mea a nascut la Gine I cu dr Mahmoud si a fost super multumita.A fost urmarita cu seriozitate pe toata durata sarcinii,a fost urmarita de dinsul pe toata durata travaliului si a nascut o fetita frumoasa si este tare fericita.A stat cu inca o lauza in camera si a fost bine totul...o puteam vizita,copilul a fost bine supravegheat,asisitentele au fost de nota 8....,moasele de nota 10.

Mergi la inceput