Mamici si bebelusi de iulie - august (90)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Katink asa e colici am avut zic eu ca s-au mai diminuat, cosulete albe am avut si mai avem cateva si Corabioara are si ea intepaturi la sani idem. asa ca ce mai!!
Gyly bun venit in clubul nostru! Sa-ti traiasca bebelul!!
Codruta bea macar ceai de chimen si fenicul daca nu surpoti anasonul, astea doua nu-s asa de puternic aromate. Eu l-am scos pe Andrei de la 2 sapt afara insa era mai cald decat acum. Adaptezi imbracamintea in functie de vreme dar nu prea gros. Acum merge fara caciulita un body si un pantalonas subtire si atat.
Cristina LA MULTI ANI si lui bebe Mihai!!!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Dragi mamici , iata ca imi revine onoarea de a va anunta ca a venit (in sfarsit)pe lume si DARIA ALEXANDRA ...evenimentul s-a petrecut azi noapte ..Mada (Oriadam)a fost o curajoasa si a nascut natural si chiar foarte usor ...fetita are 3,450 si .seamana cu tati !!!!!

Bine-ai venit pe lume Daria !!!!Mada refacere rapida si mult laptic !!!

pupici la mamici si bebici

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Felicitari Mada, sa-traiasca mica Daria, sa fie sanatoasa si s-o cresteti usor si fericiti!!! Numai bine si refacere usoara!

Ieri am sarbatorit 2 luni la bunicul si am facut poze cu Andrei!!! Sunt in albumul 2 luni!

O duminica frumoasa tuturor!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Felicitari Acusor si bun venit beblusului tau !!! refacere rapida si muuuuuult laptic.

Felicitari Mada pt Daria Alexandra. Sa fiti sanatoase, mami sa aiba laptic si bebe sa pape.

cami si ANA MARIA 17.08.2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Felicitari Oriadam (Mada) pentru DARIA ALEXANDRA!!!!!! SA va traiasca!!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Corbioana si Katink...bebelushii vostri papa uneori seara mai ales in reprize undeva pana la ora 12 noaptea?
E daca imi ziceti ca da...deja cred ca suntem surori

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

FETELE..MAI STAM AICI MACAR CAPITOLUL ASTA.......CA SA APUC SA EDITEZ LISTA CU BEBELUSHII!!!
VA ANUNT EU CAND TRECEM SI SUNT EU GATA CU LISTA!
ok??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Buna, fetili!
Am venit aseara acasa. BB Sebi e bine deocamdata(fara colici). Oare stiti daca apar, cam la cite zile dupa nastere apar? Sunt ingrozita deja pentru am inceput sa ii dau formula(lapte la sin putin pentru cit papa barbatul) si ma intreb daca are vre-un efect negativ asupra burticutei lui. Travaliul a durat 8 ore jumate, a fost usor, epdurala a prins la fix, am epiziotomie si mi-a sarit o copca dar in rest ok. BB Sebi are fractura de clavicula dar se pare ca trece rapid. E un scump si cind apuc, pun pozici. Are o claie de par negru si niste unghiute ca ar face geloasa orice femeie.
Va pupic si va multumesc muuuuuuuuuuuuult pentru urari.
Mai scriu

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

FELICITARI MADA PENTRU DARIA ALEXANDRA! REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC!

Kulta, bine ai venit acasa! Ma bucur ca de data asta a fost usor. Sanatate pt. bb Sebi!

Ioana, dulcic Andrei. Si mami tare iubitoare.

Anis, sigur ca terminam capitolul. Take your time!

Andreea, mamica lui Tudor - 10.08.2005

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Mada, felicitari! sa traiasca bebitza Daria si sa fiti sanatoase!

Kulta, bine ai venit acasa, ma bucur ca a fost bine, stiu cit de teama ti-a fost si cite probleme ti-ai facut, gata, ati scapat!bravo! sa fiti sanatosi!

Ioana, ditamai barbatul s-a facut Andrei! parca nici nu-mi vine sa cred, mai ales cind ma uit la piticutza mea...dar lasa ca o sa crestem si noi...

dragelor, sa ne fie de bine, incheiem cu burticoseniile si trecem la scutecarii.

M

Mergi la inceput