Bebelusi de mai-iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Danelutza - ma bucur ca sunteti bine toti ! + Newmami , Margott - da-ti si voi mai des pe la noi

Mai stie cineva ceva de Crissu,Maria Munteanu , Simonaeus , Speranta , Micorint , Alina Balan , Mica ??????

Am observat ieri ca imi paleste dunga maronie de pe burta si m-a palit amocul .Am incheiat un capitol - stiu ca nu voi mai fi niciodata , ca nu voi mai simti niciodata acele miscari care imi umpleau sufletul de bucurie .... Mi-am adus aminte discutiile noastre de la inceputuri , de temeri , probleme , stari , vise ......

Eu,el(Alex-6ani)http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19 si ea(Freya-11.05.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=4f42&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Hai ca am incercat si eu smecheria cu semnatura - sper sa-mi iasa

Eu,el(Alex-6ani)[url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19"Alex[/url] si ea(Freya-11.05.2005)[url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=4f42&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos"Freya[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Nefertari - ma gandeam si eu cand eram insarcinata ca ar fi frumos sa pot pastra in memorie miscarile bubulinei si toata "fuga" dintr-o parte in alta a pantecului (ca sa ma exprim frumos), ghicind cu ce ma impinge, manuta, piciorus, caput si doar imaginandu-mi ce face ea in burtica, cum arata, etc. Din pacate pot spune despre acele clipe doar cu "mintea" nu si cu "simturile".
Nici eu nu voi mai fi niciodata pt. ca am sigilat totul.
Ce ai vrut sa iasa la semnatura? E doar un carnat lung!!!
Gabitzam - in primul rand cererea prin care soliciti acest concediu de ingrijire a copilului pana la implinirea varstei de 2 ani, si copie dupa certificatul de nastere a lui Andrei-Stefan. Eu lucrez la o companie de stat si regulile sunt stricte si clare, la privat nu stiu cum se procedeaza. Sotul meu lucreaza in acelasi loc cu mine si el s-a ocupat de aprobarea directorului pe cererea mea si de trimiterea acestora la compartimentul de resort, pt. ca de acum inainte vei figura in pontaj cu acest CIC. Dar, cum iti spuneam lucrez la stat.
NewMami - multumesc pt. complimente, intradevar Bianca e o "dodoloatza" cum ii place dr. sa ii spuna, acum o sapt. avea 5640 g, dar eu cred ca pana la 3L isi va dubla greutatea de la nastere si va fi in limite. A mancat bine mereu, noi ii spuneam "disperata" pt. ca nu avea rabdare sa astepte nici o secunda pana era gata masa si manca cu multa lacomie, se ineca f. des ceea ce ma speria de moarte. Acum de vreo 2 sapt. parca manaca mai putin, 120-150 ml si 4 mese / zi, manca intre 600-700 ml, iar acum a ajuns sa papa si 500.
Dar nu ma ingrijorez, ca vorba ta, daca ii e foame are grija sa ceara. Eu dupa cateva zile esuate la venirea acasa de la maternitate, cand scotea sanul din gura si urla, de foame evident, am trecut pe formula, Milumil, si de atunci o tinem tot asa.
Nici eu nu ii voi da sucuri sau cereale pana nu-mi da unda verde pediatra.
Odihna placuta!
Nelia - eu nu am vazut decat 5 poze in album si...alt tort care imi pune la incercare papilele gustative.
Beatrice - Bianca face kk de 3 ori/zi si e destul de moale, cu toate ca vrea sa-mi lase impresia cat munceste ea pt. kk (se screme de fiecare data si e atat de nostima cu mutrisoara ei, numai in timp ce papa face, asa ca intrerupe papatul in timpul acestei operatiuni).
Adina - asa ar tb. sa fie cum zici, ca un bb leaga o familie, dar uneori acest lucru nu se intampla, din pacate!
Cum a iesit analiza Emei, nu are infectie urinara, nu?
Distractie placuta la botez!
Yael - la multi ani! lui Nardi Gabriel, sper ca sunteti bine.

Eli
Poze cu Bianca (13.06.2005)
Poze cu Andreas (17.08.1998)
Botezul 27.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Gabizam pentru CIC iti trebuie : cerere, copie dupa certificatul de nastere al lui bb, declaratie pe proprie raspundere ca nu beneficiezi de nici un alt venit(pe care s-ar putea sa ti-o ceara in fiecare luna) si declaratie pe proprie raspundere de la sotul tau cum ca nu beneficiaza de indemnizatia pentru cresterea copilului pana la 2 ani.
Luluku, eu intru tare ca sunt patita. Cine dracu' Doamne iarta-ma e el sa te jigneasca pe tine si pe parintii tai? Si ma-sa sa-si vada de treaba ca destul a crescut un mitocan, sa taie cordonul ombilical acum si sa-l lase sa-si vada de viata lui. Cand te jigneste el, jigneste-l si tu, cand se poarta urat cu parintii tai, poarta-te si tu urat cu ai lui, intoarce-i purtarea de cate ori este cazul. Si vei vedea ce se intampla, daca isi da seama ca greseste o va lasa mai moale, daca nu......salutare taica si noroc! Sa se duca sa faca copii cu ma-sa! Mama, cat de indignata sunt pe nesimtitii si puturosii astia!
Ma opresc ca sunt obosita si cine stie ce prostii te mai invat!

Laura si bebe Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Declaratiile astea pe propria raspundere sint prevazute in vreo lege, ceva, sau depinde de fiecare companie ce reguli are? Ca pina la urma am intrebat la noi la Personal si mi-a zis doar de copia certificatului si de cererea cu pricina. Si eu tot la stat lucrez, la o regie autonoma de fapt.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Buna fetelor! am intrat in graba mare doar sa va zic ca dispar pentru cateva zile. Sambata avem botezul si doamne multe mai am de facut. Asa ca intru iar pe luni sau mari cand pleaca musafirii si se linistesc apele.
Luluku, si eu sunt patita. Sunt la a doua casatorie. Prima a durat 3 ani, trei ani de chin si durere si lupte. Apoi intr-o buna zi am gasit puterea sa pun capat si dupa alti doi am gasit barbatul meu cu adevarat al meu si cu care sunt foarte fericita. E drept ca la mine nu au fost copilasi dar tot greu a fost sa ma desprind. Pana la urma toate se aranjeaza in viata. Daca tu simti ca nu mai merge, lasa-l. Viata e prea scurta sa ti-o mananci in tensiuni si cu un om cu care nu te potrivesti.
Nefertati, si pe mine m-a lovit melancolia gandindu-ma la sarcina si sigur mai incerc cu o fetita. Sotul nu prea mai vrea dar sunt convinsa ca se schimba in 2-3 ani. Adevarul e ca un copil ca Tony nu prea poti sa concepi sa mai ai altul. Dar sper sa se schimbe putin si el , sa se mai calmeze.
Danelutza tare ma bucur pentru tine. Bine ca se termina totul cu bine. Cornelia mama, multa putere.
Va pup acum pe toate, sa aveti un week end placut si tineti-mi pumnii pe sambata.

Olga
http://ca.geocities.com/sthoalga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Gabitzam, eu am depus doar cerere pe care mi-am inregistrat-o la secretariat si am cerut si eu o copie si copie dupa certif.de nastere al copilului si am cerut o adeverinta necesara sotului la munca pentru impozitarea salariului.

corni si bebe(Timeea)11 May 2005
poze Botez Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

am sunat la policlinica. au iesit analizele. nu e infectie urinara!!!!

Poze cu Ema mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

babygirl- felicitari pentru analize

gabitzam- din cate stiu eu nu ti tb nici o declaratie prin care sa stipulezi ca mai ai sau nu si alt venit.Declaratia o da sotul pe propria raspundere ca nu beneficiaza de cic pentru copil

cornelia- noi folosim Beba este tot de la Nesttle ca si Nan-ul de fapt. Si la primul copil am folosit tot acest lapte si a fost bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Mai fetelor acum vre-o 20 minute mi-a plans Alex incontinuu, fara oprire vre-o 30 minute. Dar nu stiu ce patise, pentru ca mancat era, sete nici atat ca am incercat sa-i dau ceiut si nu a vrut, schimbat era... Vai de mine si cu toate astea plangea si nu se mai oprea si eu am rams foarte mirata pentru ca el n-a mai facut niciodata asa. Si efectiv nu aveam cu ce sa-l linistesc. Intr-un final l-am luat in brate l-am leganat, am dansat cu el si apoi a adormit bustean. Frate dar nu facea asa la oboseala! Mârâia in cel mai rau caz nitel si apoi adormea, dar acum le-a depasit pe toate. Apoi dupa ce-a dormit una bucata ora s-a trezit iar plangand, a mancat si iar a adormit! Eu nu stiu ce s-o intampla cu el ca numai astazi a facut! Ai vostri mai au momente din astea?

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput