Nunta in Iasi (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enderbaby spune:

Bine ai revenit Darria !

Si felicitari si Casa de Piatra mmc_nd, pozele sunt foarte frumoase si mireasa si mai si! Cu toate ca am ramas putin uimita de rochie, care e f frumoasa, dar are bleumarin! Sa nu ma intelegi gresit, imi place f mult dar n-am mai vazut rochie de mireasa cu culori inchise si de asta am ramas uimita.

Abia asteptam poze de la petrecere....

Va pupicesc pe toate!

Lizuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

mmc ti-am admirat si eu acum pozele intr-adevar foarte frumoasa mireasa mi-a placut rochitza foarte mult cu toate ca si eu m-am mirat putin de culoarea bleumarin nu am mai vazut nici eu asa dar mi-am adus repede aminte ca rochitza mea are trandafiri bej spre maroasa ca fiecare cu fluturasii ei
eliza poate tu ai sa ai la rochie floricele mov sau verzi ...poti sa stii ce te apuca
mmc abia astept sa vad pozele de la petrecere si sa vad exact si cu sala ca eu nu am vazut chiar tot cand am fost ca am fost mai dimineatza

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by nushulica
mai darria tu sperii omul pleci asa fara sa zici de am crezut ca ai parasit forumul asta si nu mai vii sa ma vezi miresicadata viitoare te rog sa-mi trimiti PM daca ai de gand sa pleci si sa ma anunti ca asa nu mai merge

nunta
noi doi

am comis-o iarasi
Am inteles, sa traiti asa am sa procedez data viitoare
Nu aveti voi nici o sansa sa scapati de mine doar daca ma dau afara de pe forum
Revin peste cateva ore, poate mai putin

Fetelor imi place rochitica lui Mmc_nd, daca va uitati in albumul meu am o rochitica cu maro dar de unde sa-mi fi luat asa ca in Iasi bate vantu. Lasa, ca imi voi lua data viitoare cand ma voi marita ca acum stiu mai bine ce trebuie facut

idei nunta
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Darria,

Acum am vazut si pozele tale, ce frumushica esti!!! Are dreptate Nushulica, sa nu te mai aud ca te plangi de nu's ce, ai fost SUPERBA!!!

Cred ca muuulta lume s-a mirat de rochita mea cu albastru - sa vedeti ce fatza faceau tipele de pe la magazin cand la ziceam ca vreau bijuterii cu albastru pentru nunta (bine, pana la urma au fost simple, vaaai ce-am mai umblat si dupa ele). Asa mi-a zis mama mai demult, sa-mi fac rochie albastra - saraca, ea n-a mai apucat s-o vada . Asa ca am facut tot ce-am putut sa ii respect dorinta. Eu intai am vazut rochii mai colorate la Doina Levintza si m-a shocat, acum cativa ani buni. Dupa care m-am obisnuit cu ideea, ba chiar mi-a placut din ce in ce mai mult :).

Incerc sa mai adaug niste poze. Nushulica, sa stii ca poze cu sala in sine nu prea am, sper sa fie cateva ceva pe la ceilalti care au pozat.

mmc

Mergi la inceput

ok mmc eu oricum astept pozele
tu darria ce mai zici ? ce ai facut acasa? abia astept sa treaca nunta mea daca ma credeti nu mai am rabdare ca sa nu mai zic ce prostii mai visez noapteadar trece ea nunta si dupa aiama duc in honeymoon

nunta
noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Am mai adaugat niste poze in care se vad putin decoratiunile - in pozele originale se vad mai bine ca-s mai mari .

mmc

Mergi la inceput

da le-am vazut dar pune-ti si tu linkul in semnatura ca sa-ti apara la fiecare postare...aranjamentele florale sunt superbe le vazusem deja stii ca si la mine va fi totul pe portocaliu?

nunta
noi doi

Mergi la inceput

Mmc_nd: dar a iesit foarte frumos - stiu ca odata nu prea erai multumita de sala, ziceai ca e prea rustic dar eu vad ca este foarte frumos.

Nushulica: pai in acest moment nu mai zic nimic ca-mi pica un pic ochii dar incerc sa-mi incarc bateriile si apoi sa vin pe capul vostru
Acasa am stat un pic la palavrageli cu ai mei si atat.

Tara
idei nunta
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Dragele mele...ce pot sa va spun este ca am avut o cunuie civila la fel cu o nunta. pOate putin mai simpla..dar pentru mine a fost ceva ce nu ma asteptam sa iasa.
Dupa tot ce am tras inainte de cununie, si cat am suferit de pierderea sarcinii am avut curajul de a merge mai departe de a a face o poveste de basm...
Sala a fost ceva micut..am avut maxim 30 perechi...dar a fost atat de romantic incat a lasat pe toti visand. Am avut puse multe lumanari si totul era intr-un stil vechi...de lemn cu felinare si multe altele...
Eu va pup pe toate si va doresc aceiasi fericire care am avut-o si eu in acea zi...nu se compara cu nimic.

De rochie ce sa mai zic..pana si ofiterul starii civile mi-a laudat-o...a fot frumos...

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Mexxa: FELICITARI
Sa fiti fericiti si sa vi se indeplineasca tot ce va doriti.
Lasa, ca o sa mai fie bebel cat mai curand si atunci o sa fie totul bine
Sa inteleg ca a fost o petrecere in toata regula Unde ai facut petrecerea? In iasi? Ca descrii sala foarte frumos. Vreau sa stiu pt. posibilele viitoare petreceri din familie.

Da, spun si eu ca rochitica este frumusica dar si purtatoarea este pe masura

Tara
idei nunta
nunta

Mergi la inceput