Nunta in Iasi (6)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare,
Nusha, ma bucur sa te aud mai senina, nu asa stresata de eveniment. Eu mi-am terminat examenele cu bine, cu bursa. Plec la munte luni, dar vin sigur pana joi (ziua mea).
Adorabilu, merci fain de preturi, desi banuiesc ca nu se aplica la caz general. Si nunta a fost traznet, ce mai!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iia spune:

Buna fetelor, ati fost harnice..o saptamana am lipsit si ati scris deja 10 pagini dar si eu am fost harnicutza si le-am citit pe toate.
Sa va mai intreb ceva....eu vreau nunta pe terasa la Onyx! Am renuntat la data ca nu gaseam pe 22 iulie si am gasit pe 29 iulie( de ziua mea)..dar la Onyx nu vrea Iubitul sa renunte!
Eu am emotii sa nu ploua...etcm, deci va rog sa ma sfatuiti daca ati fost la o nunta pe terasa,sau daca va vin idei de ce NU as face pe terasa?
Multumesc anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

iia: nu am facut la terasa ci exact opusul(subsol) si nici nu am fost la o nunta pe tersa, dar imi dau seama ca este frumos. Oricum tu faci in iulie, o luna calduroasa, chiar daca ploua terasa e acoperita.
"de ce NU as face pe terasa?" un singur motiv ar fi: vremea. Dar cum nunta o programezi intr-o luna de vara...........nu vor fi probleme. Inainte aveam ceva cu terasele, adica sa nu-mi fac nunta acolo dar acum mi-m schimbat optiunile.

Acum sa va spun ceva am facut primul test de sarcina si sunt 2 liniute bebe strumf are 22 de zile. Stiam asta fara confirmare dar am vrut sa fiu sigura. Inca nu spunem nimanui(e dorinta mea), nici macar parintilor, fratilor, etc..... Desi gandesc pozitiv iau in calcul toate variantele si nu vreau sa se intample ceva si apoi sa fiu compatimita.
E un vis atat de frumos ca inca nu-mi vine sa cred.....e prea frumos ca sa fie adevarat.

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Darria
acum sa va spun ceva am facut primul test de sarcina si sunt 2 liniute bebe strumf are 22 de zile. Stiam asta fara confirmare dar am vrut sa fiu sigura. Inca nu spunem nimanui(e dorinta mea), nici macar parintilor, fratilor, etc..... Desi gandesc pozitiv iau in calcul toate variantele si nu vreau sa se intample ceva si apoi sa fiu compatimita.
E un vis atat de frumos ca inca nu-mi vine sa cred.....e prea frumos ca sa fie adevarat.

idei nunta

DARIAAAAA FELICITARI!!! sa ai un frumos si sanatos
ce mult ma bucur pentru voi!!!....tot ziceeai tu ca vrei dar nu am crezut ca asa de repede
sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

FELICITARI DARRIA! SA AI O SARCINA USOARA SI SA FIE SANATOS!!!

http://photos.yahoo.com/darbyshaw79

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pt. urari
Va doresc ca atunci cand va hotarati sa aveti bebeii vostri sa-i aveti la fel de usor cum a fost si la noi. Spun asta(stiti si voi ft. bine) pt. ca din nefericire multe mamici au probleme.

Dar oare ce mai caut eu la miresici? inca nu scapti de mine

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Darria in primul rand felicitari pentru bebe.....stiu ce inseamna acesta implinire...este o fericire foarte mare...sper ca totul sa mearga bine si sa nasti un bebel frumos.
Mi-a placut cum ai gandit...ca nu spui nimanui de sarcina momanetan....sper sa nu fie nimic rau.. te pup si multa fericire

http://community.webshots.com/user/mexxa Printesica la cununia civila..

Mergi la inceput

Mexxa: multumesc mult pt. urari Stiu ca si voi vreti un bebitzu, iti doresc sa-l poti tine in bratuca cat mai repede pt. ca e un Doamne Doamne acolo sus care are grija de fiecare.

idei nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Darria, ce super! Sa fii o mamica sanatoasa cu un bbl la fel de sanatos. Eu credeam ca faci bancuri, nu m-am asteptat sa fie asa repejor. Esti tare de tot. Ce vrei? fetita sau baietel?
In rest, salut pe toate miresicile. Si revin in 3 zile, dupa o portie de munte si aer curat!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57747" target="_blank">un nou capitol.

Am postat lista de la inceputul capitolului trecut si nu am gasit nici o alta actualizare. Va rog sa ne informati daca a mai aparut vreo modificare de atunci sau, mai bine, stabiliti intre voi pe cineva care sa fie sefa si care sa poata face modificarile in lista proprie fara a fi nevoie de interventia moderatorilor.

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput