Nunta in Iasi (6)
Raspunsuri - Pagina 12
anamariame spune:
quote:Oana, mi-a placut mult rochita ta, dar eu am o alta intrebare : cat a costat costumul mirelui? Si de unde e? Cumva Dinasty?Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
Originally posted by oana8188
Iia, rochita mea a fost de la Agnes cumparata si am dat 15,5 mil. Voalul si saculetul asortat la rochie - 1 mil. Parul mi l-a facut o coafeza super pe care o cheama Gabi, la Maviov (1,1 mil).Adda, mersic! Da, ai dreptate, sunt fini de cununie de-ai socrilor mei, iar in ianuarie se pare ca vor fi si nasi de botez. Sunt doi scumpi si draguti!Oanahttp://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
iia spune:
Salut fetele, eu stau de dimineata pe net cu gandul la nunta ohh ce de-a treburi. Cred ca cel mai important pentru mine o sa fie machiajul si parul...daca nu imi place cum arat o sa fac un mic soc!!
Iubitul meu viitor sot, Butzu, e tare galant si imi spune ca e sigur ca o sa fiu foarte frumoasa, dar am emotii. Sincer,am o stilista care ma tunde fain, modern...dar ma cam lasa fara par adica ma tunde mult. Si nu am probat-o la capitolul elegant.
Deci, scumpele...va log mumos, dati-mi mai multe recomandari in ceea ce priveste coafatul si machiajul.
Ahh, mai am o dilema...sa imi fac rochie, sa iau una second, sa imi fac o comanda pe net? Am vazut niste modele cu finisaje dragutze....
PS. fain forum..imi place MULT MULT MULT DE VOI!!
nushulica spune:
fetele mele dragi ce mai faceti??ce mult ati scris azi!!!nu v-am putut urmari decat acum si am citit tot ce ati scris
adda iti multumesc pentru urare si te mai asteptam pe aici pe la noi doamnele cu experienta sunt binevenite poate pui si ceva poze sa te vedem miresica
iia bine ai venit si tu printre noi..ori nu am fost eu atenta cand am citit ori nu ne-ai dat detalii?! spune-ne tot unde faci nunta cand...si toate cele
ralnied branza de capra este celebra feta si o gasesti prin mai multe magazine mari si la mine (stii tu unde)poate imi faci o vizita si mai vorbim
fetelor ce este frumos la targ ca eu numai timp de targ nu mai am acum sunt haine de vara sau toamna??
azi am fost si am luat mostre de vin pentru nunta si am mers si a gustat si nasu si luat pana la urma feteasca alba de la bucium e demi-sec si merge bine cu apa minerala
in rest ce sa va mai zic...maine ma duc sa-mi iau toate cele necesare pentru marturii dar nu ma apuc sa le fac
darria daca esti dragutza te rog mai explica-mi o data(pentru ultima data)exact cum procedez la confectionarea lor si zi-mi daca ai pus 2 straturi de tulle la o marturie ca asa imi zicea lorym ca a procedat ea banuiesc ca sta mai tapan materialul daca e din 2 straturi
mai vorbim fetele...nu m-ati uitat cu biserica,nu?eu va astept pe toate
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
Darria spune:
Nushulica celebrele marturii le-am facut in stilul meu, adica vai de capul lor dar le-au placut invitatilor. Am urmat sfatul lui Lorym: am taiat patrate cu latura de 20 cm doar ca nu le-am masurat ci asa din ochi. Am luat ceolofan din ala cu floricele formate din liniute -> l-am taiat un pic mai mic decat mterialul. Am pus 1 strat tul + 1 strat ceolofan + 7 bombonele -> am "legat" cu codita trandafirasului si apoi(asa de forma) cu o panglicuta. Au iesit dragute, mi-au placut - pacat ca nu am avut cum sa le fac poze. Nu am pus 2 straturi de tul dar mterialul a stat bine, parca era apretat.
Tara
idei nunta
nunta
Darria spune:
Iia: bine ai venit pe si printre miresici.
Rochie: depinde de banutii de care dispui - eu zic sa ti-o cumperi noua. Daca mergi din timp in Piatra la Mirandi sau White Lady(de aici o am eu, lucreaza mai ieftin si mi-au placut: sunt mai comunicativi) poti sa ti-o faci dupa un model de pe net. In Iasi nu gasesti ceva bun de inchiriat dar in Bucuresti sunt.
Coafura si machiaj: mi-am facut la Carmen pt. ca nu cunosc pe nimeni - la acest salon am sa mai merg si de acum incolo. Dar mai sunt in Iasi saloane bune - iti vor spune celelalte miresici - si eu am invatat de la ele, ca eram varza murata
Cand ai nunta, daca nu sunt indiscreta?
Tara
idei nunta
nunta
oana8188 spune:
Ana-Maria, costumul e intr-adevar de la Dynasty. Razvan si-a luat costumul, lavaliera si vesta cu 16 mil., camasa, tot de acolo, 1,5 mil, pantofii tot Dinasty, parca vreo 4 mil, nu mai stiu, iar butonii de la Steillmann, 900 mii.
Iia, eu sunt foarte multumita de Maviov, dar e cel mai scump din oras, si de coafor Christine din Podu de fier. Da-mi PM sa-ti dau nr. de tel. Daca te uiti in poze, la album Nasii, o a vezi poza cu mine; am fost coafata la Christine, 500 mii.
Eu am cautat pe internet coauri de mireasa si am salvat tot ce mi-a placut;cu una din ele m-am dus la Christine si mi-a facut cam la fel. Le-am pus pe toate la pozele mele, in album Coafuri.
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
lgireada spune:
Salutare tuturor,
Iia, bine ai venit!
Oana, merci fain de tot de raspuns. Desi nu ma ajuta cu mult, ca nu cred ca o sa am eu 70 mil pt aranjat nunta, dar trebuie sa recunosc ca a fost deosebit. Nu am timp sa fac acum un calcul si nici sa ma duc la Casa Eva, dar dupa ce termin examenele voi calcula putin, sa vad daca nu se poate o idee mai ieftin. Ma gandesc ca si Casa Eva are comisionul ei pt ca face toate lucrurile astea. si
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
Darria spune:
Lgireada: daca ai pe cineva(din familie sau prieteni) cu simtul frumosului poti sa iti aranjezi singura sala si masinile. Daca ai timp poti sa le faci chiar tu. Pt. inceput pot sa-ti spun cate ceva, ce am vazut si eu - ca eu am cumparat toate bazaconiile pt. aranjamente impreuna cu doamna care mi le-a facut. Apoi mai vin fetele in completare. Si uite asa faci cu manuta ta multe chestii(daca alt om poate o sa poti si tu) - am vazut la "bucatarie" ca ai inspiratie.
Tara
idei nunta
nunta
ralnied1 spune:
Nushulica... da, despre Feta este vorba, multumesc mult de tot... Eu am intrebat in nu mai stiu cate locuri... Dar sa stii ca in P Ros chiar nu am fost. Poate trec maine pe acolo, ca trebuie sa iau urgent sa trimit la Pascani. Nu e cu amanare...
Am gasit pana acum 3 sali libere... Este tot ce am reusit sa aflu pentru nunta. Maine seara sper sa reusim si sa vorbim cu cineva direct raspunzator... Va zic mai apoi ce am facut...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Darria
Lgireada: daca ai pe cineva(din familie sau prieteni) cu simtul frumosului poti sa iti aranjezi singura sala si masinile. Daca ai timp poti sa le faci chiar tu. Pt. inceput pot sa-ti spun cate ceva, ce am vazut si eu - ca eu am cumparat toate bazaconiile pt. aranjamente impreuna cu doamna care mi le-a facut. Apoi mai vin fetele in completare. Si uite asa faci cu manuta ta multe chestii(daca alt om poate o sa poti si tu) - am vazut la "bucatarie" ca ai inspiratie.
Darria, pana zice lgireada "da" la sugestiile tale, sa stii ca zic eu ca sunt interesata... Ce zici???
Ma help sau nu??? Please... Saru'mana!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!