Pacientele Dr. Mihalache, CFR2 (cap.5)
Am deschis un nou capitol ca sa continuati aici discutiile.
Va pup.
Mura
Raspunsuri
Natasha71 spune:
Buna-dimineata, fete frumoase!
Bun venit printre noi, piccaflor!
Intr-adevar, Claudia are dreptate ca aici te vei simti bine, suntem alaturi si la bine si la rau, dupa cum ai vazut...
Claudia, asa as vrea, sa fac inseminare luna asta. Sper ca sa nu intervina nimic sa ma impiedice. Ideea e ca trebuie sa incerc.
Ioana zicea despre teste, ca ele nu se pozitiveaza degeaba, adevarul este ca si eu cred ca a fost ceva acolo, cel putin cateva zile... dar nu stiu de ce nu rezista, sa fie conditiile atat de vitrege?!![]()
MURA, eu i-am sugerat d-nei dr. de la ultima intalnire ca as vrea sa fac stimulare cu ceva mai puternic, dar problema e ca eu nu pot ajunge la cabinet decat dupa 1 septembrie, pana atunci am un program full! Daca termenul de garantie al fiolelor poate sa mai astepte pana vii tu din concediu ar fi super!
Terrapin, de ce nu ii sugerezi tu d-nei dr. sa-ti dea altceva pt prolactina, uite am citit de dostinex, este mult mai eficient, dar si mai scump. Nu are rost sa te chinui cu bromcriptin cand exista alternative!
Va pup
pe toate si va doresc un weekend cum va place!
piccaflor spune:
Buna dimineata fetelor!
Te pup Natasha
...sincera sa fiu,nu ma asteptam sa fie atit de unite fetele de aici...cind mi-a zis Claudia nu eram f convinsa,dar cum am ajuns aici m-am convins imediat
...
Kla, cum e vremea la tine?...la mine ploua de zici ca vine potopul nu alta
...si e si frig...
Merci pt ajutor...functioneaza ai vazut?![]()
Pupici si weekend placut tuturor!
Terrapin spune:

Piccaflor si Kla, ma simt mai bine acum cu tratamentul, sau mai bine zis, rezist; mi-era teama de starile de voma, dar nu a fost cazul, in schimb starile de somnolenta si ametelile sunt la ordinea zilei. Dna Dr. mi-a dat sa iau 1/2 pastila de 2 ori/zi, timp de 10 zile dupa care sa repet prolactina; nici vorba de ceva progresiv.
Kla, tu ai luat brocriptina tot pt prolactina marita? Cum adica "e buna pt inhibarea sarcinei"? nu mai ramai???
As vrea sa stiu daca tratamentul regleaza prolactina definitiv sau exista riscul ca dupa incetarea tratamentului sa o ia razna din nou...
Natasha, mie mi-a fost jena sa-i zic dnei. dr. sa-mi prescrie altceva cand m-a atentionat ca vor fi simptome neplacute, de obicei nu comentez cand medicul imi da ceva, consider ca stie el mai bine ce e mai eficient...daca dupa ce repet analiza o sa mai fie nevoie sa continui tratamentul am sa o intreb daca mai exista si altceva.
Piccaflor, eu zic sa nu astepti sa treaca anul, ci sa incepi cat mai repede investigatiile; cu cat mai repede, cu atat mai bine; si cauta-ti de la inceput un medic bun, care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine, sa nu schimbi ca mine medicii din an in an...
eu tot pe la 27 ani am inceput sa merg pe la medici, si uite-ma aproape de 30, fara nici un rezultat. Abia acum, de cateva luni, multumita fetelor de aici, am descoperit-o pe Dr. Florina, cu care chiar simt ca fac ceva concret; am inceput, pas cu pas sa gasim hibele pt care nu raman insarcinata; abia dupa ce depistam toate cauzele, vom vedea ce e de facut...Asa ca, multa bafta si tine-ne la curent!!!
Pupici!!!
kla78 spune:
sal fetelor!!!!
vai si-amar de sufletul meu!cred ca d-zeu a uitat de mine!
sunt diperata...ma doare sufletul.....v-am zis ca am o catelusa pekineza care imi mai ocupa sufletul pana vine bb.....dar mi s-a imbolnavit grav.....are hernie de disc....maine o opereaza....sufar mult ca a trebuit sa o las la spital imi e goala casa fara ea......peste tot pe unde ma uit parca o vad....parca o aud latrand....cred ca innebunesc.........viata naibii....cel mai dur e ca pe langa faptul ca ma cost 1400€ nu se stie sigur cum va fii dupa operatie......sper sa se indure d-zeu ca e un animalut nevinovat.....
TERRAPIN-uita-te pe prospect si vezi ca scrie pt inhibarea sarcinii....adevarul e ca eu nu am prea inteles ce inseamna...si cand eu am luat brocriptina nu eram asa in tema despre chestiile ...eram prea tanara si nu credeam ca pb mele sunt asa majore
NATASHA,MURA,PICCOFLOR....SI LA TOATE FETELE PUPICI ...EU NU STIU DACA MAI INTRU ZILELE ASTEA CA SUNT FFF SUPARATA....SPER SA NU MA UITATI.....CAND IMI REVIN SI DUPA CE STIU CEVA DE CATELUSA O SA INTRU....PROMIT
Natasha71 spune:
Claudia, imi pare tare rau pt catelusa ta, dar gandeste-te ce noroc are ea cu tine, ca o ingrijesti si faci tot posibilul sa-i fie bine! Am si eu catel, si stiu cum e, cred ca daca ar pati ceva as fi disperata... nu se compara cu situatia ta, dar acum un an l-am operat si eu pt o umflatura pe care o avea in frunte, saracul era asa de ametit dupa anestezie, mi l-a adus sotul adormit, si cand s-a trezit nu se putea ridica din cosul lui, ziceai ca e beat...mi-a fost tare mila de el atunci. Dar are toate sansele ca operatia sa reuseasca, tu vei avea grija de ea, asa ca nu dispera!
Te pup
si iti doresc ca totul sa fie bine dupa operatie!
kla78 spune:
NATASHA-ms mult ca esti mereu aproape de mine......imi inchipui ce ai simtit cand ti-a adus catelusul acasa.......pe lady a mea azi au operat-o...am stat acolo de azi dimineata si pana acum......azi noapte nu am inchis un ochi....ii simteam lipsa....si m-am apucat de gatit ......acum sunt rupta de obosita...cel ma greu e ca nu pot s-o iau acasa pana vinerea ce vine......cred ca disper pana atunci.....am observat ca majoritatea fetelor care nu pot avea bb au cate un animalut pe care-l tratam excat ca un membru al familiei....oare ce ne-am face si fara aceeste animalute???...eu una nu stiu...ar fii monotonie totala in viata de zi cu zi......
v-am disperat acum cred cu problema mea dar voi imi sunteti mult mai apropiate si nu stiu....dar am incredere in voi....scuze daca am derivat de la subiect.....
pupici
Natasha71 spune:
Nu ai de ce sa-mi multumesti, Claudia,
mi-e drag de voi si sunt alaturi de voi. Ma rog sa fie bine Lady, sa o aduci acasa si sa fie inca mult timp de acum incolo alinare pt sufletelul tau, chiar daca va veni si bebelusul mult-dorit!
Terrapin,
sa nu te superi pe mine pt ceea ce am scris legat de brocriptin... pur si simplu d-na dr. cred ca nu ti-a recomandat dostinex pt ca este foarte scump si s-a gandit la buzunarul tau, dar tu poti sa o suni si sa-i spui ca te simti rau de la brocriptin, mai rau decat ti-a descris dumneaei si s-o intrebi daca poti inlocui cu altceva... pana la urma trebuie sa mai mergi si la servici si sa faci fata solicitarilor, nu?
Terrapin spune:

Kla, ma rog din tot sufletul sa fie bine catelusa ta, si sunt convinsa ca dragostea ta o va ajuta sa se faca bine; mama mea si-a luat in primavara un catelus, o corcitura de soricar cu nu stiu ce, catelus pe care eu l-am botezat; nu si-a dat seama ca e de rasa si a facut parvoviroza, o boala ft grea, din care nu prea se mai scapa. Toata lumea ne spunea ca nu mai scapa, chiar si doctorul veterinar a mentionat ca 1 caz din 1000 scapa de boala asta. Eu m-am incapatanat sa ma rog pt. el si sa spun tuturor ca acest animalut va fi 1 din acei 1000, si asa a fost; dupa cateva zile mama m-a sunat sa-mi spuna ca odorul ei si-a revenit. Asa ca, nu dispera, roaga-te pt. catelusa ta, si totul va fi bine!!!

Natasha, doamne fereste!!! Cum as putea sa ma supar??? Dimpotriva, va sunt recunoscatoare pentru orice sfat al vostru, si orice informatie e binevenita. Pe acest forum nu exista loc de suparari intre noi, doar suntem o gasca de fete care ne sustinem reciproc, si ne ajutam cum putem...eu am invatat de la voi, multe lucruri legate de problemele mele, pt ca inainte eram paralela in ceea ce priveste medicatia si procedurile specifice combaterii infertilitatii; acum stiu ca pentru orice nelamurire de-a mea pot obtine macar o parere...

Oricum, simptomele au cam disparut, nu mai am nici macar ameteli,daca rezist pana la capat, e bine!
Pupici la toate fetele!!!

piccaflor spune:
Buna dimineata!
Kla imi pare f rau pt catelusa ta...ai sa vezi ca se va face bine...stiu ca suferi...eu am un pisoias si anul trecut a fost bolnavior rau...si mie mi se rupea sufletul...
Hai sus cu moralul!...o sa fie totul bine...
Terrapin nu stiu ce sa fac...n-as vrea sa merg la alt medic pt ca am inteles ca cel la care am fost este bun...numai ca el stie ca nu a trecut inca 1 an si nu stiu daca o sa vrea sa inceapa sa-mi faca investigatiile...as putea incerca..nu se stie niciodata...
Pupici
bubulina1 spune:
Buna dimineata fetelor! As dori sa ma primiti si pe mine in randul vostru intrucat in scurt timp voi deveni pacienta doamnei Mihalache. Hotararea am luat-o dupa ce am urmarit discutiile de pe acest forum si, desi imi este greu de ajuns la cabinetul dansei, sper sa nu regret alegerea facuta. Credeti ca daca cer programare pentru ora 19.00 este foarte tarziu? Mai devreme nu prea am cum sa ajung de la servici...