problema la combina frigorifica Gorenje

problema la combina frigorifica Gorenje | Autor: serban

Link direct la acest mesaj

Salutare.Am o combina Gorenjie de un an si de ceva vreme motorul merge fara sa se opreasca. De mentionat ca are 2 compresoare si ca acum cateva luni am lasat deschisa usa de la congelator vreo cateva ore. De atunci face gheata pe peretele din spate si se topeste f greu, eventual numai dupa ce decuplez eu temostatul si ii dau drumul din nou. A venit cineva sa il repare si i-a schimbat termostatul, dar problema nu s-a rezolvat. Eu il mai aud uneori ca decupleaza, dar unul din motorase merge in continuare, deci nu stiu care e exact problema.Daca aveti cumva sugestii si ati intampinat cumva aceleasi probleme, mi-ar fi de mare folos.

Multumesc anticipat.

Roxana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Am aceeasi combina si la fel, face gheata pe peretele din spate cand nu ma port frumos cu congelatorul. Gheata mea nu se topeste decat dupa ce dezghet general combina. Dar dupa aceea e iarasi o doamna si nu-mi face necazuri. Poate ar trebui sa-ti schimbi combina, mai este in garantie?

Nu certati copiii cand viseaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serban spune:

Salut din nou si multumesc pt raspuns!
Craciunitza, spune-mi te rog, cele doua motorase merg exact in acelasi timp sau decupleaza in momente diferite? Te intreb asta pt ca la mine combina merge absolut non stop, asha cum am mai zis,oare e normal sa fie asha sau trebuie sa se opreasca amandoua motoarele la un moment dat? A propos, gheata asta din frigider e exasperanta, am dezgetat frigiderul, dar se formeaza la loc destul de repede. Sa schimb combina oare? Inca e in garantie...
Multumesc din nou.

PS. Si eu, care credeam ca am luat cea mai buna combina frigorifica, asha cum m-au convins niste domni.....

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Nu stiu ce sa-ti spun, eu nu aud nici un motoras la combina mea, singura chestie care ma enerveaza este gheata care se formeaza destul de repede si la combina mea. Daca, de exemplu, hartia unui pachet atinge partea din spate a combinei, in 2 zile e plin de gheata acolo. Si noi am crezut ca am luat cea mai buna combina (o avem de 4 ani) si intre timp am aflat ca e racitor, nu frigider, si ca in afara de faptul ca nu consuma mult curent electric nu prea are alte avantaje. Parerea mea e sa incerci sa o schimbi, sa-ti dea alta noua, ai grija sa nu iesi din garantie.

Nu certati copiii cand viseaza!

Mergi la inceput