pot ramane insarcinata? chisturi in jurul ovarelor
este prima oara cand scriu, dar am nevoie de niste pareri.am facut un film sa vad daca pot ramane gravida si 2 dr mi-au spus ca nu am nici o probl,iar unul,c-am trompele infundate.mi-a dat tratament cu amoxicilina si indometacin pt 3 luni de zile. mi-a recomandat inseminare artificiala.ce sa fac? de 3 ani incerc sa raman gravida,imi doresc foarte mult.spermograma sotului a iesit bine.un dr mi-a spus c-am chistulete in jurul ovarelor,dar,pt c-am ovulatie,sunt considerate genetice.are cineva probeme ca ale mele?ma poate ajuta cineva cu un sfat?ce sa fac?sincera sa fiu,nu-mi mai vine sa merg la dr.
Raspunsuri
ileana_marius spune:
Cred ca cel mai bine ar fi sa mergi la dr.
Eu nu am avut problemele tale, asa ca nu stiu ce sa iti spun, dar iti dau un link unde s-a discutat despre ovare polichistice (ceea ce pare ca ai si tu). Succes!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50611&SearchTerms=ovare,polichistice
Ileana
DPN
6+
marrina spune:
Fetele de la "Endometru" si "aspirante optimiste" stiu multe despre ce analize si teste trebuie sa faci ca sa se traga o concluzie. Iti poti face o parere inainte sa consulti din nou un doctor. Numai spermograma si HSG nu ajung.
ile77 spune:
Si eu am avut ceva chistulete pe ovare.
Pinå la urmå tot am ramas gravidå ,chiar dacå a luat mai mult timp .
Tu cum stai cu ovulatia?
Vezi daca ai ovulatie.
Eu nu am avut si a fost nevoie de un tartament.
bafta
didi-anda spune:
multumesc pt mesaje. ile 77 vreau sa-ti spun c-am ovulatie.am facut vreo 4 luni la rand teste de ovulatie si am avut in a 15 a zi.nu stiu cat ai asteptat,dar eu incerc de 3 ani si parca incep sa-mi pierd speranta. innafara de stimulare=daca asta ai facut=,ai mai luat si alceva? am vazut pe net niste tratamente naturiste. am zis c-o sa-l incerc. s-auzim de bine o viitoare
(sper din tot sufletul)
ile77 spune:
Eu am tot incercat 1an si jumåtate.
Pina sa ma decid sa merg la dr ,am luat tot felul de ceaiuri ,tincturi si alte chestii naturiste.
Nu m-a ajutat nici unul dintre aceste tratamente sa ramin gravida,dar m-au ajutat din alte puncte de vedere,de ex.reglarea ciclului menstrual.
Eu cred ca tu ar trebui sa incepi prin a gasi un dr f bun,chiar daca asta costa mai mult,dar stii ,timpul trece si problema asta ,pe care multe dintre noi o avem,nu e asa simpla.
Vreau sa-ti mai zic ca mai cunosc pe cineva cu ovare polichistice care a reusit sa ramina gravida.
Deci ,se poate.
bafta
didi-anda spune:
ILE77 multumesc mult pt sfat. nu banii sunt probl.sa stii c-am platit pe unde am fost.poti sa dai bani la un dr si sa nu fie bun.nu sunt de principiul ca tot ce e scump e si bun.n-am cautat un dr ieftin,ci unul bun,dar,deocamdata nu l-am gasit.am sa mai caut.
numai bine
dariana spune:
daca stii sigur ca ovulezi, ciclul este normal si spermograma sotului este buna, eu zic sa faci o laparo, poate ca trompele sunt de vina. Si iti mai recomand o monitorizare, testele de ovulatie nu sunt chiar asa de sigure intrucat LH-ul ( care determina pozitivarea poate sa creasca si din alte motive).
CRIXIA spune:
"Ovare polichistice" a fost diagnosticul meu, la care medicul mi-a recomandat intai reglarea hormanala, a ciclului menstrual cu Dianne35. A functionat, caci dupa o perioada la eco se vedea totul curat, nu mai erau chisturi, iar la urmatorul eco am vazut un graunte mic.... bb!
Multa bafta iti doresc!
Racushoarele Cristina
&
Alexia - Maria
crixia@gmail.com
didi-anda spune:
MULTUMESC PT MESAJE. CRIXIA POT SA-TI SPUN CA CICLUL MENSTRUAL IMI VINE CAT DE CAT REGULAT.RAR IMI VINE 1-2 ZILE MAI DEVREME SAU MAI TARZIU. AM HOTARAT SA INCERC SA MERG CU FILMUL SI LA ALT DOCTOR SA VAD CE IMI ZICE. SPER SA FIE TOTUL OK SI SA FIE DOAR DIN CAUZA STRESULUI.
cataghe spune:
Didi, daca ai ovulatie lasa ovarele in pace, treaba lor e sa ovuleze in toata povestea asta, deci inseamna ca isi fac treaba bine. Lamureste problema cu trompele. Parerea mea e sa cauti un ginecolog care se ocupa de sterilitate, daca nu gasesti la Arad si vrei sa mergi la Cluj, da-mi un PM si iti recomand eu.
_
In God we trust, all others bring data.