Caut palarie...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Scarmanus, ai cautat si pe e-bay?Uite iti dau link de la e-bay.ca, daca te intereseaza:
http://search.ebay.ca/veil-hat_W0QQfnuZ1QQfromZR8QQfrtsZ50QQfsooZ1QQfsopZ1

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Scarmanus, nu, nu aceea e palaria de care m-am indragostit! Dar in schimb m-am distrat pe cinste! Oricum, si palaria neagra imi place foarte tare, insa mie nu imi sta bine cu asa un model. Cea care mi-a placut la nebunie era albastra si cu niste boruri foarte largi! Si era fotografiata de la spate.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Am vazut ca Mme Renée Lapalus e de pe aici (o localitate pe langa Dijon)... cand vii sa iei palariuta? E intradevar foarte frumoasa

secretul: pe poza aleasa -> click dreapta -> proprietati -> adresa URL -> o copiezi intr-o pagina de web.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Doruletzule, nu ma innebuni, ca nu-mi trebe multe! Face femeia neste palarii de nu-i adevarat, iar daca in poza si pe capul cucoanelor arata asa bine, nu-mi pot imagina cum arata in realitate de bine, cred ca din alta lume.
Gratie lui Gabi, am dat peste un site cu palarii frumoase, ia vedeti acilea mai bine stilul meu http://store.yahoo.com/kakyco2002-store/cocktailhat.html asta cu voaleta e obsesie de-a dreptul, nu scap pana nu gasesc exact ce-mi place.
M-am uitat si pe e-bay, dar parca pe capete de manechin arata tocmai scoase din dulapurile cu molii ale mamaiei, sincer ma pun pe fuga si nici n-am vazut nimic care sa-mi atraga atentia.
Mai cautam.

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by scarmanus

quote:
Originally posted by doruletz

incearca asa
http://www.reneelapalus.com/galerie/albums/userpics/ete2004/normal_Dscn1944.jpg

asta e?
succes!

Asta e, bat-o pozna! Care e secretu?

Caut fetelor de nu-i adevarat, dar stiu ca undeva ma asteapta o palarioara cu voaleta numai pentru mine. Mi-am mai cumparat odata o podoaba pentru cap, o puteti vedea in albumul cu flori. Ziceti si voi, nu-i frumoasa? Mi-a placut din prima clipa si am stiut ca mi-o voi cumpara in secunda urmatoare, fara s-o fi probat.

Mijto palarie, da io unde naiba s-o port??

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Pai fa ca mine: cumpara-ti palaria si pe urma cauta ocazia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

vaaaai, iren si scarmanus, pai cum sa nu stiti unde sa purtati palariile?! la cursele de cai, pe hipodrom! se organizeaza si concursuri in fiecare an, uite aici unul, www.welcometoparis.it/PrixArc/prixarc3.it.html" target="_blank">Les Chapeaux de l’Arc, una din categorii este rezervata femeilor care poarta propriile creatii! si uite www.lucienbarriere.com/localized/fr/portail/corp/corp_partenaire.asp?art_id=30916" target="_blank">castigatoarele pe 2004.
"Chapeau!"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by doruletz

vaaaai, iren si scarmanus, pai cum sa nu stiti unde sa purtati palariile?! la cursele de cai, pe hipodrom! se organizeaza si concursuri in fiecare an, uite aici unul, www.welcometoparis.it/PrixArc/prixarc3.it.html" target="_blank">Les Chapeaux de l’Arc, una din categorii este rezervata femeilor care poarta propriile creatii! si uite www.lucienbarriere.com/localized/fr/portail/corp/corp_partenaire.asp?art_id=30916" target="_blank">castigatoarele pe 2004.
"Chapeau!"

Et voila! q.e.d. . Eu ma strecor usor cu asemenea palarioara la o receptie, un cocktail, o nunta, un botez. Nu-s chiar asa de rare evenimentele astea, ce zici iren?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Ba la mine is cam rare ocaziile, shi daca prind vre-una, nu ma poci duce din motive de kupii, vorbesc de kestiile astea simandicoase, ca la disco nu-mi trebe palarie cu voaleta

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vintagefrock spune:

Draga scarmanus stiu ca trecut mult timp dar eu acum am citit mesajul tau si cred ca te pot ajuta(am mai multe palarii dintre care una superba cu voaleta culoarea crem). Daca mai esti interesata imi poti trimite un mail.

Mergi la inceput