Copilasi de oct-noi-dec 2003 (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Cu o gramada de nervi va anunt ca Isabel si-a luat in plina figura o super bata de basball ( nu stiu daca asa se scrie ) de la un pustiulica chinuit teribil de talente nebanuite.
A lovit-o din greseala, stiu. Doar ca a fost o lovitura din aia smechera cu corpul rasucit...
Bata fiind de jucarie era dintr-un cauciuc. Norocul nostru. Dar destul de tare materialul...plus viteza....a ametit-o pe bebelina mea.
Azi am vorbit si cu mama, care mi-a povestit ca pe nepotelul meu de 2 anisori era sa-l omoare o masina. A sarit in plina strada cu 3 benzi in fata unor masini care plecau de la stop.
Mama a zis ca a fost un noroc chior ca nu l-au facut praf.
Uf, ce zi. Chiar sunt obosita.valeria nici Isabel nu a plecat la colindat. De vreo doua ori am gasit-o dimineata in sufragerie jucandu-se....dar in general ma striga. Noi ne gandisem sa punem baby gate la usa ei, dar n-a fost cazul.
ven foarte bine ca faceti analizele alea. Va tinem pumnii,
Carmen apartamentul e minunat, iar Matei e asa o scumpete de copil...sunt lesinata dupa el. Asa mi-ar fi placut si mie un baietel, cu mutrita lui Am vazut pozicile noi, pupam baiatul.
Marioan...eu cred ca secretul e sa-l pedepsesti cat mai rar. Daca o faceti des...se-nvata si nu mai are nici un efect.
Isabel e tare sensibiloasa....eu doar o pun pe canapea (in living, cu mine..unde sta toata ziua ) dar tonul si faptul ca ii zic sa stea acolo....o termina....plange cu tot sufletul. Ma ia in brate, ma pupa...si tot ce-i zic "o sa fi cuminte ? sa nu mai faci !..." ea zice un DA tare printre lacrimi...Asa-s fetitele...mai sensibile
Incearca sa nu mai inchizi usa, dar sa-i zici sa nu iasa. Poate nu se mai supara asa si asculta. Poate ii e frica cu usa inchisa. Sau incearca cu canapeaua, cum fac eu.
Sa-mi zici daca merge.
Ileana....munteeeee....Va pupicesc, ma duc la nani.
Poate maine o sa fiu mai vesela
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Multumesc de sfaturi.Ven ai dreptate baietii astia sunt tare incapatanati.Iti tin pumnii sa fie totul bine la Cluj.
Super mami fetitele sunt mult mai sensibile asa eram si eu cand eram mica un simplu ton si eram terminata, dar fratele meu era mult mai nepasator la dojeni.Sincer eu incerc cat mai rar dar acum a intrat in faza de NU , nu ne schimbam de pampers desi explodeaza, nu ne schimbam de haine desi se joaca cu apa si e ud fleasca, nu mergem in casa desi e noapte si ne mananca toti tantari, si tot asa.Sper sa-i treaca ca eu vreau bebe 2 si daca o tine tot asa se razgandeste taica-su.Pupici pentru Isabel cea lovita.Of imi pare tare rau pentru ea.
Pupici si un week-end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

neatza!

Carmen, spor la amenajat apartamentul!!!
Super mami, groaznic cu nepotelul tau... Are Isabel vanataie de la lovitura cu bata de baseball?
Ven, bafta la dr!
Laura, ce4 face piticul? Cum mai e cu stomacelul?
Catia, pe unde umbli?
Na, ca m-am trezit pusa pe prezenta.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Vad ca iar e liniste pe aici ... am zis sa mai scriu si io 2 randuri sa aduc subiectul pe prima pagina ... poate asa il vedeti mai usor si mai scrieti ceva .

Laura, am inteles ca ai fost weekendul asta prin Montreal si ti-a placut . Culmea e ca toate cunostiintele noastre care stau in Montreal au picat in extaz cand au ajuns in SUA si vad ca e valabil si invers ... cred ca aici e chestia psihologica ... aia cu ce are vecinul e mai bun ...

Va las ca iesim in parc .. azi e soare, dupa ce ieri a plouat toata ziua si copilul a fost turbat ca l-am tinut in casa ... zau ca nu stiu ce m-oi face cu el la iarna, cand or sa fie destule saptamani in care nu prea se poate iesi la plimbari . Oricum, din noiembrie o sa mearga la gradinita si sper sa isi mai consume energia si pe acolo ... si sa fie mai "cooperant" acasa .... stiti cum se zice, speranta moare ultima ...

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

sunt amarata rau...fara net

cu intarziere (mai bine mai tarziu decat niciodata), urez si eu LA MULTI ANI DE SF. MARIA!!! pentru toata lumea

noi suntem bine, azi plecam la munte, la Cheia, statiunea nostra de suflet, ca tot e vreme frumoasa...

in schimb am o mica intrebare: Mariuca a facut o iritatie urata la pasarica si nu stiu cu ce sa-i dau, am dat la inceput cu bepanten, apoi cu betadine si dupa ce m fost la dr, ne-a recomandat ... betadine si triderm, dar tot nu i-a trecut, iar ca diagnostic a scris "micoza", habar n-am de la ce a facut, ca de la pampers nu cred, zic eu ca de la pisu acid, dar sa nu treaca???

stiti voi vreun remediu? deci numai la pasarica, nu si la fundulet...

nici cand am fost la strand in apa aia unde intrau toti, nu a patit nimic...

no, weekend placut tuturor si muuulti pupici!

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Salutare!

Uki, si noi mergem la Cheia peste 2 saptamani! Noi mergem pentru prima data, sunt tare curioasa cum va fi. Sa-mi povestesti ce si cum cand te intorci, ok? Distractie placuta!

Venera , mama lui Markus: ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna fetelor!Uki, Ven sa aveti vacanta placuta la Cheia, e frumos tare pe acolo si eu am fost des in copilarie.La noi vad ca usor usor se duce vara, ca si-asa n-a fost nimic de capul ei, numa' frig aproape. Asta este..:)Aldo e si el incapatinat si il apuca crizele de plins si de isterie. Insa am ajuns la concluzia ca macar unul din doi tre sa fie mai putin indulgent si cum eu stau cu el mai tot timpul si incasez in mutra toate jucariile gata am mai schimbat foaia cu micul domn alintat. Una doua schimb tonul si la el in camera chit ca bate cu pumnii in usa, dupe ce se calmeaza il scot. Cred ca o sa omoare amaritul asta de catzel mai... arunca in el cu tot ce prinde, l-a fugarit azi cu un polonic in mina si Riky scheuna si fugea terorizat si asta il articula si ridea feicit. Dupa ce ca si asa nu are ricky prea multi neuronii in capushorul ala mititel ii mai atrofiaza si pe aia, sincer mi-e mila de el. Pina sa-l prin pe aldo am asistat la citeva lovituri cu polonicul in capul lui, se auzea DONG DONG..!Si pe noi ne loveste si arunca in noi cu jucarele, telecomenzi, farfurii tot ce prinde. tare ma enerveaza chestia asta. Stie ca nue bine, ca dupa daca ma vede suparata si ca am schimbat tonul cu el, vine sa ma pupe, dupa care da iar!! Mama ce bandit e! Vad ca da semne ca vrea sa vorbeasca mai mult, repeta si el dupa noi, insa nu as putea spune ca vorbeste el mare lucru. dar lasa ca vine si asta, sanatos sa fie el. Si cuminteee.. ca daca nu o sa se zapaceasca mami de totPeste 3 sapt vine tata la mine, e prima oara cind vine aici, avem emotii si eu si el:)Pup si o duminica placuta!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Fetelor: priviti!
Fetita lu' mama scumpa si draga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ven, criminal MarkusMai am acum cu ce ma delecta! la bazarul pt Sabina, Veve a muncit pt mine un jurnal pe care l-am cumparat si banii au intrat in contul Sabinutzei. E vorba de un jurnal de aici de la bebelusii nostri de oct-noi-dec. De pe vremea cind eram burticoase! E absolut supreb sa citesc acele rinduri...tare-s fericita ca am toate linckurile in oridne si scoase de acolo mesajele mele in care povesteam de Aldo. de pe vremea cind era in burtica..!!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Laura si io vreaaaaaaaaaaaaaaau!
Pliiiiiiizzzzzz!

Mergi la inceput