Copilasi de oct-noi-dec 2003 (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

Sympa draga noastra: LA MULTI ANI!!! SA FII FERICITA SI SANATOASA!!!

Ven, sanatate si pupici la Markus!

si la toate mamicile weekend placut!

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mai fetelor, hop si eu cu 2 intrebari (cre' ca tre' sa iau niste lecitina!):
- de ce s-a operat papusica Alexa?
- de ce s-a operat Alvarica viteazul?
Nu stiu, pe bune, cum citesc eu pe aici, dar chiar n-am tinut minte....

Oricum ii pupam tare-tare pe obrajori pe amandoi copilasii scumpi si curajosi si le dorim refacere cat mai grabnica!

Markus este super-marait azi, incepe sa planga din senin, dar tare, cu lacrimi mari si multe, cred ca i se pregatesc totusi ceva dinti, e tare prost-dispus. Si noaptea doarme tare agitat, numai cu noi in pat de vreo 3 nopti.
Ah, si nu mai mananca de vreo 2 sapt. fructe aproape deloc. Oare cu ce sa i le inlocuiesc? El bea la trezire lapte si apoi pe la 11-12 manca fructele. Ce sa-i dau in loc?

Venera , mama lui Markus: -> ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Sympa,LA MULTI ANI!!!!!!!!

Ven,fructele le poti inlocui cu suc sau compot,asa-i face prietena mea fetitei ei care nici macar nu vrea sa le vada.Mai lasa-l o perioada si pe urma incearca iar.
Si Julia a fost 2 zile tare plangacioasa din cauza unei masele,nu mai stiam ce sa-i fac ca sa nu mai planga.

Paula,azi ne-am intalnit cu Alex in parc,era cu soacra sau mama ta.Ma uitam la ea si nu-mi dadeam seama de unde o stiu si intr-un final mi-am amintit.
E o fetita tare cuminte si dulce si are niste ochisori superbi,Julia nu stiu cum de a facut ca o tot mangaia si ii facea bau.
Cand am dat-o pe Julia jos din casuta Alex a inceput sa planga dupa ea.

Eu m-am pricopsit cu o tuse si nu stiu cum sa mai scap de ea,Julia mai tuseste si ea dar f putin,am fost si la dc ei si la O.r.l si nu are nimic,dc mi-a spus ca tusea poate persista mai mult timp,a zis ca gatul e ok,nasul si urechile la fel,plamini la fel.

Va pupam si va dorim wk placut!

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

ven iubita, Alvarica a fost operat de un fel de "HERNIE"
de cand era mititel eu am observat ca are un testicol (stang) mai mare decit cel normal, si am tot intrebat la Dr. pediatru si nici un raspuns sa ma linisteasca .
intr-o zi am fost cu el bolnav la urgenta si dr. de garda a avzut ca are testicolul plin de lichid.(asta din cauza ca a avut ceva de a face cu operatia care a avut-o inainte la cuculet).
am stiut ca va trebui operat.
eu ma asteptam sa fie operat la testisol adica pe testicol dar nu a fost asa . a fost operat 3 cm deasupra)

Si eu ii dau lui Alvaro pe la 11-12 tot fructe dar de cele mai multe ori el vrea biscuiti cu branza sau ursuleti de fructe (nu stiu cum sa traduc ursuleti aceia de fructe sunt un fel de snack pentru ei, poate ma ajuta ciuf pliz).de multe ori ii pun in castronel asortate fructe cu biscuiti si urusleti aceia de fructe si alege el ce vrea sa pape.

Despre Markus si eu cred ca o sa ii apara alti dinti de plange asa de tare cu lacrimi multe.
Eu l-am masat pe alvaro mereu pe gingi cu orajel si ii mai reduce durerile iar seara inainte de culcare ii mai dadeam si putin tylenol.
Multa sanatate si pupici multi.

julia, sanatate iti doresc.

uki si pentru tine weekend placut.

vikinga multumim mult pentru gandurile bune.
vreau sa mai vad si eu poze cu ALDO pliz.

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA

Mergi la inceput

Am pus poze noi , dar nus tiu daca se vad inca.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMAPoze NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Am vazut pozele elena, mai da ce viteaz e Alvaro, pup la el de frumos, plin de energie si mincacios! Bravo AlvaricaAm sa pun si eu pozele din venetia sa-mi vedeti odorul cum fugareste porumbeii in piaza san marco, da' tot uita sotzu' sa le scaneze, am sa-i zic chiar acum ca e luat puternic la intrebari de fetele mele:))Pup si noapte buna!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

VIKINGA abia astept sa vad POZELE.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMAPoze NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vazut si noi pe Alvaro cel curajo si frumos! Pupam la el si dorim multa sanatate si energie!
Pupam si ma mamica lui frumoasa si multumim de sugestii!

Cu Nurofen ne mai descurcam si noi, ca altfel e jale...
In schimb ieri ne-a facut surpriza placuta sa doarma 2h jumate la amiaza, iar azi-noapte a dormit toata noaptea cuminte la el in patut (s-a trezit saracu la 6 dimineata, ca era ud pana la subsuori- aseara a adormit inainte sa apuc sa-l schimb, si pipilica a invadat hainele ). Dar l-am schimbat si a mai dormit cu noi in pat pana la 9!
In rest, toate bune, si-a mai raschetat putin fata, ca prin curte nu stie sa mearga, doar alearga! Incerc sa pun ceva poze mai recente aici: http://community.webshots.com/album/425562306WPMRwP

Va pupacim!

Venera , mama lui Markus: ->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Buna!
Eu am fost racita tare si din pacate a luat si Andrei.Si pentru el e prima data si nu ne lasa sa-i punem picaturi, sa-i suflam nasul sa-i dam nurofen -e tare greu si plange din orice. Ca sa-l conving sa ia cate ceva i-am promis ca-l duc in parc impreuna cu vecina lui(o fetita tare draguta de 6 ani-pe care o iubeste)Asa ca azi mergem la plimbare.
Pupici pentru Alvaro cel curajos si pentru Alexa printesa.
O saptamana usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna!

ce rau imi pare sa aud de pui bolnaviori.. sper sa se faca toata lumea bine, repede - Alvaro, Alexandra, Andrei (Marioan), Markus, Julia,

vroiam sa va mai spun despre noi... ca de cand ne-am mutat cu mama mea, totul s-a cam schimbat!
Mariuca are acum un program diferit:
-papa 200 ml laptic pe la 6,30 -7, in somn
- pe la 10,30 fructe sau out fiert cu branzica fagaras
- pe la 13,30-14 papa supica de legume...etc
- pe la 17,30-18 un iaurt sau altceva
si la culcare laptic, 250 ml...
cam asta, plus suc zilnic si apica...

se joaca la nisip, astia la noi in sector au construit parculete la fiecare colt de bloc, asa ca... va imaginati! e puzderie!

e frumos, dar e la bloc, nu-i ca al noi la curte

in rest, n-am mai avut probleme, decat ca a inceput sa se tarasca pe jos de fiecare data cand plecam in casa... impielitata mica...
tati ii face cornite si el cum apuca...ea profita din plin!

in rest, astept net acasa>

Ven, am si uitat sa te felicit pt prima zi de scoala! Bafta si rabdare, sa nu fii rea

Ileana, si Mariuca povesteste la fel de tati cu brrum bruum masina, tati pleaca pa...eee!

va pup!

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput