Copilasi de oct-noi-dec 2003 (64)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multani Mariilor, si restu care isi serbeaza zilele astea sau ce ai trecut. Eu nu am mai intret ca nu am avut net, nu a mers de nici o culoare.
Al;exa a inceput sa revina la normal si sa pape, dar nu vrea singura deloc, nu stiu ce sa ma fac, nu vrea sa-si tina decat biberonul cu lapte sau suc in rest...ca pui de randunica casca gurita si asteapta sa-i bagi... Operatia s-a inchis bine, peste o luna mergem din nou la control sa vedem evolutia ei si poate saptaman viitoare incepem si recuperarea.
Am si eu o intrebare, care din voi, dar din Bucuresti si sta in Dr. Taberii a fost colega cu sotul meu de serviciu ?????Ma tot baraie ca se intalneste cu una din voi in piata si nu incepe sa deschida gura ca-i si spune ca ma stie de pe net, si .....are un copil tot in decembrie dar dupa Alexa???????
Sper sa mai am net si mai intru sa vad macar cine este.

Paulacu Paul 21+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Buna fetelor!
Va trimit pe mail subiectele despre mamici noi-dec, dar acum cine vrea subiecte de la bebelusi oct-noi-dec?
Sunt cam multe, si e dificil sa le postez aici.
Pupici!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Cate ceva pe sarite:::

Autor: Elenalove27
Raspuns la: 04/12/2003 23:41:33
Dragele mele...
va multumesc foarte mult de sfaturi...
dupa cum a calculat nenea doftoruleu trebuie sa nasc pe 15 decembrie ..dar se pare ca bebelica ar vrea sa iasa de pe acum...
sunt dilatata 2 cm si doftorul mi-a spus sa stau acasa pina am ceva contracti...eu nu stiu exact ce sunt alea contracti dar iam spus ca ma doare jos si el mi-a spus ca OK acum si sa astept pina luni pe 8 ...iar daca vad ca imi curge singe sa il sun...la mine tot curge dopul ala ( ceva maroniu)de citeva zile nu se mai termina...Tare greu trece timpul acum cind numar ultimele zile de asteptarea veniri pe lume a bebelicului...eu deja m-am apucat sa intru pe forum sa citesc la bebelusi si sa ma pun in tema cu ce ma va astepta...
Offff ca simbata imi vine si socrela care ia spus sotului meu la telefon ca ea se roaga zi de zi la Dumnezeu sa nu nasc eu pina nu soseste ea ca vrea sa fie si ea in camera cind o sa nasc...dar a primit deja raspunsul meu este NU .
In rest pot spune ca imi este dor de Roamnia ,mai ales acum de sarbatori...dar la anul suntem si noi de sarbatori in Romania cu bebelica...
Multa sanatate burtici si sa auzim de bine

Elena cu burtica 38 saptamini
http://community.webshots.com/user/elenalove27

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: VenRaspuns la: 05/12/2003 08:43:41
Salutare, fetele!

Ieri ne-am mutat in sfarsit la mansarda (pe care o tot construim si amnenajam de vreo 4 ani!!!). E cool. Am dormit azi-noapte aici. A fost bine. E bine sa locuiesti in incaperi mobilate si aranjate pe gustul tau.....

I-am facut la bebe si lenjerie frumoasa pentru cosulet, pe galben cu ursuleti (camera lui va fi pe galben-vanilie), am spalat-o, azi o s-o calc. Salteluta mi-e promisa pe luni, sper sa se tina de cuvant...

Azi dupa-masa merg la control, sa vedem, poate stabilim data. Colul meu pare super-inchis si lung pana acuma, nici gand sa dea semne de nastere.....placenta: maturare grad 2......nu stiu daca asta inseamna apropierea nasterii ?? ma gandesc ca la grad 1 maturare esti gata de nastere.....vad ca unii dr. se cam tem de cezariana pana nu dai semne de deschidere a colului sau maturare a placentei.....ma rog...
Ieri am lucrat cam mult, si m-a durut rau spatele aseara. Mi-a facut iubitzelul meu un masaj cu Mobilat, parca-s mai bine azi, asa ca azi o sa stau mai linistita.

Va pupicim!

Ven si Markus

Autor: dpintilie
Raspuns la: 08/12/2003 11:00:02
Salut fetelor!

Ieri am tras o sperietura. Am inceput sa am contractii si am zis ca ar fi foarte bine sa le si monitorizez. Asa ca am inceput sa ma uit pe ceas, erau cam la 13-15 minute,dar si la 7-8. Nu am stiut ce sa fac, sa-l sun pe doctor, sa stau linistita. In final am ales varianta a doua, mai ales ca la ultimul control mi-a spus sa nu ma grabesc la spital decat atunci cand contractiile sunt regulate si la interval de 10 minute. M-am speriat suficient incat sa-mi fac bagajul....
Ven, stiu ca azi te-ai internat. Iti tin pumnii, sa ai parte de o nastere cat mai usoara, de un bebe sanatos si mancacios.
Cristina, tu mai astepti cu internarea pana in 10, nu? Oricum va doresc, de fapt, ne doresc la toate nasteri usoare si bb-i sanatosi.
Sa ne ajute Dumnezeu!

Puiutzul meu nu mai are loc, si ieri am avut parte de un show de cateva ore bune, cu impinsaturi si pumni si picioruse.Saracutzu, cand va iesi afara si va avea parte de atata spatiu.

Elena, ai rabdare ca vine si bb tau.... Stie el cat vrea sa stea. Usor de zis, greu de facut. Cred ca asta va fi cea mai lunga saptamana din viata mea. Succes cu soacra.
Vilma, si eu am vazut asa ceva pe chilot, dar era transparent si tot asa, fara sange. Nu stiu, poate ca a e dopul...

,Dana.

Raspuns la: 09/12/2003 00:10:25
Andreeas , socrela mea este Colombiancadar sa sti ca mi se pare o femeie Ok cum se zice...doar ca nu putem comunica inca ,,,tot ce stiu eu este de prin telenovele..adica un vocabular mai aparte...hehehe...amore mio... dar sper sa ma ajute cu ceva ca de 3 zile este la mine si de gatit si facut curat am facut numai eu...ea este mititica si tare firava ,,cred ca daca ii pun matura in mina o va scapa jos...
OK acum sa va multumesc tuturor de suport si sa va spun si voua vestea
Joi pe 11 merg la Spital sa nasc bebelicul meu _Alvaro Daniel Uribe ...o sa imi provoce sarcina(asa cred ca se zice ) deoarece asa cum a spus nenea doftorul bebelcia al meu este ceva mai mare deict ar trebui sa fie la 39 de sapt...Va pupic si va urez tuturor nastere usoara si bebei sanatosi...

Elena cu burtica 39 saptamini

Raspuns la: 09/12/2003 02:51:45
Julia mersi mult...sper sa ai gura aurita in legatura socrelei...
Aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dragele mele ma sunat nenea Doftorul sa ma anunte ca miine seara Marti 9 sa ma prezint la spital la ora 7:30 sa il scoata pe bebelica afara din burtica mea....imi este frica , m-au luat toate emotiile , dar trebuie sa fiu barbat NU?
VA PUPIC SI ABIA ASTEPT SA REVIN PE FORUM CU BEBELICA IN BRATE SA VA SCRIU POVESTEA NASTERII PRICHINDELULUI MEU ALVARO-DANIEL[COPIL]...

Elena cu burtica 39 saptamini

Autor: vikinga
Raspuns la: 09/12/2003 14:00:53
Curaj fetelor! Sunteti cam toate foarte apoape de marele eveniment! Eu tot mai intru sa vad ce mai faceti, dar cand dau sa scriu ceva sunt chemata la datoria de
Citind ultimele voastre mesaje retraiesc cu voi momentul extraordinar al nasterii! E asa de emotionant! Fetelor sa nu va fie frica de dureri sau de altceva, totul va trece ca prin minune cand o sa va tineti comoara in brate! Nasterea e un moment extraordinar in viata unei femei!
Cristina si Ven mult succes maine!
Elena si tie mult succes pe 11! Nu-ti fa griji de kg, ca ai pus 30kg. Uite eu am pus 22kg si acum la 3sapt si 3 zile de la nastere mai am in plus 6kg. Bine am avut ceva suparari care "m-au ajutat" sa le pierd rapid, dar oricum nu-ti fa griji, kg puse in timpul sarcinei se dau mult mai usor jos decat in mod normal. Bine ca mai raman cateva kg cu care tre sa te lupti pe bune, dar mare parte le pierzi la nastere si in prima luna. Asta pt ca bb te solicita foarte mult, apoi alaptatul ajuta si oricum kg alea nu sunt grasime pura e si multa apa retinuta care se elimina treptat.
Asa ca fetelor va astept la subiectul cu mamici, ca tare va mai simt lipsa:)

Autor: Ven
Raspuns la: 10/12/2003 15:46:27
revin cu ultimele stiri: bebe e un fecior zdravan pentru cele 38 de saptamani si un pic, 3200 g, care a zbierat una buna din momentul in care l-a scos.
mama isi revine, pe la 7 trebuie sa ne ridicam in picioare. am profitat de o scurta pauza si am fugit pana acasa, sa infulec si io ceva.

detalii pe viitor.

Ven si Markus

Raspuns la: 12/12/2003 02:32:22
Am nascut ,doar ca bebelica al meu este unul din cele 1% cazuri cu MALFORMATIE LA INIMA.
O sa va dau de veste cit de curind..a fost deja operat la 30 de minute dupa ce l-am nascut , de nascut l-am nascut normal cu epidrula...este cumplit sa vezi un bebelus bolnav de inima numai la citeva secunde de la nastere.
Va duresc multa sanatate si nastere usoara in continuare tuturor burticelor...
Eu ma rog la Dumnezeu ca Alvaro-Daniel baietelul meu de 4 kg si 53cm sa aibe puterea sa reziste a 2 a operatie la inima care va fi saptamina viitoare.
Cu drag Elena & sotul ALvaro

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

alinkav,

scuze pentru azi , am avzut ca ai incercat sa vb cu mine pe messenger dar eu am fost la serviciu, sti cand deschid calculatorul acasa se deschide yahoo automat si era sotul pe online.
Daca mai ai timp liber te rog mult sa imi trimiti orice pe elenalove12002@yahoo.com sa salvez si eu.

Ma simt tare fericita cu aceste randuri parca am primit cadou de ziua mea .
Acum a inceput trupa noastra de bebelushi sa aniverseze 2 anisori si nici nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul si prin cate am trecut eu cu Alvarica si voi cu ai vostri bebelushi...incepand de la cat de bolnaviori au fost uni la nastere pana la colici si acum la geamuri sparte si rasfaturi pe ei.

Ma simt minunat sa fiu mama si va multumesc ca a-ti pus aceste frumoase randuri sa ne aducem aminte cum a fost...

Alvaro este si el un rasfatat si un mamos si tot biberonar si tot pe borcanele de mancare este.Ziua sta cu bunicul acasa ca eu am inceput sa lucrez ceva mai des ca sa strang banuti pentru plecarea in romania.
Stiu ca am fost intrebata cand se operaza sotul meu la coloana.Nu se mai opereaza si va trai pana la adanci batraneti cu medicamente ...si asta din cauza ca era sa faca infart in ziua cand a trebuit sa isi faca testul la coloana cu ace...nu stiu sa explic eu prea bine dar ce va fi trebuit sa faca era sai l intepe in coloana cu acul pana afla dr. unde il doare exact si in ziua aia la spital pur si simplu a cazut jos de frica...poveste lunga.
Luna viitoare trebuia sa mergem in Colombia cum am planuit dar nu cred ca mai avem ocazia anul asta ca deja avem biletele pentru Romania in noiembrie .
Stau doar 2 sapt ca nu am cum sa imi iau mai multe zile libere si nu vreau nici sa imi pierd servicul.(la fel si sotul)
dar bine si atat decit deloc ...oricum daca stau mai mutl stiu ca incepe cearta (eu cu mama) cu toate ca nu ne-am azut de 6 ani mama este cicaclitoare....asa ca putin si bine.

Va pup cu drag si va doresc multa sanatate.

p.s eu am gasit un link cu torturi (este in rusa) si o sa incerc sa ii fac lui alvaro anul asta un tort ca o gargarita ca daca nu ma zapacit toata ziua numai lady bag zice.

www.good-cook.ru/forum/index.php?showtopic=2606" target="_blank">modele de torturi

va rog mult sa impartiti si cu mine retete de torturi si ideei.

Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMAPoze NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Elena mama esti de coma:)) e prima oara cind dau de un link in ..rusa!! pe forumul asta! pai cine mai sa stie rusa asa in generatia noastra:)) Poate stie tata ca tot vine in vizita:)) Asa ca nu am reusit sa dau de nici o poza cu torturi gargaritze ritze:))) O sa fie deajuns 2 sapt stai linistita! Si da e atit de frumos sa ne reamintim!Adameasco nici eu nici Alinka nu avem mesaje de ale tale de pe vremea cind eram burticoase, nu stii ca atunci erau 2 subiecte separate cu mamici de oct-noi si mamici de noi-dec, numai Laura Takas scria la amindoua imi amintesc. Ne-am unit cind s-au facut bbi mai de o luna doua. Eu stiu ca pe vremea cind eram burtoasa ma conversam cu ven, elena, tinatache, dpintilie, alinka, julia si mai erau fete multe dar care nu prea mai ajung des pe la noi la subiect.Si Aldo e alintat nevoie mareeee, dar si dragalas de doua ori pe atit asa ca trecem cu vedereaAzi e o zi grumoasa, o sa stam mai mult pe afara. Pup si o zi frumoasa!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

am scris o groaza si am pierdut tot...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

sa revenim...

vreau si io cateva parti din subiectele de pe vremea cand eram gravidutze... Io n-am salvat nimic de atunci...

M-ati dat gata cu postarile mai vechi... Si asa ma simt cam plangacioasa azi... o fi PMS-ul?

Cum conving eu copilul; care stie tot ce misca sa ceara oala? Aseara il certam ca a facut pipi in pat, si in timp ce se uita galesh in ochii mei facea pipi pe parchet... I-am luat azi colacel din ala mic pentru wc, poate il tentez asa...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Buna fetelor!
Ce amintiri depanati voi.Asa e Ileana noi eram la mamici de oct-nov si tu si Fleur erati cele mai active.
Apropo cum va ganditi sa faceti petrecerea de 2 ani? Vreau idei!
Ieri Andrei a fost intrebat de cineva unde e mami si a raspuns la Vici(adica la servici-dar sincer el nu a spus niciodata pana acum doar eu cand imi luam ramas bun de la el ii spuneam acum mami pleaca la servici).Si mai nou dimineata cand vreau sa ma dau jos din pat zice los mami! si la tantar -tanta adica fara r ca nu reusim de loc ,la roz zicem loz si tot asa.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Good morning mamici si bebici. Muamaaa da' ce matinala sunt azi !!!!
Ma straduiesc de 2 zile sa scriu si eu macar doua randuri...Asadar, mai intai imi laud copilul: de vineri vorbeste asa de bineee. Face propozitii scurte si nu ii mai tace gurita. O sa fie ori avocat ( ca mami si ca tati ) ori tzatza (tot ca mami si ca tati...ca toti vorbim mult ).
A inceput dintr-o data dimineata cu : am facut Kk, am facut pipi, am facut bye bye...si ce mai face ea, mami vrau, vreau apa,..., am pus mana ( asta a zis azi dim ), ne e voie (asta zice de f mult tiimp, doar ca acum e chiar f clar), mami stai, donde bb, donde papi,..., sua alo (suna alo), ata manana (hasta manana/pe maine ), cine e?.
Mai sunt cateva dar nu-mi vin acusica in minte.
E asa de dulce, imi vine sa o pap.Alina ce mare a crescut Alex....s-a schimbat tare mult, are fatuca de baietel mare
Paula.... ce mai face burticul ? Iti e greu ? Cand ai DPN ?Mai e putin si incep petrecerile !!! Wow ce a zburat timpul.
Parca mai ieri eram printre biberoane si sterilizatoare La noi toate bune si frumoase. Am inceput sa ma interesez de gradi, cred ca o sa optam pt una in regim semiparticular. Nu prea o vad eu pe domsoara acolo singurica, dar facem o proba. Va pupacim pe toti,
Alexandra si bebelina bulina Isabel

Mergi la inceput

'neatza!
Super mami, felicitari pentru Isabel cea vorbareatza. buclele alea frumoase.
Mai, sa stiti ca am avut ceva succes cu colacelul mic pentru wc. Asta nu inseamna ca a cerut el la baie. Dar a stat pe el cu drag, a facut si kk si pishu. De dimineata l-am dus la baie, io chioara de somn, stateam in fund pe un lighean, el pe wc si asteptam sa faca ceva... A stat vreo 15 min, a facut de toate, dar nu vroia sa se mai ridice de acolo . Si io eram demult in intarziere... da' ce-i pasa domnului? :))
Pup si o zi buna!

_

Mergi la inceput