Bella, audienta la viata
Raspunsuri - Pagina 9
pashosha spune:
adina, daca sunt 300 deschideri in 3 zile e bine...vor veni si banuti..
Publicitate...
la ziare mi s-a promis solemn, de catre persoane de incredere....
la tv, astept inca raspuns de la OTV, iar la povestiri adevarate, irina reisler, cu care mi-a facut mare placere sa vorbesc, o sa vina sa filmeze joi...dar emisiunea va aparea in 2 saptamani..
Ce mi-am propus eu?
Imi doresc, si visez si noaptea, ca la sf lunii septembrie sa plecam deja cu Bella la operatie
De aceea vreau sa facem bazarul pe 17-18 , de aceea ma bucur ca emisiunea se va da la povestiri adevarate in jurul acelei date..ca sa zic si pe post despre bazar...de aceea ma bucur ca va fi si in ziare de sapt viitoare..ca sa batem fierul cat e cald..nu e o suma mare si deja avem aproape 2000 euro..raman 8 mii care eu ma rog la Dumnezeu sa ii strangem din donatii la teledon...
Am mari, mari sperante...
Adriana a spus ca joi ne auzim ca sa fixam data, cand sa apara povestea in jurnal nat...luni ma vad cu niste lume pentru alte ziare....
incerc si la realitatea tv la stiri...sper sa ne accepte...
o vom salva..SI NUMAI IMPREUNA
http://bella.netfirms.com/ro.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
soli spune:
Draga Anky , darurile tale au ajuns la Bella , si iti multumim din toata inima ; hainutele sunt absolut suberbe , si sper ca vei avea ocazia sa o vezi imbracata cu ele; nu m-am putut abtine si am probat cate ceva de-si ne sunt maricute ;dar cel mai mult a bucura-o caruselul muzical , il urmareste deosebit de atenta si cu manutele intinse ca si cum ar vrea sa prinda ursuletii;
am promis pe forum ca voi veni cu noutati; avem ceva nou . dna doctor ne diversifica meniul si asteptam cu nerabdare data cand impinim 3 luni, adica 5 sept., pe care o vom sarbatori cu piureu de morcov. Are dupa ultimele masuratori 4.4kg, si 59 cm ; dna pediatru a spus ca se dezvolta normal pentru varsta ei; atat de normal incat uneori uitam ca inimioara ei bate altfel decat ar trebui.
Bella a primit atatea lucruri frumoase , incat uneori plang langa ele ca proasta si-mi imaginez" bella la 1 an " "bella in carucior"
"bella in rochita marinar -la soare " bella cu palariuta - domnisorica de gradinita "
Uneori simt nevoia sa fac lucruri pe care nu am voie sa le fac, as vrea sa o pot scoate in parculet, sa o duc la tara , sa-i facem cunostinta cu verii ei micuti (orice copil al nostru af fi primit in familie ca o mare sarbatoare ). Bella este surghiunita in camera ei constant igienizata , cu grija sa nu caram microbi , sa nu stam prea aproape de respiratia ei; sa nu planga prea mult , sa nu se bucure exagerat, sa nu o tinem treaza prea mult , sa nu ii fie prea rece, sau prea cald , sa nu tuseasca ,sa nu se constipe ,sa nu stea transpirata, sa nu intalneasca copii, sa nu gresim .
Pentru ca stiu sunteti mame ori parinti,si timpul vostru pe forum fura cumva din timpul pe care l-ati petrece poate langa ei sau pentru ei , va multumesc inca o data in primul rand pentru senzatia constanta si reala ca nu suntem singuri.ati facut lucruri minunate,site-ul , si link-ul la Unesco ,teledonul , bazarele , tot ce faceti pentru copii dovedeste DC este mai mult decat un forum , este o echipa cu o singura inima .
Va imbratisam ,
Rodica si Bella
mihaela73 spune:
pe 29 oct asociatia ovidiu rom (www.ovid.ro) organizeaza un bal de caritate. strang fonduri pentru familiile sarace...daca considerati ca e o idee buna putem sa-i contactam. Asociatia a fost infiintata de Leslie Hawke (mama celebrului actor Ethan Hawke) care este din 2001 in Romania-voluntar.
Pot ajuta cu contact la realitatea tv daca va este de folos...
http://community.webshots.com/user/mihaela7373
adinan spune:
Mihaela, cum mi-au spus is mie fetele acum citeva zle, Bun venit in familia Bellei ! ideile tale sint absolut geniale. Go for it si mult succes !!!!!
Ieri si astazi am avut mai putin timp de internet dar am vazut ca cneva (Csaba ? Lucia ? ) a reparat erorile de punere in pagina care mai apareau pe site. Multumesc mult !!! O sa pun si linkul la siteul vostru de care cu rusine martusiresc ca ieir am uitat (mi-am amintit azi noapte).
Rodica, mutumesc tare mult de vestile despre micuta si ca iti faci timp sa treci pe aici. Inca putin si va fi si ea bine !
Pashosha, la fel cu tu visezi ca Bella va fi operatain octombrie, eu visez ca trebuie sa sunam la Mecenat cardiaque ca se vedem daca nu o pot accepta pe micuta la Paris, la Spitalul de copii Necker. Succes cu presa, si te rog eu mult, cind filmeaza, roaga-i sa iti dea 2-3 secvente de 1 minut fiecare ca sa le punem pe site.
Si nu uita ca ai o tema de casa pe seara asta ;).
Idee, ca tot este la moda (dar am nevoie de ajutor ...) : Haideti ca din ce au scris Pashosha si Rodica pe forum , sa extragem strict vestile despre Bella si sa facem un jurnal internet, un fel de cronica... Asta se cheama un "blog" si sint ff in voga.
Astazi am scris la provideri (netfirms.com) ca sa vedem daca nu ne acorda dreptul d ea creea un forum direct pe site, ca sa fie un schimb direct cu oamenii care il viziteaza. A avea un forum inseamna sa trece la o versiune platita si hostingul este scump ... (9 dolari pe luna) dar daca ei nu vor, atunci mai am o solutie in asteptare...
beatriced spune:
Rodi, de cate ori scrii ceva de Bella plang fara incetare... Off! Hai mai ca o sa fie bine!... Intreaba-l pe D daca au ajuns banii de la Dl. Tache din Germania, ca a trimis aseara prin Paypal si la el ii dadea eroare... Confirmati-ne si la noi!
Mami de Alex mâncăcios
Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex
Beatrice
soli spune:
sincer, nu stiu cine este D. , In general pashosha s-a ocupat , pot sa va spun ca in contul deschis de Adi la BRD sunt 5 milioane de lei , a facut astazi un extras de cont detaliat si luni ve-ti avea detalii legate de persoanele sau conturile de la care s-au trimis banutii si sa le multumim ,si de operatiunile facute in aceste conturi, le pot scana dar nu stiu cum sa fac mai departe ca sa le postez , asa ca le pot trimite pe mail cuiva care se descurca sa o faca . In conturile euro si usd nu a intrat nimic , sunt doar sumele cu care s-au deschis conturile.
Pentru ca pana luni nu am acces la un computer , va doresc tuturor week-end placut
Luni avem ancheta de la DPC , pentru plasamentul Bellei si abia marti pot sa revin cu noutati .
Pentru cine doreste putem fi contactati la tel 0788 700 656/0788 700 657 .
ancuta06 spune:
Adina, i-am scris si pashoshei pe PM, insa nu stiu daca a facut ceva in aceasta privinta. Referitor la Mecenat, era pe forum o doamna, Cornelia Horoiu (asa avea si ID-ul), rezidenta in Belgia, care era in legatura cu fundatia Mecenat, pt ajutorarea altor copii. A trimis acolo dosare, a incercat,.....intre timp parintii au gasit alte optiuni si au mers in alta parte. dosarele pt mecenat de obicei nu erau complete.
Incearca sa iei legatura cu ea, poate mai sunt fete pe DC care au inca nr ei de telefon, sau sa-i trimiti un mail, poate ajuta si de data asta.
Toate cele bune,
Ancuta 16+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn
adinan spune:
Pashosha, Rodica, am creat un spatiu pentru a srie 'jurnalul bellei', unde oamenii sa poata sa puna si intrebari - sa faca diverse comentarii.
pagina este aici
http://beingbella.canalblog.com/]BLOG BELLA
jurnalul se numeste beingbella.canalblog.com si titlu real este Bella (trebuia s aspun Being Bella sau ' a fi Bella' ?)
se pot publica articole pe sectiuni si va trimit prin email parola si loginul.
ce putem face noi, fetele de pe DC : sa selectam din ce ati scris voi si s apunem acolo articolase despre voi..daca vreti.
ce puteti sa faceti voi ...
sa scrieti direct acolo, sa ziem o data pe zi sau la 2 zile, ca sa dati noutati despre BB... sau desprs proiectele care s-au conretizat, si bineinteles sa raspundeti la comentarii.
spuneti daca si cum va place..daca da, punem linkul la siteu oficial.
daca nu, ideea merge la gunoi.
despre forum, cei de la netfirms.com propun un abonament cu 5 dolari pe luna ca sa upgrade la o varianta cu forum, eu ma gindesc ca blogul este solutia alternativa...dar voi decideti. oricum, banii pe care ii avem sint pentru Bella si nu pentru logistica internet ;).
adinan spune:
Rodica, daca ai lucruri scanate (si pot de exemplu sa fie si documente suplimentare sau cererea de adoptie sau orice atceva) nu ezita sa mi le trimiti si le pun pe site.
a
beatriced spune:
Soli, pai eu vorbeam de Dantje... Parca ea se ocupa de Paypal, nu? Acum s-a rezolvat am aflat ce si cum, adica banutii au intrat si suntem fericiti...
Pupici la voi
Mami de Alex mâncăcios
Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex
Beatrice