Bebelusi de martie-aprilie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Buna ziua, fetelor!

Ce mai faceti voi?Cum ati dormit azi noapte?Noi foarte bine, Alexandra a dormit de aseara de la 11 si ceva pana la 9 jumate aproape!Asta da realizare, pentru cei ca noi, care nu prea dormim noaptea!

Danna_j ma inscriu si eu pe lista, printre cele care doresc sa lupte cu kilogramele in plus, dar daca s-ar putea, as dori si eu un regim pe baza de inghetata...ca numai la ea imi sta capul

Anca Micaela am vazut si eu pozele.Sunt foarte frumoase, iar de Ema, ce sa mai zic, o adevarata printesa Si multumim pentru urarea!

Mai, fetelor voi va ganditi deja la 2 sau 3? Eu inca nu, sincer...poate si faptul ca nu prea dormim noptile cu Alexandra, sau poate faptul ca am nascut prin cezariana, sau mai bine zis teama, pentru ca eu am RH negativ si...nu stiu...dar parca mi-e teama de un al doilea .Si Alexandra are acelasi Rh ca si mine, deci nu am primit acea injectie...si nu stiu, nu sunt prea linistita!Dar poate, cu timpul, imi revine si mie curajul

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Anca Micaela,vazut poze,pupat Ema dulce care seamana cu ma-saImi plac f.mult caciulitele acelea,azi vindea o femeie in parc,toate culorile.Cu greu m-am abtinut sa nu cumpar,gandindu-ma ca nu ii tine urechiusele si ii e prea cald cu ea vara,iar iarna ii e prea frig,dar adevarul este ca el nu suporta nimic pe cap.Nu stiu ce ne-om face la iarna,cred ca i-o bat in cuie(caciulita).
Liliann,nu stiu ce sa-ti spun,am impresia ca adrianafedorca a avut ceva asemanator.Chiar,Adriana,ce-i cu tine mey,pe unde umbli,te asteptam?

Regim pe baza de inghetata chiar gasisem unul acum vreo doi ani,serios,trebuie sa-l mai caut.de incercat nu l-am incercat,dar trebuie sa fie buuun

andira,ai dreptate cu articolele bune si proaste,trebuie sa dai dovada de discernamant si uneori e foarte greu.Si eu l-am citit pe ala cu curry (si pe alea cu zahar si sare in bucate)si am ras de ne-am topit,eu si sotul.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ako spune:

salve mamicutzelor si puiutzilor,
in primul rand 1 la multi...frumosi...ani alexandu'rilor si alexandre'lor... cam greu cu pluralul acesta...:)

am din ce in ce mai putin timp sa 'stau' la o shueta cu voi...dar v'am citit.

ai mei pamatufi urca vertiginos spre 9 kile, iar io sunt ca altadata, nici macar un gram in plus nu mi'a ramas dupa sarcina. kiar imi spuneam, ca poa' dac' faceam tripletzi, poate-poate, eram mai apetisanta. deci, cu regret profund...:) nu prea' poci a ma inscrie in clubul vostru.

pupicuri dulci..de la o 'skeletica'...:))

ako& darian+rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Adseana, si eu am RHul neg. Si Danna J, din cate imi aduc aminte.
Sotul tau il are pozitiv? Chiar si asa, o a doua sarcina e ok. Problemele stiu ca incep de la a treia.

Si Irina are RHul neg sigur, pt ca eu am avut noroc si sotul are si el Rh neg, si o grupa nashpa rau: 0. Adica cea mai proasta combinatie posibila. Ne-am interesat care dintre cunoscuti are grupa asta, si ca atare ne-am decis imediat cu cine vom pastra relatiile cat mai mult timp de acum incolo.

Mamacita, articolul cu pricina (curry + nucsoara in mancarea bebelusilor) e ca faza aia din "de pe forum adunate...", cu nu mai stiu cine zicea ca "abia asteapta sa se imbolnaveasca cineva, ca sa studieze boala respectiva"
Eu il incadrez la categoria perle.

Ako, trebuia sa-ti cerem retetele dinainte: si de gemeni si de slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Da, Andira din pacate, sotul are Rh pozitiv!Si din combinatia de A2 Rh neg si B3 Rh pozitiv, Alexandra are exact ca mine A2 Rh neg.Macar de ar fi mostenit Rh lu tatasau, ca in rest si sa toata-i sotu'meu.Are o poza de cand era asa mic ca si Alexandra, si parac o vad pe ea in acea poza, numai ca e alb-negru..Si eu stiu ca de la al teeilea copil in colo e problema, dar am auzit variante ca si la al doilea s-ar putea sa apara anticorpi sau sa fie probleme.Si de aceea...nu am, inca, curaj sa ma gandesc la alt

Chiar, Ako cum ai reusit sa nu ramai cu nici macar un g?si dupa o sarcina ca a ta, cu un rezultat atat de frumos:2 baieti superbi!Felicitari! Eu parca acum am mai mult decat am avut dupa nastere!!!Nu mai putin!!!!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ako spune:

andira si adsena - mi'am dorit nespus o mini ekipa de fotbal/desi nu prea inteleg acest joc...:)/ si...mi s'a dat...:)

cu kilogramele ..hm..ce sa va spun....asta mi's. cel mult am efortat sa ma ingras, si e destul de greu...sa stiti...:))

am postat 2 photouri proaspete cu pamatufii mei...si una cu mine.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/clero_ro/my_photos

Mergi la inceput

ia te uita, Adseana, avem exact aceeasi grupa de sange!
Si Irina e leita Ionut, sotul meu. Si ce-am constatat (binenteles, nu e o regula) ca in general, intr-o familie cu 2 fete, prima seamana cu tatal si a doua cu mama. Eu parca al doilea bebe tot fetita l-as vrea (desi ar fi super si baietel, sa fie pereche), asa ca astept cu interes sa semene cineva si cu mine.
Iar cu a doua sarcina, eu am exemplul sub ochi: mama finutei mele are 0 neg si sotul ei A poz. Prima fetita are A poz, si aparusera deja anticorpii, iar acum in sept naste iar (tot cezariana). Sarcina 2 fara nici o problema, eu totusi cred ca al doilea bebe va avea RHneg. Sper sa ma insel, mai ales ca e tot fetita.
Deci, se poate!

Ako, sa-ti traiasca strumfii grasunei!
Eu sincer nu prea vad deosebirea intre ei, dar normal ca tu stii mai bine. Cat despre tine, nu mai zic nimic, ca deja m-am enervat!
Glumesc, normal!

De bine ce-am zis ca Irina e model de cumintenie, tocmai mi-a urlat o ora. Luat in brate, tacut - pus jos, urlat. Nu a vrut nici sa manance, nimic. Asa ca am pacalit-o, i-am facut vreo 60ml lapte praf, cand a inceput iar distractia i-am dat repede biberonul (ca in aceste momente mai are putin si-l inghite), dupa care i-am dat si putin san.Era sa-mi adoarma in brate apoi.
Am pus-o in patut si n-a zis nici "miau", ea care de obicei protesteaza, fie si numai ca sa ma duc eu repede sa vad ce are.

Acum doarme si eu bag o salata de castraveti.

Mergi la inceput

Adseana, scuze, sunt zapacita!
Acum mi-am dat seama ca te cheama Adriana, iar eu pe 26 aug i-am urat La Multi Ani numai Adrianei Fedorca... Deci, La Multi Ani cu intarziere, si cu toate bucuriile din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Multumim frumos pentru laude!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

http://community.webshots.com/user/AncaMicaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56502" target="_blank"> Bebelusi de martie - aprilie 2005 (23)

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput