Doctori de care SA TE FERESTI....din pacate

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monip spune:

Dna dr Ranga are consultatii si la Cm Unirea.Am auzit ca acolo este foarte draguta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Liana.....fara cuvinte.
Monica, eu cred ca nu conteaza ca la Unirea se comporta frumos si e draguta, daca esti om fii in toate partile, si nu numai la Unirea.
V-am pupat.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliiuli spune:

Mda...
Si cand te gandesti Liana ca eu am nascut cu doamna doctor Ranga.
Dar regasesc tot ce povestesti tu si in comportamentul de acum aproape 5 ani si jumatate. Acelasi stil, aceeasi indiferenta dupa ce stateam ore in sir la policlinica (unde aveam programare), intram 5 minute si ieseam dupa ce-mi scria o reteta (atunci nu era moda cu ovule)...Tin sa spun ca mie mi-a pus sterilet la 1 luna jumatate dupa ce am nascut, vreo 6 luni nu mi-a venit ciclu ptr ca alaptam , apoi cum a venit am ramas insarcinata cu sterilet cu tot !

Asa ca trageti si voi concluziile!

Iulia 23+ ,Alex nazdravan (09.05.2000)

albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Iliuta ( Mihaela ) ti-am trimis din nou, 2 PM. Sper sa le primesti.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

quote:
Originally posted by babygirl

am zis ca uit, dar inca ma ganedesc cum ar fi fost ca ema mea sa nu existe. aveam doar 8 sapt de sarcina cand dr. dan strajean mi-a spus sa vin pana implinesc 11 sapt de sarcina sa imi opreasca sarcina deoarece am listeria, iar bb se poate naste cu malformatii. n-am fost buna de nimic 4 zile, timp in care am cerut si parerea altor dr. n-aveam listeria. strajean interpretase gresit titrul. nici acum nu pot sa pricep ce era in capul lui, cum a putut atat de lejer sa spuna ca trebuie sa opresc sarcina si sa ma tratez, iar apoi pot sa tot fac copii.."ia eritromicina si daca peste 8 zile titrul este tot 160!!! opim sarcina". titrul 160 este normal, dar eu atunci nu stiam. acum insa am o minune de copil complet sanatos.

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

Draga mea, am zis sa intru sa povestesc si eu despre Dr. Strajean.
Pe mine m-a lasat doctorul meu in grija lui pentru o saptamana, caci a plecat din tara de urgenta. Teoretic nu trebuia sa nasc (nici n-am nascut) in saptamana aia, dar cand esti in w38 se poate intampla absolut orice.
M-am dus la el de 2-3 ori si mi-a zis ca am lichid putin si s-ar putea sa se nasca BB cu un piciorus stramb sau ceva similar. Cand l-am intrebat cate kgs are puiul mi-a zis 3.200.
Am nascut cu Dr. meu, pe care BB a fost dragut sa-l astepte. Fi-miu a avut 4,350, iar eu aveam o tona de lichid, caci nu se mai termina.
Asa ca se pare ca un mare "profesionist" eu am crezut ca are ceva cu mine ca eram pacienta altcuiva.

Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Draga aida_o, am vrut sa spun ca nu am ramas pacienta dr.anca doar pt ca s-a nimerit sa merg la el, ci aveam posibilitatea sa merg la orice alt dr. si l-am ales pe el; oricum nu m-am dus la dr.anca cu 'pile', habar nu avea cine o sa fie nasul copilului, ca nu-mi permiteam sa discut asa ceva cu el....si la el m-am dus pur si simplu la cabinet, cu o programare la tel inainte, ca toate pacientele......
si nu s-a purtat cu mine mai special, spre exemplu in spital am stat cu cineva in salon 3 luni, si fata respectiva avea si ea probleme cu sarcina si a incurajat-o mereu si a avut grija de ea si acum ea si bebelul sunt ok........si ea chiar nu avea posibilitati materiale....

cum am mai spus, sa-si aleaga fiecare dr. care crede ca o intelege si o trateaza mai bine!!!
in rest, sanatate maxima va doresc, si bebei voinici si voiosi si mancaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Buna fetelor.
Despre Timisoara are cineva informatii?
Doctori de care sa te feresti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Buna fetele ! Vreau sa adaug si eu ceva , ca mult s-a mai vorbit aici pe forum despre Dr. Anca Alexandru.Eu sunt pacienta lui si desi am avut indoieli dupa ce am scris pe aici o sa va povestesc ceva foarte curent despre dumnealui - motiv pt care AM RAMAS SI O SA NASC CU DUMNEALUI.
Azi este prima zii cand vin la servici dupa un concediu medical de 3 sapatmani.Sunt in sapt. 22+ si daca nu era Dr. Anca nu cred ca mai aveam bebele.Avand contractii groaznice m-am dus la un medic din Brasov care m-a internat in Maternitatea din Brasov ( oribil loc) si nu s-a mai uitat la mine DELOC desi i-am explicat la cabinet ce fel de probleme am.
Daca nu vorbeam mereu la telefon cu Dr. Anca Alexandru si daca nu imi spunea ce sa iau si ce sa fac , nu mai era bebele meu azi...il pierdeam.
Cand mi-am mai revenit ( sambata trecuta ) m-am dus in Bucuresti la eco de morfologie fetala si Dr. Anca a venit special la cabinet sa ma vada . Daca nu era acest OM nu mai eram insarcinata acum.
Voi judecati , dar eu cred ca Dr. Anca Alexandru nu are ce sa caute pe acest topic , el este un profesionist si face parte din elita doctorilor din Romania.
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

jane04: stiu ce spui,am fost si eu intr-o situatie asemanatoare; cum am scris inainte, il am pe Matei datorita dr.Anca!!!

sanatate maxima tie si bebelului...

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Dupa ce am citit toate mesajele nu pot crede decat ca daca ai norocul sa concepi un copil sanatos restul nu mai conteaza. Am doua exemple:
1. Vecina si prietena mea, Liliana, are 43 de ani si un bebe de 6 luni minunat. Nu a fost la medic pe perioada sarcinii pt. ca nu s-a gandit o secunda ca ar fi insarcinata. Pur si simplu a crezut ca a intrata la menopauza iar cand a inceput sa-i miste copilul prin burta a crezut ca are cancer...(e o femeie mai simpala). Cam toate ii spuneam ca ce are ea seamana cu o sarcina dar ea era connvinsa ca nu are cum sa fie pt. ca nu mai ramasese niciodata insarcinata. A nascut la 9 luni prin cezariana un baiat sanatos...
2. Verisoara mea care si-a urmarit sarcina tot timpul, si ecografiile si le-a facut la dr. Albu de la giulesti, medic recunoscut cred, a nascut un baietel bolnav de hidrocefalie si spina bifida. Are 4 anisori, nu vede, nu aude, nu se misca, are capul mare, doar mananca, respira si ...
Asa ca trageti voi concluziile!
Sunt insarcinata in 13 saptamani , merg la Ion Ionut, intamplator, doar pt. ca are cabinetul aproape de casa mea, si va spun sincer ca la oricare medic as merge tot as fi paralizata de frica. Acum ca am mai citit ca asta a "ajutat" doar intr-o singura noapte la nasterea a 2 copii cu probleme...OF Of Of
Am si eu o intrebare? DAca medicul iti recomanda o eco de morfologie fetala inseamna ca-i ceva in neregula cu sarcina? sau pur si simplu ti-o recomanda.
Succes si mult optimism

Mergi la inceput