Miresele anului 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 23
Yrys78 spune:
Pai Flafi, sa iti spun cum sta treaba: maine dimineata merg la Radu sa ii las ceva banuti de avans. M-a cucerit, nu gluma prin calitatea pozelor. Voi cum le-ati scos pe lucios sau pe mat? Sunt sigura ca ma pot baza pe el si ma relaxeaza ideea asta.
Tot maine, dupa sau inainte de a ajunge la Radu, merg sa iau niste carton, ca trebuie sa refac invitatiile. Ni s-a intamplat sa omitem data, daca va puteti inchipui si le-am refacut. Noroc ca am un viitor sot pricepu la toate, multumesc lui Dumnezeu si le-a lucrat el azi din nou. Am trecut prin clipe groaznice azi, insa nu-i bai, le refacem. Atat au muncit si a fost atat de evident pentru toata lumea data, incat au uitat sa o puna. Noroc ca a observat cineva inainte de a incepe sa le dam si le refacem. Am facut grafica, maine executam restul: imprimare si taiat la ghilotina. Sa fie asta necazul...
Dupa aceea trebuie sa ma vad cu balonari, sa le spun ce baloane vreau...sunt unele simple si elegante care mi-au cazut cu tronc. Si astia tot maine.
Mai am de gasit Dj, pentru ca Steluta, care a avut nunta tot la Caro, mi-a zis ca a fost groaznic, ca nu face playlist si ca mai mult bea decat mixeaza si intretine atmosfera. La o adica, daca am scule, si eu si iubitul meu ne putem ocupa de asta. Oricum, o sa ii fac playlist si toate ceele, el numai sa apese pe buton si sa regleze sunetul.
Mai am multe de facut, mai intreaba-ma ca imi scapa acum. Ah, studiez modalitatea de aranjare a meselor la restaurant si ma gandesc sa trec pe-acolo sa revad sala. Cam asta fac eu...si mai sunt 52 zile pana la nunta...
http://community.webshots.com/user/yrys78
ratusca1977 spune:
Yrys, parerea mea, pozele pe hartie mata sunt mult mai frumoase si au avantajul ca oricat de multi ar pune degetele pe ele nu raman amprente...mie imi plac mai mult cele mate.
Albumul nostru
Mai am...
radu300 spune:
Felicitari si casa de piatra celor care deja au facut marele pas. De asemenea, multumiri pentru aprecieri si sper sa fiti fericite toata viata.
Are dreptate, in mare masura, ratusca, pe hartia mata nu raman amprente, oricum incomparabil mai putine fata de hartia lucioasa. Contrastul este mai bun pe hartia lucioasa, asa ca uneori este bine sa alegi ceva oarecum la jumatate, anumite fotografii pe lucioasa, altele pe mata. Oricum, depinde de gusturi.
SunSmile spune:
Neatza fetelor!
La multi ani Anelor!
Vreau sa le urez miresicilor din weekend( si in mod special don'soarei viitoare doamna Pisu) multa fericire! Sa aveti o nunta de vis, cu multa iubire si cer senin! Sa fiti fericite si implinite, fetelor!
In rest...am o stare de zici ca mi-a lipit cineva obrajii. Rad intr-una, cant, n-am nici o grija. Parca nu sunt normala ( de fapt, chiar nu sunt)!
Va pup
O zi minunata...
SunSmile
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by flafi
Fetelor va multumesc pentru cuvintele de lauda . Sa va marturisesc ceva: in ziua nuntii nimeni nu mi-a zis si mie ceva dragut, ca arat bine, ca e cocu frumos, ca e rochia nu stiu cum. Nimeni! Eram cam asa, ca de eram si eu mireasa si nu avem laudatori. Tarziu de tot mi-a zis o vara a mea ca ii place rochia la nebunie si acum stie si ea cum va arata rochia ei de mireasa.
Dar acum dupa cate lucruri dragute ati spus voi, simt si eu in fine ca am fost mireasa frumoasa.
Pupici la fete dragi!
Nu ai fost frumoasa...ai fost SUPERBA!!!
Nunta mea de vis
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
pisu_miau spune:
SunSmile, multumesc pentru urari! Iata ca mai am o zi .
Ieri am fost si m-am pensat, azi ma duc la mani-pedi, ma simt bine, nu am intrat in panica, nu am emotii...ceea e ciudat pntru ca pana acum vreo trei zile nu mai puteam de emotie si acum...n-am nici o treaba, cred ca am asteptat atat ziua asta (1 an, de fapt) incat nu realizez ca nu ma mai despart decat ore de marele eveniment .
Vreau sa va spun ca de-a lungul acestui an am avut sentimente diferite de emotie cand ma gandeam la ziua nuntii, iar saptamana asta la fel...sunt senzatii unice, comparabile si cu un copil ce asteapta ziua lui, dar si cu fluturasii aia pe care ii aveam in stomac inainte de intalnirile cu iubitul meu .
Eu nici azi nu va parasesc, dragele mele, mai stau un pic printre voi,
ca tare imi sunteti dragi!
va pup si va multumesc pentru tot ajutorul pe care mi l-ati dat mereu!
Pisu_Miau
Mai am 1 zi
pana la nunta
Darria spune:
Miresici din acest sfarsit de saptamana: CASA DE PIATRA!
Sa fiti fericite
Distractie placuta
Editat pt. ca inca nu am invatat sa scriu nu din alte motive
idei nunta
dilaural spune:
La toate miresicile din aces week-end:
MULTI PUPICI!!!
Multe urari de bine si fericire, Casa de Piatra si bafta multa!
Sa va dea Dumnezeu toata fericirea si implinirea din lume!
Va pup,
Dilaural
niste chestii...
mai am...
dido spune:
Am si eu o rugamninte pentru Dana N
daca poate sa imi dea si mie mai multe amanunte in legatura cu rochia ei de miresica...ca m-am indragostit pe loc cand am vazut-o. Am citit pe aici ca ai luat-o de la Salonul Gabriela, mai precis ai inchiriat-o...daca poti sa imi dai si mie mai multe amanunte la dianagrama@yahoo.com ti-as ramane recunocatoare pe viata, pana acum este cam singura rochita care mi-a placut
ioana07 spune:
Miresicilor din acest week-end...un singur lucru vreau sa "aud" de la voi cand va intoarceti...si anume...ca ziua nuntii a fost cea mai fericita zi din viata voastra!!! Mult succes va doresc!!!
Nunta mea de vis
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.