Miresele anului 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lili26it spune:

Nunta e pe 24 in Onesti mai exact peste 20 zile dar eu sunt tot mai emotionata pe zi ce trece!Mi-am cumparat o parte dar mai am de cumparat destule!Tu cum te descurci cu pregatirile?Unde ai nunta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

si a mea e tot pe 24 in iasi la ciric si am cumparat tot ce-mi trebuie sunt harnicutza

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Fetelor, ce se mai marita lumea..! Am vazut ieri o gramada de nunti, si azi am vazut iara! Am emotii pentru ca mai sunt 6 zile si voi fi si eu miresica si abia astept!
Sunt tare bucuroasa ca am iesit bine cu pregatirile, in sensul ca mi-a ramas timp sa ma ocup de mine, sa ma relaxez, ceea ce va sugerez si voua, celor ce mai aveti pana la nunta ceva vreme, sa va ocupati din timp de toate detaliile ca sa nu fiti aglomerate si stresate . pentru mine mai motivant a fost si faptul ca avem ambele ceremonii in aceeasi zi si am tot fost avertizati ca o sa fim pe fuga si ca nu o sa avem timp sa ne bucuram de nimic . Eu cred ca o sa fie bine!
Daca sun teti interesate de culorile de la confetti vi le pot spune.
Cele produse de firma radar sunt: inimioare rosii, porumbei albi, fluturasi albi, stelute bleu.
cele de la confettiland sunt inimioare rosii si semilune aurii .
Va pup pe toate si promit sa fiu prin zona pana la nunta dupa care o saptamana o sa fiu in luna de miere.
Pup la fetele miresele cu bujori in obrajori (de emotie)

Pisu_Miau
Mai am 1 saptamana
pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Mi-am actualizat si semnatura, lucru care-mi place grozav!
Era sa uit...am intrat pe www.weather.com si am aflat ca pe 10 septembrie in bucuresti o sa fie soare si frumos, cu numai 2-3 norisori!
Pentru cine isi doreste, am vazut pe mosilor la un magazin pe partea cu magazinul Brocart o umbrela super din dantela .

Pisu_Miau
Mai am 6 zile
pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili26it spune:

Nushulica la ciric e misto tare dar depinde si de vreme sper sa avem parte de timp frumos si sa ne bucuram din plin de aceasta zi ca cel putin pentru mine e cea mai frumoasa zi din viata mea!Iti doresc sa ai parte de tot ce e mai frumos in acea zi caci asta imi doresc si mie!Te pup si ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Fetili , scuze ca va intrerup din discutzie , dar am si eu o intrebare pt voi....aveti cumva idee ce preturi au cei de la Picasso la materiale pt rochita de mireasa si la cocarde ? Thanks !

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna ziua fetele mele,
Ce mai faceti voi? Cum stati cu emotiile?
Flafi felicitari si casa de piatra! Asteptam pozicile
Lili bine ai venit printre noi!
Nushulica, poti sa-mi dai pe PM o adresa de mail, la care sa-ti trimit pozele? Din pacate sunt mai mult cu noi decat cu peisaje. Ne alergam si ne fotografiam...stii tu cum e cu dragostea asta!
Eu am o problema....mama, draga de ea, a realizat ca-i mai trebuie invitatii. Si ii trebuie pana sambata-ceea ce e imposibil!
Si-asa cei de la restaurant ne-au zis ca daca mai invitam multi o sa fie aglomerat.
Dar asta e! Plus niste dezamagiri(colegi cu care credeam ca ma impac bine si mi-au zis ca nu pot veni, desi stiu clar ca nu vor sa vina).
Astea sunt lucruri inerente in desfasurarea pregatirilor si m-am obisnuit cu ele.

Va pup si va doresc spor la pregatiri

O zi minunata...

SunSmile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetelor, am gasit un site superb cu flori. Preturile sunt cam mari, dupa parerea mea, dar pentru cine cauta idei de decorare, mi se pare super: www.floridelux.ro

Eu nu ma descurc cu weather.com. Imi poate spune si mie cineva care e prognoza pt. 22 octombrie la Bucuresti? Multumesc!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by flafi

Salutare! Sunt si eu Duamna! Azi m-am intors din luna de miere!
Nu prea am timp sa scriu, ca sunt obo, am de despachetat si sa imi pregatesc hainele pt maine cand ne scot nasii la biserica.
Sper sa pot pune si eu poze luni.
Nunta a fost super, ne-am distrat, am dansat toata noaptea. O sa postez si eu povestea nuntii cat mai repede.

Mi-a fost dooooor tare de voi!

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;24/st/20050820/e/Nunta/k/c25d/event.png

Felicitari mai Duamna!!!
Asteptam cu interes pozele si povestea nuntii

Nunta mea de vis

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Mai foste miresici...cam greu cu pozele astea...suntem curioase.

http://community.webshots.com/user/vmariejeane

Mergi la inceput