Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 55
Raspunsuri - Pagina 11
M Oana spune:
Isabeluta pana la ovulatie si noi tot in calcule si planuri stam, cum e mai bine, cum ar trebui sa fie de fapt, ce analize....
Intr-un an-doi deja calculul il faci mintal, iti intra in reflex, sange ai tot donat, asa ca devine si asta o obisnuita, ca si prestatul la comanda, de aceea mai condimentam, mai ales de la ovulatie pana la momentul adevarului (cum vrea el sa fie!!) cu tot felul de alte discutii nestiintifice.
Si eu tot in perioada de dupa ovulatie sunt, dar am uitat de mult sa numar zilele... cu sufletul la gura.
Si totusi, din cand in cand mai privesc, ca acum, mucusul si zic: deci e mucusul postovulator, cel gros si netransparent, n-are sens sa ma gandesc la iubire in doi, mai bine mananc ceva..... sau tragem un munte in doi.... ca acum...
danutza_c spune:
Isabeluta, foarte bine faci ca te iei dupa ceea ce simti tu pentru ca tot tu stii mai bine. Eu nici nu m-am mai obosit sa mai bag ceva temperaturi la FF asa de rau m-am suparat pe el!
Am fost si eu ieri sa-mi fac analizele de ziua a treia si am constat ca de la atitea vizite la doctori in ultima perioada in care m-au agresat la vene aproape ca nici nu mai au ce sa intepe. Sunt foarte curioasa sa vad rezultatele, dar chiar daca FSH-ul nu e bun tot nu ma alarmez. Stii cum e Isabeluta: pot exista si variatii de la luna la luna, asa ca...
Carmen.cita, merci de incurajari. Nu ma iau eu dupa capul astora de aici. Iar cu menopauza nu am eu de ce sa ma gindesc la asta cind si la mama si la bunica a fost dupa 50 de ani, decit daca mi-au taiat astia din ovare si eu nu stiu. Dar sper ca nu...
M Oana, cu alte cuvinte ti-ai facut de cap aseara cu vecinii de salon

danangie spune:
Buna seara...
Am chiulit de aici putin, dar am motiv:
m-am
cu al meu, pentru mutarea de aici. Zilele acestea am avut ganduri rele
. Mai aveam putin si...
.Dar acum suntem in
. Am decis ca daca spitalul la care este el nu va accepta noul contract vom pleca la Milano. CATTY dupa cum ai citit mai sus s-a decis ca in ianuarie sa plecam in celalale oras doar in cazul ca acest spital de acum nu va accepta noul contract. Poate eu pana atunci ma ajuta D-zeu sa raman
.
La mine nici un simptom. In schimb au inceput sa-mi apara cosuri pe fatza, tipicul semn de venirea rushilor.
Sunt in ziua 25. ISABELUTZA eu am avut mucus transparent din ziua a 9-a pana in ziua a 21-a. Cu o pauza de o zi prin ziua a 14-a. Dar care apoi a inceput din nou. Sunt foarte dezorientata si eu. Nu am facut test de ovulatie. Nu am facut monitarizari. Deci, am
dupa simptome: mucus, durere de ovar.
MISHULINA lasa ca luna viitoare "outul" va reveni
si va avea asa zisa intalnire
mult asteptata cu
. Rana sper ca e bine. Eu sunt cam in 10 zile ar trebui sa stiu daca vin rushii sau nu.Asta bineinteles daca ovulatia a avut loc in a 21-a zi a CM.
DICIU , BARBYE imi pare rau pentru astia
.
Pupici la toate!!!

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
isabeluta spune:
Iti dau dreptate MOana, muncesc din greu de trei ani sa rezolv problema cu bb, dar nu stiu ce am de cateva luni. Sunt suparata foc pe mine si m-am ambitionat sa-i dau de cap.
E ca si cum as urca un munte si mai am putin pana in varf. Ma uit in urma si vad vagaunile prin care am urcat cu greu; ma uit in sus si simt ca nu voi fii dezamagita la capatul urcusului. Panorama va fii pe masura efortului!
Deh prea mult romantism! Poate de la vremea aceasta schimbatoare?!?
Cred ca am sa ies si eu un pic la aer curat sa-mi revigorez neuronii obositi!
Danutza C mersi pentru ganduri si nu-i mai asculta pe medici. De multe ori unii medici, nu toti, trateaza oamenii ca pe obiecte. Ii clasifica precum obiectele si uita de partea umana.
danangie din ce am mai citit lipsa mucusului in ziua 14 = ovulatie. Dar nu e o regula.

si
pentru fiecare.
Isabeluta
M Oana spune:
Isabeluta, fata romantica, eu pentru nimic in lume nu as da romantismul, cu atat mai mult, daca in schimbul lui as avea de ales pesimismul si ideile fixe, gandurile negre.... barrrr....
Numai la panorama m-as gandi si as trai fiecare moment la maxim, m-as bucura de fiecare floare din multele asta, de fiecare rasarit pe munte, de fiecare apus..... sunt si ele unice, in felul lor....
Iar stiind prea bine ca dupa muntele asta urmeaza altul, poate si mai greu de excaladat, zau daca as pierde timpul cu depresii si ganduri... stii de care....
Danangie, iarta-ma ca nu am fost pe faza, dar in ce oras esti acum si trebuie sa te muti la Milano? Sa nu-mi spui ca dai un oras superb de Italia (Padova, Verona....) pe un oras industrial, ca asta chiar duce la depresie........ poate mai mult decat schimbatul des al locuintei...
danangie spune:
OANA stau in MOdena un oras cam la 30 minute de Bologna. De asta nici nu vreau sa ma mut.Unul pentru ca m-am saturat sa ma mut, al doilea pentru ca aici unde stau e linistit , nu e haosul din Milano. Vom vedea. Aseara am avut durere jos la burta exact ca si cum ar veni rushii. Cred ca am ratat si de data aceasta.
ISABELUTZA pai daca e sa fi ovulat in ziua a 14-a tare ma intreb eu ce e cu mucusul acela tare ambundent prin ziua a 19, a 21-a........
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
M Oana spune:
Danangie, a introdus fata un ochi si in Modena si in Milano si desi Milano suna foarte bine, mai ales in privinta denumirii 'capitala modei europene', tot Modena e mai pitoresc.
Iar bebic cu dureri ca la ciclu s-a mai vazut in nenumarate cazuri, deci ..... asteapta.... 
M Oana spune:
Dragi endometriste, va vorbeste asistenta sefa....
Nu va panicati, nu va suparati, situatia este sub control mai mult sau mai putin total, desi faptele dovedesc..... altceva...
L-am analizat indelung, l-am cusut si descusut pe toate partile, de fapt e vorba despre
pasnica, binevoitoare si iubitoare de femei cu temperaturi mai mult sau mai putin ridicate.
Io v-am prevenit, io l-am adus printre noi, io raspund de el, ca el saracu'......