Barbatia poate fi calculata dupa..... (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by ilenya

Brenda!!!!!
Ma remonteaza si pe mine subiectu', rad de una singura in birou in fata ecranului..

Cam asa patii si eu, am dat un "search" si am ajuns pe la subiecte vechi dar cool. Ma gandesc de ce nu eram si eu membru pe forum in vremurile alea, si uite cate am pierdut.

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Alex,imi amintesc cu placere de subiectul asta vechi gasit de tine....cat ma mai hlizeam si eu si ce ma binedispunea....Narancea nu mai e p-aici sa ne tina hangul....sa mai toarne cate o picaturica de gaz pe foc...Poate ca vor veni Brenda si Iren sa mai invioreze aici...poate si restul celor care au postat...cine stie?
Hehehehehe...."Ma gandesc de ce nu eram si eu membru pe forum in vremurile alea, si uite cate am pierdut."...cuvintele scrise de tine m-au trimis rapid la reclama aia:"De ce?de ce? de ce nu mi-am luat Jetta?"

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Eu cred ca iti poti da seama de marimea/grosimea/istetimea "obiectului" dupa felul cum saruta.
cei cu penis mic ar trebui sa aiba un muschi al limbii tare dezvoltat

Ina

Mergi la inceput