Miresele anului 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

dyadya, daca ajungi sa vezi Monte Carlo din CIsmigiu sa-mi spui si mie cum e. Din pacate eu pot sa ajung acolo numai dupa 22.00 si atunci iti dai seama ca nimeni nu mai da informatii la ora aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Kateryna, am sunat azi la Monte Carlo ca sa nu ma duc degeaba si mi-au spus ca au capacitate de 160(sau 180 nu mai stiu ca am sunat la mai multe), meniul este anul asta cam 1.500.000 cu tot inclus dar putem discuta si daca mai aducem noi diverse SE SCAD din meniu. Chestie noua, ca pana acum toti care asigura si bautura ori nu te lasa sa aduci nimic de acasa ori te lasa dar pretul lor ramane acelasi. Mie mi-au spus ca pot sa ma duc si azi dar au 2 nunti si e cam aglomerat dar ca ma pot duce in timpul saptamanii la orice ora ca e cineva acolo. eu zic sa le dai tel sa-i intrebi daca mai e cineva cu care poti discuta si la 11 noaptea.

Mergi la inceput

Mersic. Acum depinde cat de mult scazi daca vi cu cateceva din afara. Oricum multumesc pentru informatie. Eu ma duc diseara acolo "la un suc" ca sa iau impresii la cald despre cum e cu nunta. Ca eu stiu spatiul fara nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by kateryna

Mersic. Acum depinde cat de mult scazi daca vi cu cateceva din afara. Oricum multumesc pentru informatie. Eu ma duc diseara acolo "la un suc" ca sa iau impresii la cald despre cum e cu nunta. Ca eu stiu spatiul fara nunta.

fetelor, sa nu va fie cu suparare ca ma bag pe aici pe la voi, dar vreau sa va spun ca nu este prea ok acel restaurant . Si noi, la vremea noastra am fost sa il vedem si ni s-a parut intre jegos si foarte jegos, seful de sala era un chefliu si jumatate, care ne mai si lua la misto...e drept, era vreo 5 ianuarie, poate nu isi revenise omu' din sarbatori ...
In alta ordine de idei, Cismigiu este parcul in cae noi ne ducem sa ne plimbam cu barca si crede-ma ca toata lumea de pe malul de vis a vis de restaurant sta si se uita la nunta, apoi parcul Cismigiu este un parc foarte aglomerat, un parc in care sambata te calcio pe picioare, si nu stiu cate mirese ar fi bucuroase sa treaca in ziua lor pe-acolo...
Acum ramane la latitudinea voastra...

Pisu_Miau
Mai am 2 saptamani
pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Multumim de info pisu_miau, intr-adevar daca vreau restaurant in parc il vreau datorita privelistii si izolarii(gen restaurantul Herastrau- pe acolo nu prea ajunge nici dracu in plimbari). Pe cand in Cismigiu ai dreptate, dar, stii cum e, trebuie sa vedem exact locatia si conditiile de pe la toate restaurantele accesibile. Apoi incepem sa taiem de pe lista. Adevarul este ca despre acest Monte Carlo am citit si pe alte site-uri ca ar avea o problema la categoria curatenie si personal "amabil". Prin urmare, cam 90% cade de pe lista, dar o sa trec totusi pe acolo ca nu se stie cand se schimba patronul, seful, chelnerii, etc, si un loc unde acu'2 luni era scarbos se poate transforma intr-un loc ok daca se schimba ceva oameni si mentalitati intre timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Fetelor, clar, Monte Carlo e jegos rau! Si sa stiti ca nu iti da mare senzatie ca te afli pe lac. Nu! Nu merita! Am fost la Terasa Doamnei si mi-a placut mult.

Voi spuneti ca deja s-au luat datele de iunie 2006? Nu pot sa cred!!! Ati intampinat voi rezistenta?

Mergi la inceput

Fetelor, nu stiu cand ati fost voi acolo dar mie una mi-a placut. Acum stiu... o sa spuneti ca, gusturile nu se discuta. Dar daca totusi a facut cineva nunta acolo, poate ne impartaseste din experienta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by BlueEyes

Laura si Lucica bine ati venit la Printzesite de 2006

Fetele...vad ca toata lumea vrea nunta in iunie...iulie...august.... Numa mie mi s-o pus pata pe mai? O fi ceva sarbatoare oare....sau de ce se fereste lumea? Eu am vrut neaparat mai... chiar daca era ocupat... Dupa ce am plans bine pt mai....s-o eliberat....acuma ma gandesc daca nu ar fi mai bine in iunie.... Nici eu nu stiu ce vreau.... Imi place mai....dar n-ash vrea sa fie rece

Intr-adevar, este superstitia aia referitoare la luna mai... Tocmai de asta si noi am zis sa fie 3 iunie (adica prima sambata din iunie), numai sa nu facem in mai... In timp, insa, si mai ales vazand cat de greu e sa gasim sala pt iunie (nu mai zic de iulie-august!!!), ne-am gandit (ca rezerva) ca e posibil sa ajungem sa facem in mai... numai sa gasim o sala... Deci... am renuntat la superstitii si gata... Oricum, fericirea nu ti-o face nici o superstitie, ci tot noi... Si parintii mei s-au casatorit pe 21 mai acum 26 de ani si, slava Domnului, sunt tot impreuna si se impaca de minune...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by kateryna

BlueEyes nu-ti face griji cu luna mai. Noi facem nunta tot in mai si mult mai devreme decat tine...pe 6. Daca ti cont de vreme gandeste-te ca poate sa fie frig si ger si in luna august. La cum e vremea acum nici nu mai stii la ce sa te astepti. Oricum noi tinem cu dintii de data ca e si ziua noastra atunci...si am zis ca asta e cel mai frumos mod de a sarbatorii ziua de nastere.

E bine ca nu credeti in asemenea chestii, pentru ca, uite, si referitor la zilele de nastere se zice ca nu e bine sa se faca nunta in ziua de nastere a vreunuia dintre miri... Dar gura lumii... stii, cred, si tu cum este... Vrute si nevrute graieste!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Stiu cum e cu gura lumii. Tocmai d-asta am stabilit deja ca facem nunta in mai, de ziua noastra. El nu vine sa ma ia de acasa cu nasii ci o sa ne vedem la biserica. Nasa nu imi pune voalul. FAra lautari, turta si hora in fata blocului si mai ales fara batic pe cap. Renuntam si la cocarde. Doar mirele si nasul o sa aiba cate o floare naturala. Asta pana acum. Aaa...si sa nu uit. Verighetele sunt din aur alb si galben. Lista va mai continua cred. Probabil ca o sa-mi fac singura rochia de mireasa. Va anunt eu. Fetelor ganditi-va la zicala: cate bordeie atatea obiceiuri. Daca va nasteti intr-un sat din Oltenia sa zicem, nu are importanta, si va casatoriti in SUA, credeti ca o sa jucati hora in fata casei?

Mergi la inceput