Miresele anului 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LUCICA2006 spune:

quote:
Originally posted by krelia

Neatza, fetelor!!!
Taraaaaaaa-ta-ta-ta-taaaaaa!!!
De azi intr-un an ma marit!
....chiar asa???? ...fetelor, azi am "pupat-o" pe una in dorsal cu masina (ce sa-i fac dk merge cu 3 la ora si opreste brusc la trecerea de pietoni? ....s-a uitat urat la mine...nici una n-am patit nimic...dar, vin si va intreb eu acum...sa fie vreun semn? (sau devin ipohondra???)

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

sifelicitari pentru aceasta zi minunata pe care ai aleso+.
indraznisi si eu sa-mi bag nasucul.apropo ce spunea cineva mai sus,nu am retinut pe moment,ca s-ar putea sa ploua(nestiind cum o sa fie vremea la anul,daca o comparam cu cea de anul asta care a fost taaaare morocanos).dar mai stiu ceva,si anume: se spune ca daca la nunta ta ploua o sa ai noroc,asa ca fetelor nu fiti triste daca ploua.e adevart ne uda si stam inauntru,dar stim ceva....CA AVEM NOROC.
pupiki pt toate miresicile si numaipentru ca asta meritam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by LUCICA2006

Mersic frumos, Lucica si bine ti-ai bagat nasucul pe aici!
Auzi, apropos, tu nu esti cumva miresica de 2006???? Sau ma insel eu???

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCICA2006 spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by LUCICA2006

Mersic frumos, Lucica si bine ti-ai bagat nasucul pe aici!
Auzi, apropos, tu nu esti cumva miresica de 2006???? Sau ma insel eu???

26 august 2006

BINE VAM GASIT PE TOATE.ba da sunt si eu o miresica 2006,sau daca pot sa-i spun in stilul meu oalbinuta zburatoare, ca si celelalte, spre directia 2006 vara.mi-as fi dorit tare mult ca mosul meu sa-mi faca o surpriza si sa aranjeze nunta de ziua mea,dar acum depinde si de ce vom gasi.ar fi superrrr.asa ca inca nu stiu sigur data.deja de sambata vrem sa mergem in cercetare,cam greu,da deh.pupici tuturor miresicilor

Mergi la inceput

In cazul asta, bine ai venit, Lucica,, la subiectul miresicilor de 2006!
Spor in cautari!
De curiozitate, unde faci nunta, in Ro sau in De? Si daca e in De, in ce oras?
Pe curand (sau bis bald )

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Fetele, va pe toate!

Bine ai venit Lucica la !

Maine merg la cununia unei colege.....o sa fac poze sa vi le arat mai les ca sunt un cuplu "special" adica mireasa e din Tg-Mures iar mirele e din Bucuresti, iar mireasa e mai mare cu 12 ani..........evident ca nu vor face nunta doar un chef restrans dar ma bucur pentru ei!

.......si un sfarsit de saptamana placut si cu mult soare!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

pana am reusit sa vin eu de la dentist si sa intru pe forum, ati plecat acasa.

weekend placut la toate.
mie imi vine cumnata cu fie-sa si italianul ei... nu am chef de ei.
ne auzim pe luni.
sa va distrati!!!

poze
gio si bb 20+

Mergi la inceput

Eu n-am nici un chef de nunta de maine...bine macar ca este ziua si sper sa nu ne intindem prea mult, ca duminica vreau sa ne vedem cu "nashii"...mi-a zis azi prietena mea, fato, n-ai mai zis nimic nimic de nunta...asa ca....stim amandoua ce urmeaza....acu', ce "plocon" ii ducem noi???

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura10 spune:

Cioc cioc! Ma primiti? Eu sunt o dezertoare de Miresica de 2005... nu mi-am gasit restaurant... decat in nov anul asta si m-am gandit bine-bine si nu vreau nunta iarna... Asa ca vin la voi, de ma primiti... 3 iunie 2006 cu posibilitate de decalare in functie de restaurant. Si daca tot vb de asta, sfaturi? puteti sa-mi dati? Acum am o manie noua (cine a mai fost pe topicul de restaurante poate a vazut) vreau nunta sa o fac la un rest pe malul lacului ( Floreasca, Tei, Herastrau) Problema este ca... nu stiu care sunt terasele de acolo...

Spuneti-mi si mie, rogu-va, ce pregatiri ar trebui sa fac cu 10 luni inainte? Voi cu ce v-ati apucat?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Sa inteleg ca duminica va duceti sa ii "cereti" de nasi? Adica este o chestie oarecum stabilita dar nu -dus sa le cereti in mod oficial sa va fie nasi? Ca daca da, si pe mine m-ar interesa cu ce te duci la nasi in acea vizita.
Prieteni de-ai mei care au avut ca nasi pe cineva din cercul de prieteni sau rude de varste apropiate am inteles ca nu s-au formalizat prea tare la acest moment. Adica o traditionala sampanie (sau vreo bautura preferata de-a viitorilor nasi), ceva dulce(eventual un tortulet frumos si buuuunnnnn) si traditionalul buchet de flori pentru nasa!Cadouri si alea alea le-au lasat pentru nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

fetelor, nu ati spus daca nasii sunt prieteni apropiati sau nust asa de forma-numai de nasi.
daca sunt de forma duceti si voi un vin bun si o prajitura facuta de viitoarea finuta. daca nu....
stiti voi mai bine ce le place prietenilor

poze

Mergi la inceput