Miresele anului 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 23
ooana spune:
100% DJ.......mie mi se pare mai potrivit ca doar....."canta" orice fel de muzica vrei, pe cand lautarii nu sunt chiar atat de polivalenti!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
LUCICA2006 spune:
ioana07,pozele tale sun super,iar referitor la palarioara aceasta la intrece pe toate.apropo de ce spuneau fetele ceva mai sus legat de palarioara si purtatul ei.cui ii place poate sa o poarte,chiar am vazut odata pe Lipscani o super rochita de mireasa si cu palarioara,era ceva de vis(fffffff. eleganta,foarte chik).si mai este o vorba din batrani " baba rabda la frumusete". da, este greu si un pic incomod pentru amandoi,dar situatia devine mult mai haioasa(nastrusnica) pentru ca-l faci pe dl "jumatate"(adicatelea alesul) sa se lupte putin cu palaria pentru a ajunge la tine,iar de aici imaginatia poate curge la fel de fel de idei. si nu cred ca unei miresici nu-i vine sa rada in momentul in care el se lupta vitejeste cu borurile palariei si vine sa o . o alta idee,(nu prea stiu daca sa+i spun asemanatoare) nu v-a prin niciodata ploaia pe amandoi sub o umbrela?cum e?ce sentiment ai?(bine,depinde si de firea fiecaruia).etc, alte idei si peripetii.
PS:Dumnezeu sa-l ierte pe radu anton.pacat,avea niste super emisiuni.iar referitor la Biserica neamului fetelor chiar nu stiu nimica sun curioasa insa pe unde le-a mai traznit astora sa o amplaseze.
pupiki tuturor
balkina spune:
Buna fetelor,
Cred ca era cazul sa intervina cineva sa schimbe subiectul! Nu de alta dar mie ca vine CNA peste noi.
KreliaAzi m-am uitat in listutza cu mirese de 2006 si nu m-am gasit! Nu e nici o suparare, dar fac si eu o intrebare!Oi fi eu indragostita cum zicea cineva de p-aici!
LUCICA2006 spune:
PS 2: eu tot catre DJ as tinde,pentru ca vorba aia poate pune toate felurile de muzica, pentru toata lumea.Pe cand formatie sau lautari.....uite,am avut o colega de servici care s-a dus saptamana trecuta la o nunta.mi-a spus ca au avut lautari,au cantat de 10 ori incontinuu aceeasi melodie si apoi infulecau de nu se putea,mai cantau juma de ora si iar pauza o ora.asa ca fetelor,cine stie peste ce formatie sa dai ca sa iasa bine toata noaptea, si sa mai aiba si "calitati"muzicale pt orice tip de muzica,ca doar nu o sa cante acelas gen de muzica toata seara ca iti vine sati iei campii si sa fugi hat colo.
io o sa-mi iau DJ,parerea mea.
pupiki
ioana07 spune:
Fetelor ma bucur ca v-a placut palariutza mea... Cand a vazut-o sotul meu a zis: "da...e o palarie deosebita...ca din alea din paie a vazut toata lumea...dar din plasa de tzantzari n-a mai vazut nimeni..."
Nunta mea de vis
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
Andita spune:
Noaptea nuntii.....Alt subiect de contraverse posibilie intre mine si iubitel. Eu sunt mult mai deschisa la subiecte de genul asta, pe cand el.....ar dormi.....
Aseara ne uitam impreuna pe o revista de-asta tampitica de femei, si a inceput sa rada, si-mi arata un test, mai exact o intrebare, cu mai multe varinte de raspuns:
"Iubitul tau se intoarce acasa dupa o delegatie de 10 zile. Cum il astepti acasa:
A) in lenjerie intima sexy;
B) intr-o rochita special aleasa pentru aceasta ocazie;
c) in boxerii lui".
Il amuzase faza cu boxerii. Si il intreb si eu nevinovata:"tu cum ai prefera sa te astept" si el imi zice: "CU MANCARE!!!!!!!!!". Asa ca.....Fetelor, situatia e ....maro......
Krelia, mersi de ragaz, sper sa iasa cum vreau eu sa raman cu nunta pe 19. Cat despre DJ sau taraf....la mine asta e clara: DJ 100%. Am zis ca cea mai mare dorinta ar fi sa vina Iris la noi la nunta, sa cante o melodie, si sa plece.... vise.....vise....
Andita
krelia spune:
quote:
Originally posted by balkina
Buna fetelor,
Cred ca era cazul sa intervina cineva sa schimbe subiectul! Nu de alta dar mie ca vine CNA peste noi.
KreliaAzi m-am uitat in listutza cu mirese de 2006 si nu m-am gasit! Nu e nici o suparare, dar fac si eu o intrebare!Oi fi eu indragostita cum zicea cineva de p-aici!
Scumpa, nu tin minte sa-mi fi zis data nuntii...daca insa mi-ai zis-o, imi cer scuze ca am uitat! si ma confomez imediat ce mi-o comunici
Ah, si care-i faza cu CNA-ul, ca io nu m-am prins
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by Andita
Si il intreb si eu nevinovata:"tu cum ai prefera sa te astept" si el imi zice: "CU MANCARE!!!!!!!!!".
SUPER TARE!!!!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
alinush2005 spune:
Raineld, subscriu!
Si eu am avut si am inca o perioada extrem de aglomerata si de stresanta la servici, asa ca nu am mai avut timp deloc sa mai citesc ce s-a mai discutat sau sa mai vorbesc cu voi.
Nici de mancat nu am mai avut timp sa mananc la munca...
Sper sa se termine cu nebunia asta pana nu ma uitati de tot...
balkina spune:
Data nuntii mele: 3 Iunie 2006! Ti-am zis-o ,dar nu mai conteaza.
Cat despre "faza cu CNA-ul": HOT SUBJECTS HOONEY, HOT SUBJECTS!. Bineinteles ca era o gluma.
Si eu optez tot pentru DJ pentru ca pe langa faptul ca e mai ieftin decat o formatie, poate "canta" ce vrei tu!Am fost la o nunta cu formatie si nu mi-a placut de loc. Parca prea e tiganeala!