Miresele anului 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 15
ralu_trancu spune:
Ginerica la noi va fi categoric imbracat in costum negru pentru ca asa isi doreste el. A spus ca nici nu se gandeste ca costumul lui sa fie alta culoare. Este posibil ca socrului mic sa ii fac un costum mai deschis- gri, bej sau crem
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
ralu_trancu spune:
Ralnied, eu stiu ca altcineva pune florile in piept, nu mireasa. Si, eu am fost la o nunta cu fite si mi-a pus floricica in piept chiar in biserica, ce are?
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
krelia spune:
BlueEyes, iubi al meu ar vrea ca pentru cununia civila sa aiba un costum de in (deci bej) si niste pantofi din aia "de mafiosso", cum le zice el...alb-bejulii ...iar pentru biserica si petrecere, negru obligatoriu ...ca sa fim in contrast si cu lavaliera...si fara vesta, clar. Nu-i plac.
ralnied, nici eu nu prea vreau cu gateala, sau cu lautar, da' soacra-mea...eh, macar asta, trebuie....sa vedem, dk imi gaseste ea un lautar fara burta, mustata, ne-tuciuriu, neparos si care sa nu miroasa a transpiratie...mai discutam...altfel, ma lipsesc!
Florile cred ca le poti pune in curtea bisericii, inaintea inceperii slujbei, daca nu ai alta "locatie" in care sa te vezi cu ei......iar restul invitatiilor...domnisoarele de onoare...eu nu voi pune decat mirelui, lui tata, lu' socra-miu si cavvalerilor (toti acestia vor avea lavaliera ) .... deja ma gandesc serios la faza cu venitu' dupa vreo ora ...plecat de la biserica, facut poze...plimbat prin oras, si abia dupa ce s-au strans invitatii.....venim si noi
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
anamariame spune:
Krelia, ai mare dreptate cu palaria cu borurui largi, s-ar putea sa ne incurce rau de tot la pupat mirele. Macar asa stiu ca scap de pupatul cu invitatii. Mie imi plac si palariile cu borurile mai scurte, insa nu imi stau bine, si cum tin neaparat sa port palarie, voi fi nevoita sa exersez cu mirele inainte partea cu pupatul. Cat despre restaurant, ideea este foarte buna, dar pentru fetele din Bucuresti, eu degeaba va spun, dar va spun totusi. Meniul va ajunge cam 700 000 lei vechi, fara bauturi si fara fructe. Trebuie sa ma interesez si eu de huse pentru scaune, de unde se pot inchiria, am auzt ca ar ajunge cam 1 euro husa, si mi se pare cam mult, la 200 invitati cat o sa am eu.Ralnied, eu si mirele ne intalnim direct la biserica, asa ca sarim peste etapa de gatit mireasa si de pus flori in piept la nasi. Eu de acasa o sa plec doar cu familia: mama, tata si fratele. As lua eu si pisicul, dar nu se prea poate. Florile cred ca le voi pune la sala.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
krelia spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
Ralnied, eu stiu ca altcineva pune florile in piept, nu mireasa. Si, eu am fost la o nunta cu fite si mi-a pus floricica in piept chiar in biserica, ce are?
poze
Mireasa pune flori in piept celor apropiati (adica exact cei pe care i-am enumerat)...restul invitatilor sunt "clientii" domnisoarelor de onoare
Sa stiu eu.
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
ralu_trancu spune:
Eu am vrut sa iau si catelul, sa il imbrac cu smoking si imi aduca el verighetele. Dar nu se poate. asta e. nu vreau sa fac misto sau sa batjocoresc traditiile, dar ar fi fost super haios
poze
Giova spune:
la noi stiu ca mireasa pune flori in piept, la ea acasa, cand au sosit cu totii.
Ma gandeam eu, sa nu pun la toti invitatii cocarde in piept. numai la nasi si parinti. si le-as pune la mana, nu in piept, cum se pune in America.
oricum aceste cocarde vor fi bani aruncati, ca invitatii nu le vor tine in piept si mai ales doamnele, domnisoarele nu vor accepta sa le fie puse, din cauza toaletei, sa nu se strice.
poze
gio si bb Marco 20+
kateryna spune:
ralnied1, eu deja am discutat cu ai mei parinti, socrii, nasi si am stabilit ca sa ne vedem la biserica. Detaliile inca nu le-am pus la punct dar urmeaza. Noi nu o sa punem cocarde decat puiului meu si nasului si ca sa rezolvam si problema asta, lor o sa le puna sora mea care imi va fi si domnisoara de onoare. Dupa cum spunea si nasa mea...ce rost are sa te duci la coafor, te aranjezi si pe urma sa vin eu, poate nu sunt atenta si iti stric si coafura. Norocul meu e ca atat nasii, socrii si parintii mei sunt mai non-conformisti si au spus ca ne facem nunta cum vrem ca doar noi ne casatorim, nu ei.
ralnied1 spune:
Stiu ca mireasa le pune doar pe cele mai importante... Cred ca le pun la biserica... Macar parintii, socrii, nasii si mirele sa aiba florile puse... Restul, la sala... ca si-asa la sala nu vine toata lumea de la biserica... de ce sa arunc bani aiurea???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
BlueEyes spune:
Tocmai am venit de pe la restaurante... Am mai dat o tura....ca sa-mi inchida socru gura Ramane cel pe care l-am ales...cu toate ca-i cel mai scump de pe la noi Ne-am lanurit si cu "accesoriile" Initial ne-au spus ca intra in pret si muzica, decorarea....etc... De fapt, o sa fie in jur de 1 mil meniul cu bautura, tort, prajituri, etc... Muzica, decoratul, cameraman, foto....ni le asigura....contra cost. O zis ca putem merge sa ne interesam de preturi....shi aceleasi firme noua o sa ne ia mai mult decat daca facem prin ei... Probabil au ceva contracte facute.
Anyway...m-am mai linistit cu tortul...credeam ca au un singur suport...shi ca fac doar cu frisca.... eu vroiam etajat....cu glazura de martipan...o zis ca se poate....
Am mai rezervat si data de 18 iunie... avem termen pana in 10 sept sa ne decidem...27 mai(sambata) sau 18 iunie (duminica) Acuma chiar suntem in ceatza....Daca-i duminica va fi sigur nunta de zi...daca-i sambata, pote fi de zi sau de noapte.... Noi eram hotarati pt sambata noaptea....acuma incearca sa ne convinga ca-i mai bine ziua.... Voi cum faceti?
Nunta noastra
Logo
Poze
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...