Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (102)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Pupicei lui pupi, sa se faca bine cat mai repede! Andreea naspa sa stai la 30 de grade fara AC.

Am vazut pozele cu Luca si... Luca..:)) Superbi amandoi.
Simona, super misto tortul... se vede ca v-ati distrat grozav.
Olivia, si noi am fost aici la gradina zoologica... da nu prea e cine stie ce... Biancai insa i-au placut animalutele..

Io am zis ca pun poze la album da cum nu am mai facut poze digitale de cand ne-au furat camera, de abia ieri am fost si am cumparat una care nu mergea ... acu am fost si am schimbat-o asa ca zilele viitoare sper sa am pozicile...

Si noi am fost plecati la picnicul companiei mele unde Bianca a fost admirata de toata lumea... a fost foarte independenta, nu a stat langa mine... ma chema doar daca nu putea sa se ridice de jos.. mai nasol a fost cand a trebuit sa o conving sa nu manance coaja de la pepene...

Aseara am facut un gratar si fii-mea s-a infipt in carnita de porc... da nu prea voiam sa ii dau desi nu avea grasime... voi ati dat puilor carne de porc?

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

cum anca, v-au furat camera in canada? te pomenseti ac erau niste romani...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Andreea..nu ne-au furat numai camera... ne-au spart casa si ne-au furat mai multe... da...e greu de imaginat dar se intampla si pe aici, mai avem cunostinte (romani) care au patit-o... acum ne-am pus alarma...

Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)

http://community.webshots.com/user/aneagu100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

gataaa, am culcat pufuletul ..
eu sunt aici , citesc ..dar scriu atunci cand am ceva timp ...
multumim inca odata de complimente ...
pai sa va zic ..tortul a fost delicios ..blaturi si cremutze si fructe de padure ..iar modelajul evident din martipan ..tipul care l-a facut (caci este un barbat!!!!) este super meserias !!! i-a facut tatalui meu de ziua lui un peste ..tata si-a bagat mainile in el ca nu si-a dat seama ca este tort !!!!sa vad daca mai am poza ...
sau a mai facut tort in forma de masina ...minunat !!!
vi-l recomand cu placere ...
cadouri ..he, he ..am casa plina de jucarii ...leagan, masina , si o ggramada de hainutze ..de la noi a primit o bratara de aoleu

so ,

Gabitza , multa bafta in ziua cea mare ..sigur va fi bine ..Stefan este un copil sanatos si luptator ..s-a dovedit de la nastere asa si asa va fi mereu !!!pupici
Emanuela , ce face Codrut ?ati fost la dok?
Andreea , ma bucur ca si-a mai revenit pupi !!!pupaceste-l muult !!!
Adela , he he ..si masina noastra de familie este tot Octavia ..sotu ma tot batea la cap sa-mi ia o Dacie ptr inceput ..dar eu , nu ..citroen ..si cand l-am vazut si pe ala decapotabil ...ei , dar imi stiu lungul nasului ...
Olivia ..cel mai urat parc ?????..pai eu am vazut o minunatie acolo in poze ...

vad ca voi perseverati in ale somnului ..eu o sa incerc atunci cand vine bona ..poate am succes!!!
Adela cum ai facut pudding-ul in casa ..si eu va intrebam mai demult ..ca astea din comert sunt gustoase dar au muulte nebunii in ele ...

ahaaa, si vroiam sa va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat ...eu nu pot sa-i dau d-lui Pufulescu in mana ,de exemplu, un biscuite intreg ..ptr ca il baga pe tot in gura ..si orice ii dau el baga tot in gura deodata !!!tb mereu sa-i fac bucatele ...nu ma duce mintea ..cum as putea sa-l invat sa muste din ele ..si sa nu le mai bage in gura deodata ?i-am dat odata un miez de paine mai mare ..si l-a indesat in gura pe tot ..era ca un hamster ...nu stiu cum sa fac !!!

hai ca o sa incerc sa mai pun poze cu noua freza ..l-am tuns dar nu f scurt ..smechereste ...sunt nebuna !!!
pupici

Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

simo, nu's ce sfat sa-ti dau cu biscuitele. eu de la inceput i-am dat lui pupi bucati mari pt ca daca i le rupeam, le arunca. si-i dadeam niste biscuiti f tari pe care el ii sugea/rodea la inceput, cand inca nu avea dinti. iar acum musca singurel.
aici se recomanda sa-i dai asa bucatele cum o faci tu, asa ca nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. parca te-am mai intrebat, cati dintisori are pufi?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

da Carmen..a fost un zoo cam prapadit:) ce mai face Ilinca?
Anca..v-au spart casa??? Asteptam pozici....
Andreea si uka doarme...de o ora..sa vedem...
Simo..o sa invete el..si noi tot cu biscuiti foarte tari am inceput..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna seara fetelor!

N-am mai intrat de 2-3 zile pe aici insa acum am citit un piculet din urma si vreau sa le doresc puiutilor bolnaviori sa se insanatoseasca repede !

Roxana- am citit ca ne-ai vizitat oraselul ! Poate daca vroiai si dadeai un semn pe messenger, (chiar daca figurez offline, imi parvin mesajele) ne si intalneam :) Sambata am fost un pic plecati cu treburi, toti trei, insa seara am revenit acasa.

V-as mai spune de noi, insa sunt un pic necajita si nu vreau sa va umplu voua capul aici

lia

Mergi la inceput

pai de ce esti necajita, lie ciocarlie? de ce sa nu ne spui, ca te mai usurezi si tu
olivia, la noi gata somnicul. 2 ore. acum ne bem shake-ul cu banana. am emotii ca de la 6 ma duc la niste cursuri si tre sa-l las pe tata sa hraneasca, spele, culce copilul. of, of

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Gata si la noi somnicul..o ora si un sfert..daca l-am trezit pe cupil cu zgomotul de la tastatura :)
ce cursuri?

Mergi la inceput

ma'c sa mai iau niste cursuri de engleza. gratuite. am inceput operatiunea "profesorul" si vreau sa-mi imbunatatesc accentul si tot ce se mai poate. niciodata nu-i prea mult. plus ca e o sansa pt mine sa evdez cateva ore de acasa si sa cunsoc si alti oameni. of, l-ai trezit. acu parca ma simt si eu vinovata ca oarecum imi raspundeai mie

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput