bebelusi nov-dec 04 (73)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Ionela ma bucur ca ai avut succes cu reteta de vinete!

Eu ma lupt de cateva zile (4) cu diareea lui Iris.
Ieri credeam ca am invins-o si nu era deloc asa, azi iar am avut surprize..habar n-am ce a declansat-o dar ar fi atatea motive...de cand circula mereu cu mainile pe jos.
O spal eu pe manute des dar ...
Azi i-am dat HIDRASEC si BIOTICS si se pare ca deja e iar OK... trebuie sa multumesc aici pe site pentru aflarea acestui med. (HIDRASEC)... dar nu mai stiu cui... cineva il recomanda!
Anyway, multumesc!
DUpa primul plic s-au vazut deja efectele.
HUMANA HN a-ti folosit careva???
Cand sa il dau... sa mai astept 1, 2 zile ???

Dana & Iris
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

S-a trezit binedispusa si foarte cacacita . O iau sa o schimb, o spal la baie, o aduc in camera si o las cateva secunde in fundul gol, in 4 labe, pe pat, sa o musc de curuleatza si sa se plimbe domnisoara libera... Ce se putea intampla?! E, ce... PIPIII!!! S-a oprit putin din patrulare, sa se uite PRINTRE MANUTE, INTRE PICIOARE, CUM CURGE PIPI PE CUVERTURA! URAAA! Ce puteam sa fac?! Sa pun palma doar...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

dutzi multumim mult.

mey fetili mai aveti copilasi care nu merg in 4 labe? ca pe mine ma dispera tudor ca nu vrea! nu vrea si pace! sta pe burta, se intoarce pe spate, dar de ridicat...niet! daca incerc sa-l ridic eu de fundulet...se prapadeste de ras!

bey fulgulez!!! se poate mey! adevarul e ca n-am zis eu tot! l-am intrebat daca face chestia "aia" din cauza ca il deranjeaza ceva si mi-a zis ca nu. asa am dedus eu ca E OK!!!!!!!!!!!! . pupici

in alta ordine de idei n-am scapat de diaree si multe scaune. asta la tudor tine de vreo 3 zile si azi a inceput si bianca. maine o sa le faca coprocultura la amandoi.

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Iata am intrat si eu in civilizatie!Asa ca scriu cateva randuri repede.Recunosc ca am citit pe fuga;
Felis,sanatate multa si pupici lui Mihaita!
Monicabine ai venit in clubul "cazatoarelor"!Glumesc,imi pare rau de julitura.Pupici!
Ionela,mai ai un talent de povestit ca transformi si o intamplare rea intr-o gluma!E de groaza ieduta asta a ta!
Acum va las.Merg sa fac supa ptr.Mariuca.Zilele astea tot o sa mai vorbim.
Somn usor!

POZE
POZE DE LA MARE
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by ionela roxana

Felis sanatate lui Mihaita; tu ca sa te odihnesti un pic, nu poate sta socrela cu baiatu`?(scuza-mi indiscretia!)

Soacra mea lucreaza 3 schimburi... face scoala de soferi... face mancare.................

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Onitza, pupici...(nu mia stau sa caut emoticonul ca sunt in criza de timp)...

Bits, asa-s unii baietei, se trag de dansa toata ziua daca i-si lasa dezbracati. Vorba vine. Faptu lca ei stau in pampers toata ziua ii afecteaza si simt nevoia sa se atinga cand sunta sa lejeri. Dadeam candva exemplul la noi femeile cu sutienul. Daca ati stat toata ziua cu un sutien mai strans sau mai incomod, la sfarsit de zi cand venit iacasa si va dezbracati nu simtiti nevoia sa va masati sanii, sa puneti mana pe ei? Asa si la pishpandocii nostri.
La baieti e diferit ca la ei obiectul minci ie in afara, la fete e mai ...cum sa spun... in linia corpului si nu e diferenta.
Nu-i nimic grav si nici nenormal. Stai linistita ca asa-s baieteii. Nu inseamna ca mai tarziu o sa stea numai cu mana la puzta sau ca o sa se scarpine in public pt. ca face asa cand e mic. E de la pampersi, bata-i vina. Ne aduc multa usurare pt. noi mamicile, dar pt ei, de ce sa n urecunoastem, e un mic chin. Doar ca nu le pot spune ei pe toate... manca-i-ar mama de mutulici...

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

S-a trezit binedispusa si foarte cacacita . O iau sa o schimb, o spal la baie, o aduc in camera si o las cateva secunde in fundul gol, in 4 labe, pe pat, sa o musc de curuleatza si sa se plimbe domnisoara libera... Ce se putea intampla?! E, ce... PIPIII!!! S-a oprit putin din patrulare, sa se uite PRINTRE MANUTE, INTRE PICIOARE, CUM CURGE PIPI PE CUVERTURA! URAAA! Ce puteam sa fac?! Sa pun palma doar...

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Pai la noi pipi se intampla o data la saptamana. Dar astazi aveam musafiri si cum a facut caca cum m-am dus s-o schimb (sa nu strambe lumea din nas) si am adus-o in sufragerie sa se usuce mai bine la funduletz. Ei, si eu aruncam pampersul, lumea a iesit pe balcon la fumat si Ana a facut un caca fix in mijlocul camerei, de s-a dus mirosul in toata casa. Sa va mai zic despre incantarea ei, ca descoperise ceva nou si bun de mestecat cu manutele ........
Din fericire, dupa vreo 10 zile a facut ceva solid.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

ASTAZI RARES A INCEPUT SA DANSEZE
ce haios era!statea sprijinit de canapea si dansa!
ce mandra sunt de el!

gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Dutzi, la noi masa de la 18 e de fapt pe la 17...si ii dau de obicei jumate de iaurt de soia si fructe (o banana plus nectarina..etc)

adriana, nici al meu nu merge inca in cele patru labe..in schimb se taraste ca melcul, rama , sarpele si-mi sterge praful prin casa cu hainele..Mai nou, vad ca sta in patru labe, dar am observat ca-i e frica de noi miscari...
mama mi-a zis ca nici eu nici sora-mea nu am mers in patru labe ..na ..acu fiecare cum se descurca..

lui David pushlamelu' (1 dec. 04)
pozitze noi noutze

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

quote:
Originally posted by cookie
Asta dupa ce un prieten ne-a povestit o faza cu un amic de-al lui care are o fata de vreo 15 ani: suna la el la usa un tip tatuat, tuns la shmecherie, imbracat in piele si tzinte, si-i zice taticului stupefiat:"Moshule, fiica-ta-i acasa?"

cine o sa-i mai vada pe ai nostri la 15 ani pe acasa? ..poate doar sa se schimbe si sa ia bani...

lui David pushlamelu' (1 dec. 04)
pozitze noi noutze
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Ahaaa, deci ai vostri o sa fie aia tatuati care o sa bata la usa fetelor noastre la 15 ani... m-am prins acu!

POZELE MAMARUTZEI!!!
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput