bebelusi nov-dec 04 (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Oana N/C inseamna nastere naturala/cezariana.Cand s-a nascut Ilinca ? sa te putem trece in listuta

poze noi de la mare

cateva poze de la nunta
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Oana, bine ati venit! Asteptam poze cu Ilinca...frumos nume; pana la 7 luni am stiut ca voi avea fetita(dintr-o eroare?!)si tot timpul ma adresam bblusului cu Ilinca...asa ca atrebuit sa-mi cer scuze micutului, cand am aflat ca va fi baietel...si tot mai devreme cu o luna l-am nascut.

Silviu, da ce baietel mare esti tu si frumos...pupici.

Roserb, Miche, acu ca v-ati intors, asteptam sa ne delectati cu ceva pozite.

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIKIMI, bine v-ati intors de la munte!!!! stai linistita, ca o sa se dezobisnuiasca, in maxim 2 zile!!!! asa patim noi cand ne intoarcem de la Moreni, si e rasfatat de bunici si tinut numai in brate,ca nici de mancat nici de dormit nu vrea cand e asa rasfatat!!!!!
ROSERB, bine v-ati intors si voi!!! ma bucur tare mult ca ati prins vreme buna si ca s-au simti foarte bine copiii!!!!
OANA, sa-ti traisca bubulina, sa fie mancacioasa si devreme acasa!!!!
RALU, am auzit ca a inceput Maria sa faca kkuta ok...pai, la mai multe inainte, fara diaree!!!!!!

Vreau sa urez si eu de azi LA MULTI ANI IONILOR, IOANELOR, IONELELOR, IONUTIOR!!!!!! mi-e teama ca nu cumva sa nu mearga maine netul, la cum merge de azi!!!!!!

Si LA MULTI ANI PAAAAAUUUUUUUUL!!! de azi avem 9 luni!!!!!!!
FELIS, PAXELA, multam de urare!!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by Dutzi

Silviu, da ce baietel mare esti tu si frumos...pupici.

Delia si Iustin(25.11.2004)
Delia si Iustin

DELIA... de ce nu ai PM-ul activat?....
Ai vazut in pozele lui Silviu niste CUBURI?????
Povestea e cam asa: a venit Silviu la noi si tocmai ne mandream cu niste hainutze care sunt exact pe sufletul lui mami si ne-am amintit ca avem si niste cuburi pe care nici nu le scosesem pt ca mama le-a vazut mari si a zis ca Mihai are manutzele tare mici si nu are cum sa se joace cu ele... si le tinea pt mai tarziu, dar a zis sa le scoata pt Silviu- sa se joace cu ele... Cine crezi ca s-a jucat cu ele si se intorcea si se rostogolea daca erau departe de el?... MIHAI...
Nu-i venea lu mami sa creada ce ii vede ochii
Deci

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTI ANI [blue]PAUL[/blue]!SA NE TRAIESTI MAI FRUMOSULE!

fetele sunt atat de fericita:ne mutam la casa!astfel ii cream lui Ken loc de joaca in spatele casei caci avem gradinitza.ii iau tobogan ce mai.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Onitza, la multi ani lui Paul, e tare, tare scump...l-am vazut in pozici si pe el, il pupam...si scuze, in graba, am crezut ca azi e ziua lui Silviu...si-atat.

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

TRY... f frumos baiat Alex! M-am uitat si la celelalte poze din album, ca nu le vazusem... Imi place tare "are mama doi catzelusi"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

RALUCA... am si euo mare curiozitate: cum aratai tu insarcinata????????? ... Ia pune o poza concludenta sa o vedem si nooooooooi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by FELIS

RALUCA... am si euo mare curiozitate: cum aratai tu insarcinata????????? ... Ia pune o poza concludenta sa o vedem si nooooooooi...

corect si tati al nostru vrea sa vada

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

[quote]Originally posted by roserb
Danette, ma bucur tare ca ai revenit, de multe ori m-am intrebat ce mai faceti. Ai o minune de fetita, frumoasa foc!

[quote]

Salut Roxana, si bien ai venit si tu din concediu!
Multumim mult, si voi sunteti la fel de frumosi!
Greu mi-au mai trecut lunile astea fara DC...

Dana & Iris
pozele noastre

Mergi la inceput