muschi naravas

muschi naravas | Autor: nic23

Link direct la acest mesaj

Buna,

la mine este ora 0:46 si nu pot sa dorm din cauza unui muschi de la genunchi care se zbate intr-una.
A inceput cu doua zile in urma, rar si foarte slab si ma amuza, dar acum incepe sa se extinda si sa se intensifice. Se vede cu ochiul liber cum se misca, in pozitie de relaxare a genunchiului. Ca si cum as avea o inima in genunchi care bate cu 200 pe minut.

Pe medicul meu de casa l-ar bufni rasul daca m-as duce cu asa ceva la el. Am gasit ceva pe internet despre carente de calciu si magneziu, dar cine stie...?
Cine se pricepe sa-mi spuna ce am si ce trebuie sa fac?
Multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Eu am avut asa ceva in liceu ...ma rog dupa episodul cu "inimiora in genunchi " eu am avut si niste carcei urati ...medicul mi-a prescris niste calciu ....
Ai putea sa incerci si cu ceva in genul Lamisil ( in orice caz un unguent muscular)...Cere la apotheek sau incerca la Etos( ei aveau o crema buna ..o sa o intreb maine pe soacra mea cum se numea,stiu sigur ca era de la Etos) ...Dag!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nic23 spune:

Multumesc foarte mult!

Sper sa fie doar calciul( si magneziul).
Am tot cautat pe internet, dar e greu de gasit ceva asemanator.
Iar peste 5 ore trebuie sa plec la munca. Mai vad maine ce se mai intampla.

Pa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mymirela spune:

am avut si o eu o problema asemanatoare. de fapt...eu mai am inca, doar ca acuma urmez un tratament.
prima data imi amintesc ca eram cu sotul meu la biserica acuma vreo jumatate de an si il tineam de mana. la un moment dat sotul meu ma intreaba "Ce e?". la care eu ii raspund: "nimic". iar el: "atunci de ce ma tot strangi de mana?" :))
si...cand ma uit la mana mea...degetul mare se misca convulsiv f. funny. sau cel putin asa mi s-a parut la inceput. nu il puteam opri. nu mai ii puteam controla "spasmul" acela. asa ca l-am lasat in pace si cred ca vreo ora a tot... "batzait". apoi s-a oprit la fel de brusc cum incepuse. numai ca dupa aceea au urmat alte "reprize". ba la deget, ba la picior, ba la antebrat... ba undeva in corp (la ficat parca am simtit ceva asemanator la un moment dat). asa ca ma speriasem si eu putin. am tot cautat pe internet si din cate gasisem eu e ca aceste manifestari denota de obicei o oarecare ... spasmofilie.
am facut ceva analize si am aflat ca am lipsa f. mare de fier si calciu, asa ca de vreo 3 luni am inceput sa iau fier. iar in ultimul timp am simtit din ce in ce mai rar astfel de manifestari.
din cate am inteles eu... lipsa asta de fier poate afecta chiar si inima, prin urmare nu e o chestiune de neglijat.
asa ca... du-te la medic si urmeaza un tratament.

p.s. si eu am avut carcei tot datorita acestor lipsuri din organismul meu, dar nu cred ca un unguent anume poate ameliora asta. eventual, masandu-l, muschiul se va relaxa pe moment, insa... problema ramane.

fara -n pantecus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Eu am patit asa ceva (spasme musculare care ma sculau noaptea din somn) de la anticonceptionalele yasmin care ridica nivelul de potasiu in corp. Du-te de urgenta la medic. Pot fi si lucuri ma grave.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nic23 spune:

Multumesc, fetelor!

Am luat inainte de culcare o tableta efervescenta de calciu si magneziu si azi dimineata inca una.
Azi am avut doar trei "miscari" f. slabe in brat si inca vreo cateva in acelasi genunchi. E mult mai bine decat ieri si ma bucur f. mult.
Stiam eu ca am carente de calciu si chiar si de fier, dar nu ma asteptam la asemenea reactii.
Cam devreme pentru surprize( nu ca ar fi vreodata timpul potrivit ).

Va doresc toate cele bune!

Mergi la inceput