Dragoste extraconjugala??? (2)
![](images/user_woman.png)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52708&whichpage=1" target="_blank">Prima parte
Imi cer scuze daca am ofensat cu ceva ...aceasta a fost parerea mea .
Cat priveste fair-play-ul iertat sa-mi fie dar nu vad cu ce am gresit in afirmatia mea ... nu i-am spus Montanei sa fuga de responsabilitati , decat sa-si analizeze sentimentele in cunostinta de cauza .
Raspunsuri
danielac spune:
Montana, parerea mea este sa incerci sa rezisti in continuare, vad ca ai facut tot posibilul si incet incet vei reusi sa scapi de obsesia asta!Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
buggy spune:
Cred ca subiectul Adrianei "situatie delicata" spune foarte multe, de ce nu chiar si cel de la ZZ...
Sa inseli nu este o solutie...asta e parerea mea
Numai bine
april spune:
pt taria de care dai dovada.
timpul le rezolva pe toate. ochii care nu se vad se uita.
Antonela &Andrada
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/chatonel/chatonel.jpg)
chatonel spune:
S-ar putea ca asta sa fie inceputul sfirsitului, Montana. Chiar daca tu esti tare pe pozitii si nu te lasi dusa de val, sotul tau in timpul asta nu are voie sa faca nici un pas nelalocul lui in casnicia voastra, pentru ca il vinezi. Te uiti la el cu alti ochi, vrei sa stii daca merita sacrificiul pe care il faci. E o cumpana din care numai adevarul va iesi la iveala. Daca cumva el (sotul) nu e la inaltimea piedestalului pe care l-ai suit, statuia se va zdrobi la picioarele tale.
Bafta si nu uita: o viata avem si datoria sa o traim cu adevarat, nu prin procura.
Toulouse, la ville rose
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anca_sp_Wish/Anca_sp_Wish.jpg)
Anca Wish spune:
quote:
Originally posted by chatonel
Bafta si nu uita: o viata avem si datoria sa o traim cu adevarat, nu prin procura.
Toulouse, la ville rose
Mi-a placut asta!
![](floare.gif)
anca...SIGUR intr-o zi
![](gravida.gif)
![](foto.gif)
pepsica spune:
Am citit de abia azi subiectul asta, si poate ca e tarziu sa imi dau cu parerea, si totusi o fac.
Cred ca pt a spune e BINE sau RAU in problema asta (defapt in orice problema) trebuie mai intai sa ne raportam la un anumit sistem. Daca vorbim din perspectiva crestina este RAU. Nu ar rost sa detaliez de ce... este evident. Din oricare alta perspectiva lucrurile sint insa discutabile. Pe de alta parte m-am bagat in discutie pt ca , asa cum spunea cineva pe aici, cei care au simtit asta sint mai in masura sa discute problema, iar eu sint una dintre ele.
Acestea fiind spune, imi voi spune parerea mea: cred ca se pot ivi situatii care ne pot lua pe nepregatite, si chair daca sintem niste persoane super morale, avem principii solide de viata, si chair daca avem o casnicie super, ei bine, paradoxal, tentatiile pot sa isi faca loc in viata noastra. E si firesc sa fie asa, caci nu putem trai izolati. totul e sa stim cum sa reactionam la ele, astfel incat sa nu ne copleseasca... pe de alta parte, la nivel PUR SI SIMPLU sufletesc, iubirea este o emotie, in orice situatie. Coplesitoare uneori. Nu cerd ca are sens sa delimtiam clar diferenta intre pasiune si iubire, etc. O fi ceva legat de chimismul corpului, poate chair de hormoni... nu stiu... cred ca in cazul tau trebuie sa fii fericita ca iubesti, fie chiar doi oameni o data, iar ceea ce faci Concret- ca nu il parasesti pe sot si ca incerci sa il uiti pe celalt, e o chestiune de alegere pe care o vei face SINGURA. Noi putem cel mult sa iti explicam ce am fac noi... eu am avut o relatie in timp ce eram cu prietenul meu de atunci, actualul meu sot. Imi pare rau pt suferinta ce i-am creat-o ,caci fiind o persoana f sicnera nu am putut sa ii ascund ce se intimplase. Si m-a lasat sa imi ' treaca". Aceasta detasare ce evident il facea sa sufere m-a convins sa il las pe celalat si sa ma intorc definitiv la prietenul meu. De atunci au trecut 10 ani, si am si acum moment cind regret, altele insa in care simt ca acea experienta, atit de putin caracteristica felului meu de a fi, m-a facut sa ma maturizez, sa fiu mai constienta de sentimentlele mele. In concluzie,daca esti sincera cu tine, fericirea aceasta iti poate " folosi" pt cresterea ta viitoare.
Ce am observat- in multe alte situatii- ca casa cum ati spus, atunci cind crezi ca o situatie nu ti se pte intimplatocmai atunci iti apare... poate ar trebui sa fim mai umili si sa ne rugam sa fim indepartati de astfel de ispite, iar daca ele vin, sa nu ne indirjim sa luptam cu ele, caci ne va fi greu, dar nici sa le acceptam cu usurinta,caci vom face pe ceilalti sa sufere.
iubirea, atractia, dorinta de a visa.. sint toate sentimente compelxe si atit de minunate, incit nu putem fi decit fericite ca existam pt a le putea primi in viata noastra...iar tu ai avu sinceritatea de a te intrhba c e cu tine, asta mi se pare un lucru deosebit, intr-o lume atat de amorala in care oamenii se inseala cu atata seninatate...poate ca aceasta buccurie de a iubi " altfel" ' altcumva" ti-a fost data ca sa vezi ca se " poate " si altceva decat stiai tu, si poate e bine - spun eu- sa o pastrezi in unul din coltisoarele sufletului tau..
montanna spune:
Am scapat.
Ne-am intalnit intamplator pe stada si NIMIC
N-am mai simtit nimic. Ne-am vorbit ceva, vag, fara subiect.
A metitat sa lupt.
A fost o atractie pur fizica.
Deci: cum rezistam tentatiilor??? Ele apar fara sa vrem si uneori reusim sa rezistam. A fost o incercare pentru mine. Din fericire am iesit invingatoare.
nematics spune:
Montanna
cred ca iubirea poate da peste tine-ntr-o zi ca gripa - poate acum ai capatat imunitate - daca ai reusit sa rezisti!
ellaalba spune:
Eu zic ca nu e nici un bai daca flirtezi putin. dar nu stiu daca se merita sa-ti inseli partenerul pentru o aventura. El oricum va simti ca te-ai instrainat de el...si mai bine "nu dai cioara din mana pentru cea de pe gard"!
Parerea mea!