Firma de asfaltat

Firma de asfaltat | Autor: adriana

Link direct la acest mesaj

Exista asa ceva?
Sau la ce usi trebuie sa bat sa asfaltez si eu 100 m pana la poarta casei?
In Bucuresti

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

7 euro pe m patrat oficial cu grosime de 4cm si 8.5euro la 5cm, dar trebuie sa le intre utilajul in curte, sfatul meu este sa bantui pe strazi pana gasesti pe unii care asfalteaza si sa-i ajuti sa fure din banul public ca sa iesi mai eftin

Mergi la inceput

...ca oricum la suprafete mici (sub.. 100m patrati sa zicem) nu vine nici o firma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ardit, muah
Senchiu pentru raspuns ..

O sa incerc cu cerere la primarie.. poate se indura sa asfalteze pe gratis

dar cred ca-mi trebuie o piiilaaa.. cat China de mare...

Mergi la inceput

a, deci este in afara curtii, trust me, trebuie sa fi foooarte convingatoare... sau sa faci parte din acelas partid , in primul rand la bugetul de anul asta nu te lipesti, sigur!! singura speranta este daca te prinde in bugetul de la anul.. si cum asfaltarile se fac vara... cel mai optimistiq: un an!
ioi crede-ma am trecut prin asta cu diferenta ca eu voiam vre-o 4km (!), am asteptat sa vina acelas partid in comuna respectiva si sa coincida cu partidul din municipiu ca sa aiba ceva trecere, pe urma am asteptat ca drumul respectiv sa se treaca din drum judetean in drum comunal, pe urma am mai asteptat juma de an ca partidul vechi consumase tot bugetul aferent anului iainte de predarea primariei catre partidul nou, adevarat caragiale monser! so acum am reusit 4km de asfalt, dar DAR a durat 4 (patru!) ani

Mergi la inceput