Varsta..un impediment atat de mare?
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
country girl spune:
quote:
Originally posted by cristiama
Am o prietena casatorita, 11 ani in favoarea ei!
Si din pacate relatia a mers la inceput, apoi s-a nascut copilul si au inceput divergentele, s-au despartit de cateva ori deja, mama ei s-a imbolnavit grav, nici la botez nu erau impreuna.
Asa ca si "gura lumii" are cateodata dreptate.
Ce te faci cand el o sa vrea copii, si ea nu mai are varsta sa-i faca?
cristiama
Din pacate in Romania "gura lumii" dicteaza omului ce sa faca cu viata lui, cum sa-si zugraveasca casa si de cate ori sa telefoneze soacrei intr-o saptamana. La acel deznodamant al relatiei s-ar putea sa fi dus cel putin alte 10 motive care tin de cei doi si in mod sigur unul exterior - influenta negativa a celor din jur.
Si ce te faci cand amandoi vor copii si el nu poate sa faca?
Cauta altul pentru material de reproducere? Recurge la FIV cu donator necunoscut?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
KUKI spune:
Eu n-am nici o problema cu diferenta de ani dintre ei. Sunt amandoi la o varsta cand stiu mai bine ca oricine ce e mai bine pentru ei si ce vor sa faca de acum incolo si s-or fi gandit ei si la batranete si la bebelusi si la toate, nu trebuie sa gandim noi in locul lor. Dar totusi daca se iubesc asa mult si hotararea lor sa se casatoreasca e luata...de ce nu isi asuma aceasta relatie in fata tuturor? Cum adica se izoleaza, stau in casa sau ies numai ei doi? Mie mi se pare ingrijorator faptul ca deja cedeaza presiunii celor din jur. Ar trebui ca iubirea sa le dea suficienta forta sa treaca peste parerile amicilor. Cand iubesti parca nu-ti mai pasa de nimeni si de nimic, nu incepi sa-ti ascunzi prietena sau sotia din cauza ca n-o plac cei din jur.
Iulia, mama lui Cristi (13)
Unii cauta fericirea, altii o creeaza.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Alessia si bunica mea era mai mare decat bunicul tot cu 5 aniAsta nu o consider diferenta mare de varsta, si eu sant mai mare decat sotul meu cu 3 ani
Eu am avut o relatie in care el era mai mare cu 16 ani si credeti-ma ca se simtea diferentaDin cauza asta cred ca nu sant sanatoase astfel de relatii. Inceputul a fost frumos, atractie mare, insa pe masura ce timpul trecea, vedeam tot mai mult ca nu voi ramane o viata impreuna cu el.
Country-girl pai atunci prefer sa vina cu o "mamica" la usa
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Siminaf spune:
Astea sint diferentele tipice de gindire si atitudine dintre majoritatea romanilor (gindire comunista inca) si unii dintre romanii din Ro si cei plecati deja afara.
Argumentele cu menopauza si copiii sint pur si simplu puerile! In tarile civilizate asa ceva nici nu exista. Aici incep cuplurile sa faca copii dupa 30-35 de ani. Iar femeile la 50 de ani arata mai bine ca romancele la 40! nu vorbesc de nesimtite care stau si se ingrasa pe canapea, la televizor, vorbesc de cele care intr-adevar se ingrijesc, practica vreun sport, etc.
Iar gura lumii este o tara romaneasca pe care nu am suportat-o niciodata si de care nu am tinut cont niciodata, nici cind eram in Romania! Dar daca unora le place sa se victimizeze si sa dea vina pe gura lumii pt. orice nereusita... asta este, atunci de ce se mai pling?!
O sa va mai scriu si la nunta de argint. Eu avind un sot mai mic cu 6 ani si jumatate decit mine!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
Simina, cu tot respectul, nu cred ca are de-a face comunismul cu cheful de a-mi alege sau nu o nevasta mai varstnica, indiferent cu cati ani. Adica admir foarte mult civilizatia occidentala, dar nu cred ca-s necivilizat sau comunist daca imi plac femeile...mai tinere. N-am nimic cu nimeni, ba prima nevasta era cu doi ani mai varstnica si n-am suferit, dar adu-ti aminte despre subiectul initial: era vorba de 14 ani diferenta.
Iti doresc sa ajungi la nunta de...nu stiu care e ultima, diamant parca, dar daca discutam cum arata romancele, in general vorbind, fata de falnicele occidentale, mai ales cele din tara ta de adoptie, ma tem ca esti in dezavantaj...
http://community.webshots.com/user/tora97
ocebine spune:
Rufus daca te indoiesti de frumusetea occidentalelor cred ca nu ai pasit vreodata prin New York....frumoase la tot coltzul. Asta cu romancele frumoase este un mit pe care il putem dezbate in alt topic daca doresti.
On-topic...parerea mea este ca nu tine de "gura lumii" ci de ei doi. Daca ei se iubesc, pai nu conteaza altceva.
Asta cu virsta este un duble standard crunt. Exista nenumarate cazuri in care el este mai batrin dar este acceptabil...dar de ce este privit cu stupoare si cu incredulitate cind este invers? Asta isi are radacile tot in misoginism, fara suparare, iar noi femeile nu putem decit sa intarim acest dublu standard.
Iar Maraki......raspunsul tau denota foarte multa naivitate si chiar as putea sa zic rautate.
Veti vedea ce rau e cid veti fi inlocuite cu un nou model de tinerica (atunci cind si voi veti ajunge la "vajnica" virsta de 45 de ani) si aveti riduri, si nu mai sinteti chiar suple....iar el va fii aplaudat peste tot de alegerea facuta. Ma refer la cele cu soti "bogati"!!!
Exteriorul este relativ.
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Pozele Noastre
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
N-am fost in New York, desi mi-as fi dorit. Si inca imi doresc. Faptul ca vezi frumoase la tot pasul...Vad destule frumoase si pe aici.
Si nu-mi pot permite sa discut frumusetea femeilor. Ele sunt frumoase prin definitie...
http://community.webshots.com/user/tora97
craciunitza spune:
quote:
Originally posted by serenne79
Nu am deschis acest subiect ca sa discutam despre mine. Am expus "problema" fara a emite nici o parere, pozitiva sau negativa.
Nu cred ca este cazul sa ma "ataci" pentru ca ai presupus ca eu am ceva impotriva acestei relatii. Eu cred ca tu esti pur si simplu "in garda" impotriva oricui deschide acest subiect.
Faptul ca sotul tau este mai mic cu 9 ani, frumos si bogat, nu este relevant pt. o casnicie. Ceea ce conteaza intr-o relatie, casnicie este dragostea, prietenia si respectul. Acel ("sic") al tau nu arata ca va iubiti, ca ati face orice unul pentru altul.
De aceea cred ca varsta nu are nici o importanta, nu exista varsta "potrivita". Din pacate, fara sa iti dai seama, parerile celor din jur te influenteza. Poate si tu ai trecut prin dezaprobari la inceput, si ales calea de "atac" a tuturor care deschid acest subiect. Dar nu asta este discutia.
Eu tin la amandoi foarte mult si as vrea sa fie fericiti.
Serenne
Draga mea, ai dreptate, intr-o casnicie conteaza dragostea si respectul. Pentru mine relevant este si faptul ca am un barbat tanar, frumos si bogat, asta e, vrei sa mint? Asa cred eu, ca daca omul asta sta cu mine si nu cu cele de varsta lui, inseamna ca ma iubeste si ma respecta. Acel "sic!" arata fix ca ne iubim si ca facem orice unul pentru altul. Trec zilnic prin dezaprobari dar nu-mi pasa si nu neg. Pot sa discut liber cat vrei tu despre asta. Mai ales ca stiu cu ce se mananca.
Deci cum ziceam, chiar sunt curioasa, ce mai fac prietenii tai, cum i-ai ajutat azi?
![](floare.gif)
Nu certati copiii cand viseaza!
adrienne12 spune:
Dragilor eu cunosc o familie prietena in care ea e cu 12 ani mai mare decit el, insa s-au luat de foarte mult timp, probabil cind el avea 25 si ea 37! Nu au copii insa se inteleg f. bine, calatoresc in toata lumea. Acum el are vreo 55 si ea 67. Ea arata mai batrina decit el, categoric, desi se tine bine, se ingrijeste. Ce mi se pare ciudat este ca el pare imbatrinit timpuriu. exista vorba ca intr-o casnicie lunga sotii cam ajung sa semene, asa mi se pare ca s-a intimplat cu astia doi. Parca el a imbatrinit ma mult ca sa ajunga cumva uniform cu ea. In rest, cred ca e o decizie personala, prietenii, daca sint adevarati, pot sa-si spuna o parere dar nu pot intra cu cizmele in viata cuiva.Rufus, off-topic, iti apreciez parerile f. mult, de aceea te intreb care ar fi dupa parerea ta, diferenta maxima acceptabila de virsta intre sot-sotie. Bine vorbim de cazul in care sotul e mai mare.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos
Aprilie spune:
[quote]Originally posted by ocebine
Rufus daca te indoiesti de frumusetea occidentalelor cred ca nu ai pasit vreodata prin New York....frumoase la tot coltzul. Asta cu romancele frumoase este un mit pe care il putem dezbate in alt topic daca doresti.
Da nu trebuie sa mearga la New York,nici pomeneala !
Poate "sa-si spele ochii" in parcarea oricarui liceu american de duzina.
Mitul romancelor-femei frumoase,al ospitalitatii deosebite a romanilor,al peisajelor minunate precum si altele, nu sint decit niste "mituri" (fara acoperire in "fapte").
Viata e scurta.Daca n-o putem face lunga,atunci macar s-o facem lata.