Clomifen de unde?
Buna,
Mi-a recomandat
stimulare cu clomifen si nu gasesc la nici o farmacie.Stiti cumva vre-o farmacie de unde pot cumpara clomifen?
roxana
Raspunsuri
nonna spune:
Nu ai intrebat de ce nu se mai gaseste?Nu se mai importa deloc sau lipseste doar un timp?Poate mai este in ceva depozit.Roaga la o farmacie sa-ti mai caute,poate ai noroc.Eu am sa intreb si in Cluj si daca gasesc iti spun.
sali spune:
Mi s-a intamplat la fel. Dr. zisese clomifen si eu asa ceream la farmacie si nu am gasit nicaieri. Ulterior am aflat de la o farmacista mai cu experienta ca pilulele respective se vand acum sub denumirea de CLOSTYLBEGIT, adica aceeasi Marie cu alta palarie, respectiv alta denumire. Din cate stiu e exact acelasi lucru, clomifen cu clostylbegit.Ca sa te convingi, da o cautare pe google cu " clomifen clostylbegit".
aissa spune:
Eu gasisem acum cativa ani numai la farmacia 2NA, in spate la cupola de la Unirea daca stii unde e. Poate gasesti un numar de telefon de la ei si iti zic daca au. Oricum e una din cele mai bine aprovizionate farmacii.
Alexandra (30.09.2004)
rocado spune:
aissa, stiu unde e farmacia, am sa ma duc azi sa intreb daca au.
sali asa am gasit si eu sub aceiasi denumire k ce zici tu, dar farmacista mi-a zis ca doar substanta activa este aceiasi adica citrat de clomifen, mai caut daca nu gasesc il intreb pe doc. daca cele 2 sunt acelas lucru.
nonna nici in reteau sensiblue si help net nu am gasit, ei nici nu au rubrica asta in calculator deci ramane sa caut unde a zis aissa.
Va multumesc de ajutor

aissa spune:
Sa ai succes!
Alexandra (30.09.2004)
Catrinel_17 spune:
Rocado, eu am 5 tablete ramase din 10 cite erau in folie, pt ca am ramas din prima luna de stimulare cu Clomifen!! ![]()
![]()
Daca vrei, ti le trimit pe posta, pe pun intr-un plic din ala captusit, ajung cam intr-o saptamina. Eu le-am luat din ziua 3 pina in ziua 7. daca vrei sa ti le trimit, da-mi te rog un PM cu adresa ta - pina maine, ca plec in vacanta 
Pupici,
C+
C+ bb mik
nonna spune:
Clostilbegyt ,care are ca subst.activa clomifenul se gaseste la noi si costa parca 109000lei.Alt preparat nu stiu sa existe in Romania cu aceasta substanta.