Sabina - la 6 luni intre viata si moarte (3)
Raspunsuri - Pagina 11
crisflo34 spune:
Gata avem si vesti proaspete.
Luptatoare nostra plange de foame. A papa 150 ml lapte si medicii nu-i dau voie sa pape mai mult pana nu face primul scaun.
Mai are si dureri din cand in cand,dar ii administreaza repede morfina si se linisteste. Ii baga 1 ml morfina/ora. Mai mult doarme.
Cand a deschis ochisorii si a data de mama ei i-a dat un zambet .Doamne ce o fi fost in sufletul ei cand a vazut-o zambind.
Medicii si asistentele sunt f optimisti si multumiti de evolutia ei.
Cristina nu vrea sa plece nici macar pt un minut de langa ea, cu toate ca asistentele insista sa mearaga la culcare.
Azi a reusit sa isi faca si o mare zgarietura pe nas tot frecanud-se la ochisori. A tipat de a auzit-o tot spitalul. Toti au spus ca are plamani buni.
A inceput sa vrea sa se joace cu manutele si cu toate firele din jurul ei.
Eu zic ca are o evoulutie chiar buna. Ma rog la dumnezeu sa-i aline durerea si sa aive grija de ea in continuare.
Va multumim mult,mult, mult.........
Cosmina, matusa Sabinei
Tanaion spune:
Doamne, ce vesti bune!!!
Ma bucur din suflet, putere multa in continuare Sabinutei si parintilor ei. Ce a fost greu a trecut!
Tana
LauraNicole spune:
Daca ii e foame e semn bun .Inseamna ca isi revine copilul .Ma bucur pentru ea .Cred ca mami era topita toata cand a vazut-o zambind .
Un bb are nevoie de noi :
http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm
ANDREEABANICA spune:
Buna seara!
Am revenit din vacanta si primul gand a fost sa vad ce face Sabina mea iubita...si ce vesti minunate primesc de la voi...suma s-a strans...operatia a decurs extraordinar de bine...inca mai plang de fericire,trebuie sa va multumesc tuturor pentru tot ajutorul si trebuie sa-i multumesc si lui Dumnezeu,fiindca El este cel ce ne-a dat putere.
Felicitari tuturor doamnelor si domnilor cu suflet mare din intreaga lume.
Astept cu nerabdare vesti despre puiut.
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
stefi18 spune:
Multi pupici pentru Sabina mica si pentu familia ei minunata!
Va iubim!
Membru nou,
Mama lui Stef,9 luni
CORNELIAP33 spune:
Acum am revenit la birou, din vacanta. Am intrat pe forum imediat sa vad ce a facut Sabinutza la operatie. Ma bucur enorm ca totul a decurs cum trebuie si copila se reface. Multumesc lui Dumnezeu ca a vrut ca acest copilas sa traiasca.
Multa sanatate si refacere scurta si usoara Sabinutzei!
Pupici tuturor!
Cornelia si Rares(nascut in 22.04.2002)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos
uki spune:
Buna!
am vazut si eu emisiunea de pe Acasa, am auzit-o pe Cosmina, era asa emotionata, si eu la fel! ce ma bucur ca totul a decurs bine si ca Sabinuta e bine acum, ca papa si zambeste!!! Wow!!! Dumnezeu a fost alaturi in fiecare clipa!
suntem in continuare langa tine micuta scumpa, sa te faci bine de tot si sa-i bucuri pe toti!
Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)
crisflo34 spune:
Sabinutza e bine. Cu mici probleme ,dar rezista.
Probleme ca nu mai vrea sa vada sau sa lase sa se atinga de ea nici o asistenta . Cum vede intrand pe usa o asistenta imbracata in albastru dda din cap si zice niu, niu, niu.
Toata lumea este f incantata de evolutia ei. Au inceput sa-i mai scoata din firele la care era conectata. I-au scos calea arteriala si cea femurala.
I-a scazut un pic glicemia pt ca nu mai vrea sa pape, dar au alimentat-o pe tubuletul din nas si s-a rezolvat repede. I se fac teste din ora in ora si este sub un control la care acum 2 luni nici nu visam.
A facut scaun bine , au ridicat-o si in fundulet. Mai are dureri ,dar ii baga destule analgezice si trece repede
.
Operatia are 15 cm.
Parintii sunt optimisti si asteapta rezultatul la analiza care atesta daca a mai ramas sau nu vreo celula rea in organism.
Analiza iese intr-o saptamana. Tinem pumnii stransi si ne rugam sa fie la fel de norocoasa ca pana acum.
Va pupam si va multumim.
Cosmina, matusa Sabinei
pashosha spune:
eram sigura ca va fi ok...ma bucur nespus de reusita...sunt convinsa ca nu vor mai fi probleme si sper ca si voi sa aveti aceeasi convingere
http://bella.netfirms.com/ro.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!