bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Of, a vomitat iaurtul.
Si cerealele abia le-a mancat, iar iaurtul cu banana de obicei ii place.
Parca nu ii e foame.
Nu stiu ce sa zic...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Of of Crinuta asta nu e nimic sa fii vazut cum s-a inecat Mandy cu o bucatica de paine , m-am speriat de moarte , nu stiam ce sa ii mai fac , o aveam in brate si o bateam pe spate si m-am dus la bucatarie sa ii dau apa insa cand am ajuns la bucatarie a scuipat-o afara .
Mi s-a parut minute , doamne ce spaima , daca mai dura putin ii bagam degetul pe gat . Voi ce ati face in astfel de situatie ?
Crinuta oricum e nasol si cand vomita poate nu i-a fost foame , prea vrem noi sa le dam intruna , dar sa nu uitam ca ei sunt mici si le trebuie mai putin decat noua asa ca ... ar trebui sa oservam mai bine ce vor si cat vor .
Kita bine ca vrea masaj , Mandy cand e suparata si maraita nu sta sa ii fac masaj se enerveaza si mai tare .
Daca Mendy nu vrea nimic cand e maraita o scot afara , o plimb si ii arat plantele din gradina dupa care e inebunita daca nici asta nu merge inseamna ca e obosita si o adorm pe brate la verticala .
Noaptea , seara adoarme singura in patutul ei cu suzeta .
Ma duc sa ma pregatesc de arobic si sa am ceva de papa pe sara asta ca atunci cand vine Wichard acasa sa pot eu pleca .
Va las , papapapa !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 6 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Lavinia, unde vrea majoritatea. eu oricum prefer galagia in loc de fum chiar daca vin singura, fara bebel. deci eu prefer afara. dar depinde ce vor si restul si cum va fi si vremea. oricum am vb. acum cu mama si incearca sa ajunga miine ceva mai devreme ca sa pot veni si eu de la 3:30-4 dar nu stie decit miine dim daca poate. daca miine dim ma anunta ca mnu poate, atunci vin cu bb sigur si prefer afara. sorry ca nu pot spune acum. tu rezerva undeva si ma "daptez" eu cumva :)
aha, si eu ma gindeam tot asa ca acest kk de imediat dupa masa de piure e de ieri. atunci e ok.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Alina, nu ii mai da sub forma de bucatele!!!inca nu sint pregatiti sa inghita decit pasat. si eu azi am scapat -nu stiu cum din greseala, a ramas nepasata- o bucata de cartof copt, si era cit pe ce!!i-am scos-o cu degetul. nu imi dau seama in caz de mai rau! aveti grija.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

azi am facut vaccinul si am putin, dar ne/a trecut. am facut infanrix si engerix si vad ca/i bine. 37.1 nu/i considerata febra, nu? acum nici macar maraita nu este.

sper sa fie bine si sa ajungem si noi maine, vin cu bb caci nu am cu cine sa o las la ora aia, mama pleaca la trei si sotul vine la 6.

Multumesc ana maria de incurajari.
Shobo va tinem si voua pumnii.

fug sa intand rufe pana nu o apuca iar bazaiala....

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

http://www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=55358&whichpage=2

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea asta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Lavinia, deci cite fete sintem miine? daca sintem doar 8 care alcatuiam lista crinutei eu zic sa rezervi de 10 pers just in case. mai bine sa fie 2-3 in plus decit lipsa;

Erica, ai absoluta dreptate!!! no more comments!

Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

hehehe, v-am spus eu ca de vreo 2 luni asa Codrin face urit tare cam incepind asa de pe la 7:30-8 seara... habar am de ce exact, poate oboseala, poate dinti... treaba e ca de aseara l-am pus in pat cu fata la perete sa-i vada pe toti maimutoii de pe perete de linga patut si i-am pus un CD din seria "cutiuta muzicala"....... si MINUNE: sta ff linistit, nus ce are muzica asta ca-l calmeaza ff bine si acum stau si eu linistita la ora asta. e a 2-a seara cind fac asta si vad ca merge . sper sa-l tina ceva timp . fitze, figuri si miriieli ca seara la ora asta n-am mai vazut la el pina acum.

Alina, ai grija cu bucatele mari de papa.

Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

nici eu nu vreau comentarii, doar cititi si intelegeti de ce.

Mergi la inceput